// Add scroll event listener window.addEventListener('scroll', function() { // Check scroll position if (window.scrollY >= 40) { // Perform your desired action here (function (s, e, n, d, er) { s['Sender'] = er; s[er] = s[er] || function () { (s[er].q = s[er].q || []).push(arguments) }, s[er].l = 1 * new Date(); var a = e.createElement(n), m = e.getElementsByTagName(n)[0]; a.async = 1; a.src = d; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', 'https://cdn.sender.net/accounts_resources/universal.js', 'sender'); sender('986212f6399684') // You can replace the console.log statement with your own code } });

نکات طراحی صفحه «درباره ما»

یکی از مهم ترین بخش هایی که در طراحی هر نوع سایتی (استاتیک یا داینامیک) و همچنین بحث محتوا گذاری سایت باید به آن توجه کنیم صفحه «درباره ما» یا همان about us است. گرچه برخی عقیده دارند این صفحه از دید سئو اهمیت زیادی ندارد اما من با این نظر کاملا مخالفم و دلیل این موضوع را در ادامه متن با شما در میان خواهم گذاشت.

«صفحه درباره ما» به عنوان شناسنامه بیزینس، اعتبار کسب و کار شما را به دوش می‌کشد و بسیاری از کاربران (مخصوصا اگر بخواهند از شما محصولی بخرند، یا با شما همکاری داشته باشند و…) از این صفحه برای آشنایی با شما استفاده می‌کنند.  حتی اگر بر مبنای آن تصمیم به تعامل با شما نگیرند، در نگاه آن ها نسبت به شما تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.

 نکته مهمی که باید درمورد این صفحه به آن دقت کنید این است که می‌شود از صفحه  About us خود به عنوان یک صفحه فرود تجاری استفاده کنید، نه فقط منبعی برای اطلاعات در مورد شغل خود و باید سعی کنید آن را به یک قیف بازاریابی تبدیل کنید. 

پس با توجه به اهمیت این موضوع و مشکلاتی که اغلب وبسایت ها در طراحی «صفحه درباره ما» خود دارند من قصد دارم در این مقاله به طور کامل شما را با اصول طراحی صفحه درباره ما و محتواگذاری برای آن آشنا کنم. پس در ادامه این مقاله همراه من باشید.

 

اهمیت صفحه درباره ما

صفحه درباره ما، عموما صفحه ورودی است. صفحه درباره ما با هدف پاسخ به سؤالات و جستجوهایی که در موتورهای جستجو درباره‌ی کسب‌وکار شما و همچنین نام تجاری  کسب‌وکار انجام می‌شود در سایت قرار می‌گیرد. همین صفحه قادر است رتبه ۱ سرپ را برای شما به ارمغان بیاورد. جدای از این، همانطور که گفته شد خیلی از افراد که وارد سایت شما می‌شوند برای آِشنایی با شما وارد بخش درباره ما شده و در مورد شما مطالعه خواهند کرد.

شما چندبار قبل از خرید از یک سایت صفحه درباره ما را بررسی کرده اید؟ من که همیشه! مخصوصا اگر برای اولین بار قصد خرید از سایت را داشته باشم. در حوزه سئو نیز ما دو موضوع را در مورد برخود گوگل با این صفحات می دانیم:

اول آنکه صفحه درباره ما در دستورالعمل های رتبه بندی انسانی گوگل به عنوان یکی از صفحات مهم ذکر شده است. یعنی گوگل این صفحه را نیز به‌دقت بررسی می‌کند. گرچه رجیسترهای انسانی تأثیر مستقیمی بر نتایج جستجو ندارند، اما ارزیابی آن ها برای آموزش الگوریتم Google برای رتبه بندی بهتر صفحات استفاده می شود.

دوم آنکه گوگل از اطلاعاتی استفاده می کند که شما در صفحه درباره ی ما خود قرار ‌می دهید.  گوگل از اطلاعات تجارت شما برای این استفاده می‌کند تا جای شما را در پایگاه دانش یا همان knowledge graph خود پیدا کند. بنابراین مهم است که تا آنجا که می توانید جزئیات کسب و کار خود را با بهترین شکل درج کنید.

 

صفحه about us

 

 

چطور یک صفحه درباره ما بی نظیر طراحی کنیم؟

برای نگارش محتوای صفحه درباره ما موارد زیر را به ترتیب مطالعه کرده و با توجه به این نکات صفحه خود را بنویسید:

۱) مقدمه جذاب موضوعی همیشه مهم است 

از آنجایی که این در مورد هر محتوایی در هر قالبی صدق می‌کند در محتوای صفحه درباره ما نیز باید این مورد را در نظر بگیرید. با صفحه درباره ما خود مثل یک کارت ویزیت رفتار کنید: مردم باید به محض دیدن آن مایل شوند بیشتر درباره‌ی شما بدانند. صفحه شما باید چشم نواز و به یاد ماندنی باشد و به‌سرعت و  در نگاه اول توجه کاربر را جلب کند.

استفاده از داستان سرایی در قسمت درباره ما  ترفند خوبی برای معرفی برند شماست. در این داستان می‌توانید اهداف و رسالت خود را نیز  جای دهید. ایده‌ی دیگر این است که اولین محتوای این صفحه فیلمی کوتاه درباره‌ی کسب‌وکارتان باشد. فیلمی که خیلی خلاصه و جذاب داستان کسب‌وکار شما را روایت می‌کند.

۲) کسب و کار خود را به اشخاص معتبر پیوند دهید

گرچه در سئو گفته می‌شود که از لینک خارجی به سایت های مختلف به صورت فالو استفاده نکنید اما استفاده از لینک خارجی به صورت نوفالو هیچ مشکلی برای سایت شما ایجاد نمی‌کند. علاوه بر این، به گوگل کمک می‌کند تا جایگاه شما را در پایگاه دانش خود تثبیت کند. برای مثال شما می توانید به صفحات زیر لینک بدهید (با این صفحات بک‌لینک ایجاد کنید):

  • صفحات شخصی مدیران شرکت در لینکداین
  • موارد کلیدی کسب و کار
  • همایش هایی که در آن شرکت داشته اید
  • برندهایی که با آن همکاری داشته اید
  • وبلاگ شخصی

۳) CTA مناسب خود را تعیین کنید

بیشتر صفحه هایی که من تاکنون با آن ها روبرو شده ام با یک مسئله مشترک مواجه هستند و آن این است که معلوم نیست کاربران پس از بازدید از آن قرار است چه کاری انجام دهند. طراحی صفحه، محتوا و همچنین call to action صفحه در نقشه سفرمشتری بسیار مهم هستند و نقش دارند. بسته به ماهیت تجارت خود، یک CTA جذاب در صفحه درباره‌ ما قرار دهید. 


مطالعه مقاله «دکمه CTA چیست؟ (فرمول طلائی نگارش محتوای دکمه فراخوان)» به شما اکیدا توصیه می‌شود.


این دکمه CTA می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

⦁ بازدید از صفحه خرید
⦁ تماس با ما
⦁ بررسی محصولات
⦁ رزومه مدیران 

جمع بندی

در این مقاله من سعی کردم نکاتی کلی و مهم در مورد طراحی و محتواگذاری درباره صفحه ما را خدمت شما ارائه کنم. در سیستم مدیریت محتوای وردپرس شما این امکان را دارید که هر پیوند یا دکمه را در صفحه درباره ما با استفاده از افزونه Finteza به‌عنوان CTA تنظیم کنید. به این ترتیب، شما می توانید بگویید که کدام یک از این CTA ها مشتری بیشتری را وارد می کند و چه کسانی در حال تبدیل هستند.

Finteza به شما امکان می دهد حواس خود را به قیف تبدیل معطوف کنید. همچنین عملکرد آن را بر اساس منبع ترافیک، موقعیت مکانی کاربر و موارد دیگر آنالیز کنید. با این افزونه شما حداکثر استفاده را از صفحه درباره‌ ما خواهید کرد. (یعنی هم برای اهداف مارکتینگ و هم سئو سایت از آن کمک گرفتید.)

شما همچنین می توانید از Google Analytics برای تجزیه و تحلیل قیف تبدیل و سفرهای کاربر استفاده کنید. برای کمک در این زمینه بهتر است ویژگی های Google Analytics Attribution و Google Analytics Dimensions را سفارشی کنید.

طراحی سایت بر سئو سایت اثر می‌گذارد. این اثرگذاری برای سایت‌های فروشگاهی بسیار مهم‌تر است. دقیقا به همین دلیل است که در آموزش طراحی وب هم  وردپرس و افزونه های ضروری آن آموزش داده می‌شود و هم مبانی سئو سایت و ابزارهای آن . 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

نوشته شده توسط
علی سخا

علی سخا هستم مدیر واحد خلاقیت آکادمی آمانج علاقه‌مند به دیجیتال مارکتینگ، ماشین لرنینگ و فلسفه اینجا مطالعات و تجربیات خودم در حوزه سئو، مارکتینگ و مدیریت با شما به اشتراک میگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *