دوره آموزش طراحی وبسایت با وردپرس، بهصورت ترکیبی از جلسههای وبیناری و ویدئویی برگزار میشود. این دوره جامع است و تمامی سرفصلهای آموزشی، کاربردی طراحی شدهاند. آنچه مهارتآموز در این دوره با تمرین و پروژههای عملی و کاربردی میآموزد، مجموعه مهارتهایی است که بازار کار از طراح وبسایت میخواهد. در پروژهی نهایی دوره طراحی سایت، مهارتآموزان، وبسایتی با موضوع دلخواه را از صفر تا صد پیاده خواهند کرد. در تمامی مسیر آموزش نیز، مدرس و منتور دوره همراه مهارتآموزاناند.
CTO و Back-End Developer آکادمی آمانج
Customer care team lead at Snapp! Shop
مشاور و توسعه دهنده: صاایران، دانشگاه تهران، آرمه سازه و ...
دانش آموخته دانشگاه تهران
بیش از ۱۲ سال تجربه در حوزه برنامه نویسی
متخصص برنامه نویسی PHP,Laravel,Wordpress منتور و مدرس بیش از ۹۰۰ مهارت آموز برنامه نویسی
ظرفیت دوره به اتمام رسید
ظرفیت دوره به اتمام رسید
یکی از سرویسهایی که آکادمی آمانج برای سادگیِ شرکت در این دوره فراهم کرده ثبتنام
گروهیه؛ راه مناسبی برای شما تا بتونید با دعوت از دوستاتون برای ثبتنام، هرکدوم با بهای
کمتری در این دوره همراه ما باشید.
• برای این کار کافیه که شما و حداقل دو نفر دیگه (یا بیشتر) با هم ثبتنام رو انجام بدید و
به میزان ۱۰ درصد تخفیف تشویقی بگیرید.
• این تخفیف تشویقی برای ثبتنام نقدی در نظر گرفته شده و طرحهای اقساطی شامل این سرویس
نمیشن.
وقتی همکلاسیهاتون رو دعوت کردید و آماده ثبتنام شدید، میتونید برای ثبتنام کارهای زیر
رو انجام بدید:
1. به آیدی تلگرام
amanjadmin@ پیام بدید و اطلاعات اولیه برای ثبتنام گروهی رو دریافت کنید.
2. بعد از دریافت اطلاعات اولیه و شماره کارت، پرداخت خودتون رو از روش انتقال وجه
کارتبهکارت به صورت یکجا یا تک تک برای اعضای گروه انجام بدید.
3. اطلاعات اولیه رو تکمیل و به همراه فیش یا فیشهای پرداخت شده به آیدی تلگرام
amanjadmin@ ارسال کنید.
دوره طراحی وبسایت با وردپرس، صفر تا صد است و شما بدون هیچ پیشنیاز قبلی میتوانید وارد دوره شوید. این دوره برای: افرادی که به دنیای طراحی وبرنامه نویسی سایت علاقهمند هستند، افرادی که به دنبال راه اندازی وبسایت و کسب وکار شخصی خود هستند، طراحانی که به دنبال پیاده سازی ایدههای خود هستند، سئوکارها و کارشناسان دیجیتال مارکتینگ و همه افرادی که به دنبال یک مهارت پول ساز برای استخدام، پروژه، دورکاری و درآمد دلاری هستند.
هر مهارتآموز دوره طراحی وبسایت یک پنل آموزشی اختصاصی دارد. تمامی محتواهای آموزشی، منابع، تمرینها، پروژهی نهایی و مدرک دوره طراحی سایت در بخشهای مربوط در آن پنل بارگذاری میشود و در دسترس مهارتآموز قرار میگیرد.
همهی مهارتآموزان تا یک سال بعد از شروع دوره طراحی وبسایت به پنل آموزشی و تمامی منابع دوره دسترسی دارند.
بله. دوره طراحی سایت آنلاین تمامی مزایای دورههای حضوری، ازجمله تعامل با مدرس و دیگر مهارتآموزان و پرسشوپاسخ، را دارند. البته، دورههای آموزش طراحی سایت آنلاین مزیت مهم دیگری هم دارند: برای حضور در آنها فقط به اینترنت نیاز است و مهارتآموز هر جایی که باشد بهراحتی میتواند در کلاس شرکت کند.
اگر میخواهید زبانهای HTML, CSS و مفاهیمپایهای در جاوااسکریپت را یاد بگیرید و بر وبسایتسازی با وردپرس مسلط شوید، دوره طراحی سایت با وردپرس برای شما مناسب و لازم است. با مدرک دوره طراحی وبسایت میتوانید بهعنوان طراح و توسعهدهنده سایتهای وردپرسی وارد بازار کار شوید. اگر به اطلاعات بیشتر و مشاوره تخصصی نیاز دارید، فرم درخواست مشاوره را پر کنید تا پشتیبانان آمانج با شما تماس بگیرند و راهنماییتان کنند.
خیر. این دوره هیچ پیشنیازی نمیخواهد. تنها لازم است کار با کامپویتر را بلد باشید و درباره دنیای وبسایتها مطالعه کنید.
خیر. تنها به یک لپتاپ و سیستم نیاز دارید.
در کلاس طراحی سایت تمامی مهارتهای لازم برای ورود به بازار کار و استخدامشدن بهعنوان طراح و توسعهدهنده وبسایتهای وردپرسی به مهارتآموزان آموزش داده میشود. میتوانید ریز سرفصلها را بالاتر دریافت نمایید.
بله. برای هر سرفصل تمرینهای عملی و کاربردی مشخص شده است. برای دوره یک پروژهی نهایی نیز تعریف شده است که در آن مهارتآموز باید تمامی مهارتهایی را که یاد گرفته پیاده و اجرا کند. در پروژه نهایی یک وبسایت را از صفرتا صد پیاده سازی میکنید.
بله، مهارتآموزان به گروه تلگرامی کلاس طراحی سایت اضافه میشوند. در آن گروه امکان پرسشوپاسخ با مدرس، منتور دوره و ارتباط با پشتیبانان وجود دارد.
یکی از خوبیهای دوره طراحی سایت آمانج، مدرک وزارت علوم با امکان ترجمه است. تمامی دانشجویان دوره طراحی وبسایت میتوانند با انجام پروژههای کلاس طراحی سایت برای مدرک وزارت علوم اقدام کنند. همچنین برای تمامی مهارتآموزانی که در دوره شرکت میکنند مدرک معتبر و نمرهدار آکادمی آمانج صادر میشود. این مدرک به زبان انگلیسی است و کد رهگیری (QR Code ) جهت استعلام اعتبار دارد.
بله، بهمنظور حفظ کیفیت آموزشی ظرفیت دوره آموزش طراحی سایت محدود است و بعد از ثبتنام تعداد معینی، ثبتنام بسته میشود.
بله. گروههای ۳ نفره و بیشتر میتوانند در دوره طراحی وبسایت گروهی ثبتنام کنند. برای اطلاعات بیشتر دربارهی تخفیف ثبتنام گروهی و شرایط آن کادر ثبت نام را بخوانید.
بله. اما این نکته را مدنظر بگیرید که دوره طراحی سایت آمانج ظرفیتی محدود دارد. با ثبت نام شما یکی از ظرفیتهای کلاس کم میشود: اگر مهارتآموز پیش از شروع دوره آموزش طراحی سایت انصراف دهد، ۲۵درصد از شهریه پرداختشده کسر و بقیهی آن عودت داده میشود. اگر مهارتآموز پیش از برگزاری دو جلسهی اول انصراف دهد، ۴۰درصد کسر و بقیه عودت داده میشود. اگر پس از برگزاری دو جلسه انصراف دهد، هیچ مبلغی عودت داده نمیشود.
پس از تحویل تمرینها و پروژهنهایی دوره وردپرس و ارسال مدارک مورد نیاز برای صدور مدرک وزارت علوم، با پرداخت هزینه ۶۰۰ هزار تومان میتوانید مدرک قابل ترجمه وزارت علوم را دریافت کنید.
انتقال به دورهی دیگر فقط یکبار، تحت شرایط خاص و قبل از برگزاری جلسه دوم از دورهای که مهارتآموز در آن ثبتنام کرده، امکانپذیر است.
ثبتنام اقساطی ساده و آسان و بدون نیاز به چک یا سفته یا ضامن است. از بخش ثبتنام، اقساطی، شروع ثبتنام را انتخاب میکنید. وارد صفحهی ثبتنام اقساطی میشوید و فرم موجود را تکمیل و ارسال میکنید. بعد، پشتیبانان ما با شما تماس میگیرند و شما را راهنمایی و همراهی میکنند تا باقی مراحل انجام شود. فقط به این نکته توجه داشته باشید که زمان ثبتنام یکسوم از شهریه دوره باید پرداخت شود. مابقی به دو قسط تقسیم میشود.
**ثبتنام از طریق سایت: Amanjacademy.com ثبتنام از طریق تلگرام: @amanjadmin ثبتنام از طریق دایرکت اینستاگرام: @amanjacademy ثبتنام از طریق تماس با پشتیبانان: شماره ثابت ، موبایل **
آمانج سیستم ارزشیابی نهایی منحصربهفردی دارد:
A: نمره مهارتآموزی است که پروژهی نھایی را با کیفیت عالی و بهموقع تحویل داده، تمرینهای هر جلسه را انجام داده و حضور و مشارکت فعال در جلسات داشته است. Bپلاس: نمره مهارتآموزی است که پروژهی نھایی را با کیفیت بسیار خوب تحویل داده، تمرینهای هر جلسه را انجام داده و حضور و مشارکت فعال در جلسات داشته است. B: نمره مهارتآموزی است که پروژهی نھایی را با کیفیت بسیار خوب و بهموقع تحویل داده است. C پلاس: نمره مهارتآموزی است که پروژهی نهایی را با کیفیت قابلقبول تحویل داده، تمرینهای هر جلسه را انجام داده و حضور و مشارکت فعال در جلسات داشته است. C: نمره مهارتآموزی است که پروژهی نهایی را با کیفیت قابلقبول تحویل داده است. D پلاس: نمره مهارتآموزی است که پروژهی نهایی و تمرینها را تحویل نداده ولی حضور و مشارکت فعال در جلسات داشته است. D:نمره مهارتآموزی است که فقط در دوره ثبتنام کرده است.
امروزه اگر در هر زمینهای دقت کنیم متوجه ورود اینترنت و تأثیر آن بر کسب و کارها خواهیم شد. تعداد بسیار زیادی کسب و کار موفق در بستر اینترنت شکل گرفته است، که یکی از مبانی اصلی این کسب و کارها داشتن یک وب سایت کارا و مؤثر است. اگر کسب و کارها هرچه سریعتر نتوانند وارد فضای دیجیتال شوند قطعا محکوم به شکست خواهند بود. در نتیجه امروزه داشتن یک وب سایت اینترنتی یکی از نیازهای اصلی هر کسب و کار و فعالیتی است. شما دو انتخاب پیش رو دارید، یا اینکه طراحی وب سایت خود را به دست دیگر افراد بسپارید و یا خودتان مطابق با نیازتان وب سایت دلخواهتان را طراحی و آماده کنید. از سوی دیگر با گسترش شدید بازار طراحی وب سایت، نیاز به طراحان وب سایت و اهمیت این شغل در ایران بیش از پیش بر همگان مشخص شده است. شغلی ایده آل با درآمد بالا. اکنون زمان آن است که شما وارد این دنیای جدید شوید و با شرکت در دوره آموزش طراحی وبسایت جامع، مرحله به مرحله یک وب سایت را بشناسید و یاد بگیرید چگونه میتوان یک وب سایت را طراحی کرد. حتی فراتر، یاد بگیرید چگونه به عنوان یک متخصص حرفهای طراحی وب سایت در بازار فعالیت کنید و از درآمد بالای این حرفه بهرهمند شوید.
رشد تکنولوژی غیرقابل توقف است و این شما هستید که انتخاب میکنید چه زمانی وارد این دنیای گسترده شوید. پیشنهاد میکنیم برای شروع این صفحه را مطالعه کنید تا دید وسیع تری نسبت به این حیطه پیدا کنید.
طراحی سایت، هنر برنامهریزی و تنظیم محتوا و ترکیبی از عناصر زیبایی شناختی و کاربردی در یک وب سایت است به طوری که بتوان آن را به صورت آنلاین با دنیا به اشتراک گذاشت و به آن دسترسی داشت. امروزه ایجاد وب سایت یکی از ارکان اصلی حضور در دنیای وب است. به همین دلیل، دنیای طراحی سایت همیشه پویا و به طور مداوم در حال تغییر است. طراحی سایت تعیین میکند که یک وب سایت چگونه به نظر برسد. یک طراح وب با طرحبندی وب سایت، سرفصلها، نوارهای جانبی و نوارهای منو، ابزارهای ناوبری و غیره سروکار دارد. به عبارت دیگر، به نحوه ارائه محتوا از طریق طراحی وب سایت شکل میدهد. طراحی وب سایت اغلب یک فرآیند مشارکتی است که دانش و ابزارهای مرتبطی را از جمله طراحی UI/UX، سئو و مارکتینگ را شامل میشود. به همین دلیل است که ما در دوره طراحی سایت آکادمی آمانج، سرفصلهای UI/UX و سئو را قرار دادهایم. در این جلسات دوره طراحی وبسایت با وردپرس، مدرسان حرفهای در این حوزهها، تمامی نکاتی را که یک طراح سایت باید راجع به طراحی UI/UX و سئو بداند، به مهارتآموزان آموزش خواهند داد.
حقیقت امر این است که طراحی و توسعه وب سایت چیزی فراتر از ظاهر سایت است. داشتن یک وب سایت حرفهای و استاندارد یکی از مهمترین عواملی است که به بهبود تجربه کاربری کمک میکند و به طور مستقیم بر تصور کلی کاربران از سایت تأثیر میگذارد. وقتی میگوییم که طراحی وب سایت میتواند کسب و کار شما را زیر و رو کند، اغراق نکردهایم. برای این که به اهمیت آموزش طراحی سایت پی ببرید، توجه شما را به آمارهای زیر جلب میکنیم:
یکی از مواردی که باید به آن توجه کنیم، تفاوت بین طراحی وب (Web design) و توسعه وب سایت (Web development) است. زیرا این دو ارتباط نزدیکی به هم دارند و اغلب به اشتباه به جای یکدیگر استفاده میشوند.
طراحی وب بر هر چیزی که با زیباییشناسی بصری و قابلیت استفاده یک وب سایت مرتبط است اشاره میکند. مانند رنگ، طرح بندی، جریان اطلاعات و هر چیز دیگری که به جنبههای بصری UI/UX (رابط کاربری و تجربه کاربری) مربوط میشود. به عبارت دیگر طراحی وب به آنچه که کاربر واقعاً روی صفحه رایانه یا دستگاه تلفن همراه خود میبیند مرتبط است.
توسعه وب سایت به ساخت و نگهداری ساختار یک وب سایت اشاره دارد و شامل سیستمهای کدگذاری پیچیدهای است که عملکرد صحیح وب سایت را تضمین میکند. به عبارت دیگر توسعه وب، فرآیند کدگذاری یک وب سایت برای ایجاد طرح مورد نظر با استفاده از زبانهای برنامهنویسی مانند CSS، HTML، JavaScript، Python، Ruby on Rails و... است.
برای یادگیری طراحی سایت، منابع بسیار متنوع و زیادی دراینترنت وجود دارند که میتوانید از بین آنها انتخاب کنید. هر کدام از این منابع ویژگیها، مزایا و معایب خاص خود را دارند. دراین بخش شما را با انواع راههای آموزش طراحی وبسایت آشنا خواهیم کرد.
دوره طراحی سایت رایگان، میتواند گزینه بسیار مناسبی به نظر برسد. دورههای طراحی وبسایت رایگان مختلفی در اینترنت وجود دارند که به عنوان پکیج آموزش طراحی سایت ارائه میشوند. این دورهها به صورت ویدئویی و مقاله هستند. بسیاری از شما ممکن است در برخی از این دورهها شرکت کرده باشید. اغلب این دورهها که به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیرند، به آموزش طراحی سایت مبتدی میپردازند. دوره آموزش وردپرس رایگان، برای آشنایی اولیه افراد با یک حوزه خاص بسیار مناسب است. اما شخصی که میخواهد به صورت حرفهای مهارت طراحی وب سایت را آموزش ببیند تا بتواند به عنوان یک متخصص طراحی سایت حرفهای وارد بازار کار شود، نیاز دارد تا در دوره طراحی وبسایت کامل، جامع، دارای پشتیبانی و از همه مهمتر پروژهمحور شرکت کند. مهارتهای فنی، اغلب تجربه محورند. یعنی آموزش این نوع از مهارتها باید به صورت عملی و پروژهمحور باشد تا بتواند مهارتآموز را به هدف خود برساند.
اینترنت بدون شک بستر فوقالعادهای برای یادگیری طراحی سایت است. ویدئوهای آموزشی بسیاری در پلتفرمهایی نظیر یوتیوب وجود دارند. سایتهای بسیاری هستند که مقالههای آموزش طراحی سایت با وردپرس بهروز و جدید منتشر میکنند. نکته مهم این است که این آموزشهای طراحی وبسایت بسیار پراکنده هستند و معمولا به دوره طراحی سایت صفر تا صد نمیپردازند. شرکت در کلاس آموزش طراحی وبسایت و برنامه نویسی، کلاسهای آموزش طراحی سایت حضوری یا مجازی، یکی دیگر از روشهای یادگیری طراحی سایت است. مؤسسههای بسیاری از جمله آکادمی آمانج، دوره آموزش طراحی سایت را برگزار میکنند. برای پیدا کردن کلاس آموزش طراحی سایت کافی است در گوگل عباراتی نظیر آموزش طراحی وب سایت با وردپرس، دوره طراحی وب سایت، آموزش ورپرس، دوره وردپرس و ... را جستجو کنید.
با توجه به نکاتی که گفته شد، بهترین دوره طراحی سایت با وردپرس باید دارای مجموعهای از ویژگیهای مهمی باشد تا بتواند مهارتآموز را برای ورود به بازار کار و کسب درآمد آماده کند.
مدرس متخصص و باتجربه از مهمترین فاکتورهای انتخاب یک دوره آموزش طراحی وب سایت مناسب است.
دوره طراحی سایت باید پروژهمحور باشد. یک دوره طراحی وبسایت پروژهمحور، باعث میشود تا مهارتآموز بتواند مفاهیم و مطالب را به صورت عملی روی پروژهای واقعی انجام دهد.
دوره طراحی سایت وردپرس باید دارای جلسات پرسش و پاسخ، رفع اشکال و پشتیبانی باشد.
حتما قبل از انتخاب دوره اموزش طراحی سایت و دوره وردپرس نظرات مهارتآموزان گذشته را هم بخوانید.
آکادمی آمانج با توجه به برگزاری بیش از ۳۵ دوره حضوری و آنلاین بسیار موفق طراحی و برنامه نویسی وب سایت و رضایت کامل شرکت کنندگان، اکنون آموزش طراحی سایت با وردپرس و برنامه نویسی ویژه خود را با سرفصلهای اختصاصی و کاملا متناسب با نیاز بازار کار در یک دوره طراحی وبسایت جامع با تدریس متفاوت و بی نظیر یکی از بهترین مدرسان برنامهنویسی وب سایت، مدیر فنی آمانج و backend developer اسنپ شاپ، مهندس حامد حسینی نسب، ارائه میکند.
قبل از شروع اموزش طراحی سایت و برنامه نویسی به صورت عملی، نیاز است تا با یک سری تعاریف و مقدمه راجع به نحوه کار وب سایتها در دنیای وب آشنا شوید. در دوره طراحی وبسایت با وردپرس آکادمی آمانج، مباحث مقدماتی به صورت اموزش طراحی سایت از پایه ارائه شده است.
میزبانی وب یا Web hosting سرویسی است که در آن سایت یا وب اپلیکیشن شما، برای کاربران قابل دسترس میشود. سرویسی که هاست به شما ارائه میدهد، بخشی از فضای سرور فیزیکی است که میتوانید تمام فایلها محتوای وب سایت مانند کدهای HTML ،CSS، تصاویر و پایگاه داده را در آن ذخیره کنید. انتخاب یک ارائهدهنده خدمات هاست مناسب با نوع سایت، یکی از نکات مهم قبل از شروع طراحی سایت است. شرکتهای بسیاری وجود دارند که انواع هاست را ارائه میدهند. اکثر این شرکتها دارای خدمات پشتیبانی فنی هستند. نام دامنه همان آدرس سایت شماست. هر نام دامنه از دو بخش اصلی تقسیم شده است: SLD (Second Level Domain) , TLD (Top Level Domain) منظور از SLD آن بخش از دامنه است که بر اساس نوع سایت، خدمات و نام برند قابل شخصیسازی است. برای مثال نام amanj academy مشخص میکند که "آمانج" نام برند مؤسسهای آموزشی است. TLD بعد از نقطه قرار میگیرد و به عنوان پسوند دامنه در نظر گرفته میشود. Com. شناختهشدهترین نام TLD است. بعضی از TLDها مانند gov . و edu . نوع وب سایت را مشخص میکنند. برخی دیگر مانند ir . به کشور وب سایت اشاره میکند.
حتما عبارتهای طراحی سایت "Front end" و "Back end" را شنیدهاید. بخشی از یک وب سایت که کاربر به طور مستقیم با آن ارتباط برقرار میکند، فرانت اند نامیده میشود. این بخش شامل همه چیزهایی است که کاربران به طور مستقیم تجربه میکنند مانند رنگها و سبکهای متن، تصاویر، نمودارها و جداول، دکمهها، رنگها و منوی پیمایش. HTML، CSS و جاوا اسکریپت زبانهایی هستند که برای توسعه Front End استفاده میشوند. ساختار، طراحی، رفتار و محتوای هر چیزی که در صفحههای مرورگر هنگام باز شدن وب سایتها، برنامههای کاربردی وب یا برنامههای تلفن همراه دیده میشود، توسط توسعهدهندگان Front End پیادهسازی میشود. توسعهدهنده فرانت اند باید اطمینان حاصل کند که سایت واکنشگرا است، یعنی به درستی در دستگاههایی با همه اندازهها ظاهر میشود.
Backend سمت سرور وب سایت است. بک اند، بخشی از وب سایت است که کاربران نمیتوانند آن را ببینند و با آن ارتباط برقرار کنند. فعالیتهایی مانند نوشتن API،ایجاد کتابخانهها و کار با اجزای سیستم بدون رابط کاربر یا حتی سیستمهای برنامهنویسی از جمله فعالیتهایی است که یک توسعه دهنده بک اند با آن سروکار دارد. برای درک بهتر این موضوع میتوانید وب سایت را مانند یک رستوران در نظر بگیرید. بخش فرانت اند، بخشی است که مشتریان در آنجا حضور دارند و با دکوراسیون داخلی، صندلی، غذا و ... ارتباط برقرار میکنند. از سوی دیگر، طرف بکاند مانند بخش پشت رستوران است. اینجا جایی است که موجودی منابع مورد نیاز رستوران مدیریت میشود و فرآیند پخت غذا اتفاق میافتد. اتفاقات زیادی در پشت صحنه میافتد که مشتریان نمیبینند، اما تمامی این اتفاقات روی محصول نهایی تأثیرگذارند.
در دوره اموزش طراحی سایت وردپرس آکادمی آمانج بیشتر به فرانت اند میپردازیم. HTML, CSS, JS که همگی جزء زبانهای برنامه نویسی فرانت هستند را فرا میگیریم و در نهایت به سراغ آموزش وردپرس خواهیم رفت. بک اند ما در این دوره توسط خود وردپرس با زبان PHP پیاده سازی شده است.
HTML(Hypertext markup language) به معنای زبان نشانهگذاری فرامتن برای ساخت ساختار یک وب سایت استفاده میشود. فایل HTML شامل تمام محتوای صفحه است که از برچسبها برای نشان دادن انواع مختلف محتوا استفاده میکند. برای مثال، میتوانید از برچسبها برای ایجاد عناوین سرفصل، پاراگرافها، ، تصاویر و غیره استفاده کنید. CSS: CSS یا Cascading Style Sheet برای طراحی و استایل یک وب سایت استفاده میشود. سبک فونت، رنگها، پسزمینه، فاصله بین محتوا و غیره توسط CSS ایجاد میشوند. آخرین نسخه CSS3 حتی انیمیشنهای ویدئویی را به وب سایتها اضافه میکند. بنابراین، کاری که CSS انجام میدهد، زیباسازی یک وب سایت است.
JavaScript: جاوا اسکریپت یکی از بخشهای محوری در کنار HTML و CSS است که برای ایجاد صفحات وب استفاده میشود. جاوا اسکریپت صفحات وب را پویا میکند و میتوان گفت به آنها زندگی میبخشد. جاوا اسکریپت یک زبان اصلی سمت کلاینت است. این زبان نه تنها به توسعه وب سایتها محدود نمیشود بلکه در بسیاری از برنامههای دسکتاپ و سرور نیز استفاده میشود . JQuery یک فریم ورک برای جاوا اسکریپت و یکی از محبوبترین کتابخانههای جاوا اسکریپت است. JQuery یک کتابخانه رایگان، متن باز است و یک کتابخانه جاوا اسکریپت سریع، مختصر و غنی است و همچنین دارای سازگاری بین مرورگرها است. به طور خلاصه، میتوان گفت که JQuery کتابخانهای غنی برای ارائه بهتر طراحی صفحه وب در سمت مشتری است. یکی از سرفصل های مهم در دوره طراحی وب سایت آمانج، جاوا اسکریپت و جی کوئری هست.
روزانه حداقل ۳۰۰۰۰ وب سایت هک میشوند. امنیت ضعیف، وب سایت شما را در برابر کرمها، ویروسها، تروجانها و مجموعهای از نرمافزارهای مخرب دیگر (بدافزار) آسیبپذیر میکند. بدافزارها میتوانند به راحتی به داراییهای فیزیکی شما مانند رایانهها و سرورها آسیب بزنند و گاهی اوقات باعث آسیب غیرقابل برگشت به ماشینها و دستگاههای گران قیمت شما میشوند. بدتر از آن، یک سایت ناامن مشتریان شما را در معرض تهدیدهای امنیتی آنلاین قرار میدهد. هکرها اغلب از بدافزار برای سرقت دادهها، هویت، اطلاعات پرداخت و سایر دادههای حساس مشتری شما استفاده میکنند. همچنین، هکرها میتوانند مشتریان شما را به یک وب سایت ساختگی هدایت کنند که در آن دادههای حساس آنها برای بهرهبرداری آماده است. اگر رویکرد «مشتری اول» را برای تجارت دارید، امنیت وب سایت باید در اولویت باشد.
سیستم مدیریت محتوا یا CMS نرمافزاری است که برای ایجاد، مدیریت و ویرایش یک وب سایت استفاده میشود. با استفاده از CMS میتوانید بدون نیاز به نوشتن کد، یک وب سایت توسعه و طراحی کنید. به طور خلاصه وب سایت CMS وب سایتی است که با استفاده از سیستم مدیریت محتوا ایجاد میشود. CMS نه تنها به مدیریت متن یا تصاویر نمایش داده شده در وب سایت کمک میکند، بلکه به ردیابی حضور کاربر در سایت، رسیدگی به سؤالات جستجو، جمعآوری نظرات کاربران، میزبانی انجمنها در وب سایت و غیره کمک میکند. یکی از بخشهای اصلی دوره یادگیری طراحی سایت، آموزش وردپرس به عنوان قدرتمندترین CMS دنیا است.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز (CMS) است. دوره وردپرس برای افرادی است که میخواهند بدون کدنویسی وب سایت یا وبلاگ بسازند. استفاده از وردپرس هیچ هزینهای ندارد و کاملا به صورت رایگان است. CMSهای بسیاری وجود دارند و سؤالی که ایجاد میشود این است که چرا از وردپرس استفاده کنیم؟ وردپرس پلتفرم محبوب بسیاری از وبلاگنویسان و کسب و کارها است. در واقع، بیش از ۴۰ درصد از تمام وب سایتهای آنلاین از وردپرس استفاده میکنند. در اینجا چند دلیل برای محبوبیت وردپرس آورده شده است:
- وردپرس یک پلتفرم متن باز است: این بدان معنی است که هر کسی میتواند کد منبع را تغییر دهد.این موضوع این قابلیت را به افراد میدهد تا بتوانند ایدههای خود را برای بهبود پلتفرم پیادهسازی کنند.
- آموزش وردپرس به برنامهنویسی نیازی ندارد: در واقع برای افراد غیرفنی ساخته شده است و محیط کاربرپسندی دارد. آموزش وردپرس آسان است. شما برای افزودن یک قالب جدید به وب سایت خود، میتوانید به سادگی یک قالب را دانلود کنید. اگر نیاز به اضافه کردن یک عملکرد جدید مانند فرم تماس، در سایت را دارید، فقط کافی است یک افزونه (پلاگین) را نصب کنید. به عبارت دیگر در وردپرس با کمک افزونهها، کارهای توسعه وب که قبلا ساعتها طول میکشید را میتوان در عرض چند دقیقه انجام داد.
- وردپرس از انواع رسانهها پشتیبانی میکند: وردپرس هیچ نوع رسانه اصلی را محدود نمیکند. بنابراین، میتوانید از هر ترکیبی از متن، تصویر و ویدئو در وب سایت خود استفاده کنید. دراین بازار رقابتی برای توجه کاربران، این پلتفرم به شما آزادی خلاقیت میدهد.
- وردپرس امن است: امنیت یکی از دغدغههای اصلی کسب و کارها است. طراح سایت باید این اطمینان را داشته باشد که دادههای سایت و دادههای کاربران محافظت میشوند. وردپرس یکی از امنترین پلتفرمهای CMS است. این پلتفرم چندین ویژگی را برای محافظت از وب سایت شما ارائه میدهد، مانند خروج از سیستم کاربران بدون فعالیت و افزودن احراز هویت دو مرحلهای.
- استفاده از وردپرس رایگان است: وردپرس کاملا رایگان است. استفاده از نرمافزار هیچ هزینهای برای شما نخواهد داشت.
از آنجا که طراحی سایت با وردپرس در بازار کار از اهمیت ویژهای برخوردار است، در دوره آموزش طراحی سایت آکادمی آمانج، به صورت خاص و ویژه به آموزش وردپرس پرداخته شده است.
اساسا یک سایت در وب سرور محلی برای اهداف شخصی است، نه برای کاربران یا مخاطبان. تنها کسی که میتواند سایت را ببیند شما هستید! پس چه نیازی به ایجاد یک سایت روی یک وب سرور محلی است؟ باید گفت، قبل از آن که سایت را در اینترنت منتشر کنیم، باید اصول اولیه را بیاموزیم و خروجی را آزمایش کنیم. یک سایت لوکالهاست به ما امکان میدهد به روز رسانیها، تغییرات، و تنظیمات و غیره را بررسی و تجربه و آزمایش کنیم تا از خروجیهای نهایی مطمئن شویم. توسعهدهندگان وب سایت از این روش برای بررسی وب سایت، برای اطمینان از کیفیت و شناخت مشکلات موجود در آن استفاده میکنند.
برای راه اندازی سایت با وردپرس مراحل زیر در دوره وردپرس آموزش داده میشود و شما باید در پروژه کلاسی خود نیز انجام دهید:
داشبورد وردپرس دسترسی سریع به تمام ابزارهایی که برای ایجاد صفحات وب سایت، افزودن محتوا و تنظیم دقیق عملکرد وب سایت برای تجربه کاربری نیاز دارید، فراهم میکند. اولین قدم شما برای تسلط بر وردپرس در یادگیری طراحی سایت، داشبورد یا پیشخوان وردپرس است.
این بخش دسترسی سریع به محتوای وب سایت را برای شما فراهم میکند و به طور پیش فرض شامل پنج ویجت است:
- خوشآمدگویی (Welcome): دراین بخش میتوانید به لینکهای گزینههای مدیریت سایت که اغلب استفاده میشود دسترسی داشته باشید.
- در یک نگاه (At a Glance) : تعداد پستها، صفحات و کامنتهای سایت را به شما اطلاع میدهد.
- فعالیت (activity): دراینجا میتوانید ببینید که آیا پستهای برنامهریزیشده، پستهایی که اخیراً منتشر شده است و نظرات جدید روی پستهای وبلاگ خود دارید یا خیر.
- پیشنویس سریع: این ویجت به شما امکان میدهد یک پست وبلاگ جدید را به سرعت منتشر کنید.
- رویدادها و اخبار وردپرس: این ویجت دارای آخرین اخبار وبلاگ وردپرس است. دراینجا میتوانید در مورد محلی اطلاعات کسب کنید.
- بخش نوشتهها (Posts): گزینه مدیریت پست به شما امکان میدهد محتوای وبلاگ خود را مدیریت کنید. از این بخش میتوانید برای افزودن محتوای جدید و مدیریت محتوای اضافهشده قبلی استفاده کنید. در گزینههای مدیریت نوشتهها به موارد زیر دسترسی دارید:
- همه پستها: روی همه پستها کلیک کنید و میتوانید تمام مقالات را در داشبورد ببینید.
- افزودن نوشته: این گزینه به شما امکان میدهد یک پست وبلاگ جدید ایجاد کنید.
- دستهها: اگر پستهای وبلاگ را تحت دستههای مختلف ایجاد کنید، همه دستهها را دراینجا خواهید دید.
- برچسبها: اگر پستهای خود را با کلمات کلیدی خاصی تگ کنید، دراینجا میتوانید آن ها را ببینید، مدیریت کنید و یا برچسبهای جدید اضافه کنید.
وردپرس به شما این امکان را میدهد که رسانههای موجود در وب سایت خود را مدیریت کنید. میتوانید از تصاویر، ویدئوها و فایلهای صوتی استفاده کنید تا محتوای خود را جذابتر کنید. گزینه مدیریت رسانه به شما امکان میدهد فایلهای رسانهای را پیش نمایش، اضافه، ویرایش و حذف کنید. این بخش شامل دو گزینه است:
- همه صفحات: برای فهرست کردن و ویرایش رسانههای تمام صفحات وب سایت.
- افزودن: برای افزودن رسانههای جدید به وب سایت.
وقتی وبلاگ شما مورد توجه قرار گرفت، کاربران شروع به تعامل با یکدیگر خواهند کرد. گزینه Comments به شما امکان میدهد نظرات جدید را بررسی کنید و مستقیماً با کاربران خود در تعامل باشید. این گزینه همچنین به شما این امکان را میدهد تا بتوانید نظرات را تأیید یا رد کنید.
شما میتوانید انواع سفارشیسازیها را از نصب تمهای وردپرس گرفته تا تغییر پس زمینه سایت خود انجام دهید. دراین بخش به موارد زیر دسترسی خواهید داشت:
شما با نصب پلاگین یا افزونههای مختلف میتوانید عملکرد سایت را بهبود بخشید. از این بخش، میتوانید افزونهها را کنترل کنید:
بخش "کاربران" به شما امکان میدهد کاربران را اضافه و حذف کنید. وردپرس از چندین نوع کاربری پشتیبانی میکند:
Available tools: دراین بخش، میتوانید به تمام ابزارهای موجود در سایت وردپرس خود دسترسی داشته باشید.
Import tool: این بخش به شما امکان میدهد از دادههای سایر CMSها استفاده کنید. اگر سایت خود را از CMS دیگری به وردپرس انتقال دادهاید، این بخش برایتان کاربردی خواهد بود.
Export tool : میتوانید محتوای فعلی خود را در یک CMS دیگر استفاده کنید. از این ابزار میتوان برای بکاپ گیری از محتوای سایت نیز استفاده کرد.
Site Health Status: این ابزار اطلاعات مهمی در مورد پیکربندی سایت و مواردی را که نیاز است به آن توجه کنید، نشان میدهد. مواردی که شامل افزونهها و تمهای غیرفعال، پروتکلهای امن، نسخههای PHP و ماژولهای آن میشود.
Export Personal Data: اگر کاربر سایت شما اطلاعات شخصی خود را درخواست کند، این ابزاری است که به شما امکان میدهد این کار را انجام دهید. پس از وارد کردن نام کاربری یا ایمیل آن کاربر، ایمیلی برای کاربر ارسال میشود که از او میخواهد درخواست را تأیید کند. این ابزار یک فایل ZIP ایجاد میکند که حاوی تمام اطلاعات شخصی آن کاربر خاص است.
Erase Personal Data: اگر کاربری درخواست کند که تمام دادههای شخصی او را از وب سایت حذف کنید، این ابزاری است که باید از آن استفاده کنید. پس از وارد کردن نام کاربری یا ایمیل آن کاربر، ایمیلی برای کاربر ارسال میشود که از او میخواهد درخواست را تأیید کند.
در تنظیمات وردپرس، میتوانید گزینههای مختلفی را برای وب سایت خود تنظیم کنید. تنظیمات در چند دسته قرار میگیرند:
قالب یا پوسته وردپرس مجموعهای از کد و رسانه است که ظاهر وب سایت را تغییر میدهد. برخی از قالبها عملکرد سایت را نیز تغییر میدهند. قالبهای وردپرس به هر دو صورت رایگان و پرداختی وجود دارند. شما میتوانید پوستههای پرطرفدار، پرفروشترین، دارای رتبه برتر، جدیدترین و غیره را بررسی کنید. همچنین میتوانید هر قالب را از طریق گزینه «پیشنمایش زنده» آزمایش کنید. در دوره طراحی سایت با وردپرس آمانج با انواع پوسته ها و روشهای خرید آنها آشنا میشوید.
افزونههای وردپرس میتوانند عملکرد وب سایت وردپرس شما را افزایش دهند، تجربه کاربری را بهبود بخشند و دسترسی به گزارشها و تجزیه و تحلیلهای مورد نیاز را برای شما فراهم کنند. انتخاب افزونههای وردپرس مشابه انتخاب قالب است. مهم ترین کاری که باید انجام دهید این است که قبل از نصب افزونه، اهداف و نیازهای خود را مشخص کنید. با تعریف نیازها و اهداف، میتوانید افزونهای را انتخاب کنید که عملکرد مورد نیاز شما را انجام دهد. در یادگیری طراحی سایت، بخش مهمی از آموزش وردپرس، شناخت افزونهها است. در دوره اموزش طراحی سایت با انواع افزونه و کاربرد آنها آشنا خواهید شد.
گاهی چالشهای بسیاری برای ساخت یک وب سایت وجود دارد. فرض کنید میخواهید سایتی طراحی کنید که کاربر پسند باشد، اما نمیخواهید راهاندازی این سایت چندین ماه طول بکشد یا آنقدر فنی باشد که برای هر نسخه بهروزرسانی به یک توسعهدهنده نیاز داشته باشید. دراین شرایط بهترین گزینه برای شما طراحی سایت با وردپرس است. طراحی سایت با وردپرس یکی از متداولترین روشهای طراحی سایت در دنیاست. سایتهای برخی از برندهای مشهور دنیا مانند مرسدس بنز، پلی استیشن، کمپانی والت دیزنی، سایت رسمی جنگ ستارگان و... به وسیله وردپرس ساخته شده است. در دوره آموزش طراحی وبسایت آمانج به طور مفصل به آموزش وردپرس و آموزش طراحی سایت با وردپرس پرداخته خواهد شد.
وب سایتهای استاتیک معمولاً صفحاتی هستند که طرحبندی ثابتی دارند. وقتی صفحه در مرورگر اجرا میشود، محتوا به معنای واقعی کلمه ثابت است و در پاسخ به اقدامات کاربر تغییر نمیکند. یک وب سایت ثابت معمولاً با HTML و CSS در ویرایشگرهای متن ساده مانند Notepad ایجاد میشود. اگر به یک وب سایت کوچکتر از سه صفحه نیاز دارید، انتخاب وب سایت ثابت انتخاب مناسبی است. ساخت این وب سایت بسیار ساده است. در مقایسه با وب سایتهای استاتیک، که صرفاً اطلاعاتی هستند، وب سایت پویا عملکرد بیشتری دارد. داینامیک بودن وب سایت این اجازه را به کاربران میدهد تا با صفحات سایت تعامل داشته باشند. وب سایتهای استاتیک فقط از کدهای HTML و CSS سمت کلاینت استفاده میکنند در حالی که وب سایتهای پویا به زبانهای برنامهنویسی سمت کلاینت و سمت سرور مانند جاوا اسکریپت، PHP یا ASP متکی هستند. در آموزش طراحی سایت پروژه محور آکادمی آمانج، هر دو روش پیادهسازی صفر تا صد سایت به صورت استاتیک و داینامیک انجام خواهد شد. شما به عنوان پروژه نهایی دوره طراحی سایت، هر دو را تمرین میکنید.
از آنجایی که طراحان وب به نوعی با طراحان UI و UX تعامل دارند، باید درک درستی از UX/UI داشته باشند. طراحی UX/UI وب سایت تجربه کاربری و رضایت مشتری را بهبود میبخشد که در نهایت به افزایش تعداد کاربران وب سایت کمک میکند. طراحی UI و UX به جلب اعتماد مصرفکنندگان کمک میکند و آنها را تشویق به استفاده از وب سایت میکند. با توجه به سرفصلهای دوره طراحی سایت آمانج، در بخشی از آموزش طراحی سایت پیشرفته به UI/UX پرداخته شده است. در این بخش هرآنچه که یک طراح سایت متخصص باید از UI و UX بداند، ارائه خواهد شد. اگر به طراحی تجربه و رابط کاربری علاقه دارید میتوانید دوره آموزش UX و دوره آموزش UI را نیز بگذرانید تا صفر تا صد پیاده سازی و طراحی وبسایت را آموزش ببینید.
هدف از طراحی وب حرفهای و کاربرپسند در نهایت این است که وب سایت در موتورهای جستجو دیده شود. طراحی وب سایت و بهینهسازی موتور جستجو (SEO) دستیابی به یک هدف مشترک یعنی تجربه کاربری عالی را دنبال میکنند. به همین دلیل است که طراحان وب سایت باید از سئو اطلاعات کافی داشته باشند. سئو و طراحی وب سایت در کنار هم باعث جذب ترافیک بیشتر میشود و افراد بیشتری وب سایت شما را پیدا میکنند و در طول بازدید خود تجربه خوبی خواهند داشت. به دلیل اهمیت بالای سئو در طراحی سایت، در دوره اموزش طراحی سایت به نقش سئو در این حوزه پرداخته خواهد شد. همچنین شما میتوانید سئو را به عنوان یک متخصص در کنار دوره طراحی وبسایت بگذرانید تا به یک وبمستر همه کاره تبدیل شوید. اطلاعات بیشتر درباره آموزش سئو سایت
یک طراح وب سایت مسئول طراحی و چیدمان یک وب سایت یا صفحات وب است. این میتواند به معنای کار بر روی یک وب سایت کاملاً جدید یا بهروزرسانی سایت موجود باشد. وظایف یک طراح سایت معمولاً شامل موارد زیر است:
- طراحی صفحات فرود جذاب و واکنشگرا
- بهینهسازی سرعت سایت
- انجام تست وب سایت
- برقراری ارتباط با توسعهدهندگان Back-end برای اطمینان از یکپارچگی وب سایت
- اطمینان از عملکرد و پایداری وب سایت در تمامی دستگاهها مانند: دسکتاپ، موبایل، تبلت
- کار با تیمهای بازاریابی و سئو برای ترکیب عناصر برند و یافتههای تحقیقات بازار مرتبط در وب سایت
- ارائه پشتیبانی در طول فرآیند ساخت و راه اندازی وب سایت.
طراحی وب یکی از پرتقاضاترین مشاغل در سراسر جهان است. طبق آمار گزارش شده، پیشبینی میشود که تقاضا برای توسعهدهندگان وب از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ ۱۳ درصد رشد کند. به عنوان یک طراح وب سایت اگر مهارتهای خود را به درستی به کار بگیرید، میتوانید خود را از دیگران متمایز کنید. حتی اگر تصمیم به دورکاری یا فریلنسری دارید، پروژههای بسیاری وجود دارد. زیرا تکنولوژی به طور مداوم در حال تغییر است و کسب و کارها نیاز به پشتیبانی مداوم وب سایت دارند. به علاوه شما به عنوان یک طراح وب سایت فرصت همکاری با شرکتهای مطرح و در نتیجه رشد فوقالعاده را دارید. با توجه به تقاضای زیاد برای طراحان وب در بازار، شما فرصتی برای کسب حقوق بالا را خواهید داشت. یکی از نقاط قوت دوره آموزش طراحی سایت آکادمی آمانج، آموزش مهارتهای نرم درکنار آموزش طراحی وبسایت پیشرفته است. در این بخش به تمام نکاتی که یک طراح سایت برای ورود به بازار کار به آن نیاز دارد، شامل اصول مذاکره و اخلاق حرفهای پرداخته شده است.
میانگین درآمد سالانه یک متخصص طراحی وب سایت بین ۵۰۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ دلار است. میزان درآمد دقیق یک متخصص طراحی وب سایت در ایران به صورت تقریبی معادل با همین مقدار است اما به صورت دقیق مشخص نیست. عوامل مختلفی بر درآمد طراح سایت تاثیر دارند. یک طراح سایت میتواند به صورت استخدامی، فریلنسری یا دورکاری، و یا ترکیبی از این دو، فعالیت داشته باشد.
آکادمی آمانج، دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس آنلاین ۱۱۵ ساعته را برای این دسته از مهارتآموزان زیر نظر مدرسان مجرب و باتجربه که سابقه برگزاری بیش از ۳۵ دوره آموزش طراحی وبسایت حضوری و ساعتها آموزش ویدئویی و آنلاین را دارند، تعریف مینماید. در دوره اموزش طراحی وب سایت آنلاین تمام تلاش ما بر این است تا بدون کاهش کیفیت آموزش و بهرهوری مهارتآموزان عزیز، جلسات آموزشی در آرامش کامل و به صورت ویدئویی، وبینارهای متعدد رفع اشکال و پرسشوپاسخ و همراه با تعریف پروژههای متعدد برگزار گردد.
روند کلی کلاس آموزش طراحی سایت آنلاین نیز به اینگونه است که شما در یک سری از جلسات ویدئوهایی را دریافت و شروع به آموزش و تمرین میکنید. در یک سری جلسات نیاز است تا آموزش آنلاین و در حضور مدرس و به صورت کلاس وبیناری باشد تا محتوای آموزشی برای شما تثبیت شود. در برخی از جلسات نیاز است که مشکلات خود را از مدرس دوره بپرسید و از سؤالات مهارتآموزان دیگر نیز مطلع شوید و بار علمی و توانایی فنی خود را در این حوزه بالا ببرید.
در طول دوره تعدادی پروژه عملی را برای یادگیری هرچه بهتر مطالب انجام خواهید داد و در جلسات رفع اشکال و پرسشوپاسخ مشکلات خود را برطرف خواهید کرد. دوره آموزش طراحی وب سایت مقدماتی تا پیشرفته، برای بازدهی هرچه بیشتر دانشجویان دارای ظرفیتی محدود است و در صورت تکمیل ظرفیت امکان اضافه کردن به ظرفیت را نداریم. پس بهتر است همین حالا برای ثبتنام در دوره پرتقاضای بهترین دوره آموزش طراحی وبسایت با وردپرس و برنامه نویسی اقدام کنید.
نحوه انتقال مطالب و پاسخگویی استاد حسینی بسیار روان بود. استاد با صبوری و حوصله ی زیاد به تک تک سوالات جواب می دادند. پروژه محور بودن دوره هم باعث میشد که مطالب رو کامل درک کنیم و فرصت خوبی هم تا بتونیم روی پروژه شخصی خودمون هم کار کنیم.