// Perform your desired action here (function (s, e, n, d, er) { s['Sender'] = er; s[er] = s[er] || function () { (s[er].q = s[er].q || []).push(arguments) }, s[er].l = 1 * new Date(); var a = e.createElement(n), m = e.getElementsByTagName(n)[0]; a.async = 1; a.src = d; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', 'https://cdn.sender.net/accounts_resources/universal.js', 'sender'); sender('986212f6399684')

راهنمای جامع سئو محلی (لوکال سئو) برای کسب‌وکارهای کوچک

سئو محلی یا لوکال سئو

اگر بخواهید نزدیک‌ترین رستوران را در فاصله ۱۰ دقیقه‌ای از خانه خود پیدا کنید، چه می‌کنید؟
اگر می‌خواهید مطمئن شوید تعمیرگاه اتومبیل محله‌تان در ساعت خاصی باز است یا نه، چطور؟
اگر بخواهید تعداد موسسه‌های آموزش سئو را در منطقه‌ای خاص پیدا کنید، اولین کاری که انجام می‌دهید چیست؟
اگر پاسخ شما به این سوالات “جستجو در گوگل” است، شما تنها نیستید!

البته جستجو کسب‌وکارهای محلی فقط درگوگل نیست. همه موتورهای جستجو می‌خواهند مشتریان را به مشاغل محلی متصل کنند، به همین دلیل همه آن‌ها بستری را ارائه می‌دهند که نتایج مربوط به موقعیت جغرافیایی را به کاربران نشان می‌دهد.
آیا می‌دانید گوگل کسب‌وکارهای محلی را در ابتدای نتایج جستجو نمایش می‌دهد؟ این یعنی اگر مشاغل محلی با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط توسط مشتریان محلی، در صفحه نتایج ظاهر شوند، این فرصت طلایی را دارند تا دیده شوند و مشتریان بالقوه را جذب کنند.

سئو محلی یا سئو لوکال (Local seo) نیاز به یک رویکرد استراتژیک و هدفمند دارد که از سئو عمومی متمایز است. در این مقاله، ما یک راهنمای جامع ایجاد کرده‌ایم که نکات و ابزارهای سئو محلی را پوشش می‌دهد. پس اگر به دنبال این هستید که کسب‌وکار خود را برای سئو محلی نیز بهینه کنید، این مقاله آمانج را از دست ندهید.

 

سئو لوکال یا سئو محلی چیست؟

سئو محلی یا سئو لوکال، به این معنی است که صفحات، محصولات و خدمات شما در نتایج جستجو برای کلمات کلیدی خاص جغرافیایی مانند تهران یا شیراز رتبه بالاتری داشته باشند.
سئو محلی با سئو عمومی که در وبسایت انجام می‌شود، متفاوت است.

 

لوکال سئو یا سئو محلی آکادمی آمانج

 

 

تفاوت سئو و سئو محلی

در سئو محلی تلاش می‌کنیم صفحاتمان را برای جستجوهایی با هدف جغرافیایی بهینه کنیم.
اما اگر جستجوی کاربر بدون قصد محلی باشد، گوگل برجسته‌ترین، مرتبط‌ترین و معتبرترین محتوایی را که می‌تواند پیدا کند، در اختیار کاربر قرار می‌دهد. استفاده از سئو معمولی برای مشاغل اینترنتی که دارای وبسایت یا یک فروشگاه آنلاین هستند بسیار منطقی‌تر است.

بنابراین، آنچه در هنگام جستجوی یک کلمه کلیدی عام و بدون قصد محلی مانند “گوشی موبایل” اتفاق می‌افتد، نتایج کلی را به همراه دارد. در این حالت، اهمیت سئو محلی کم است زیرا کاربر می‌تواند از هرجایی گوشی را سفارش دهد یا مشخصات گوشی های مختلف را بررسی کند. اما اگر کاربری “رستوران‌های ایتالیایی در غرب تهران” را جستجو کند، منطقی است که گوگل مکان‌های اطراف را نشان دهد.

سئو معمولی به شما امکان می‌دهد برای کلمات کلیدی که قصد محلی را نشان نمی‌دهند، رتبه بالاتری داشته باشید. شما به مخاطبان گسترده‌تری دسترسی پیدا می‌کنید، اما رقابت بیشتری وجود دارد.
از طرف دیگر، سئو محلی اغلب از رقابت کمتری برخوردار است (البته به جایی که هستید بستگی دارد) و مخاطبان محدودتر اما مشتاق‌تری را برای شما فراهم می‌کند.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، نرخ تبدیل برای جستجوهای محلی بیشتر از جستجوهای غیر محلی است.
بنابراین وقتی کسی “مکانیک نزدیک من” را تایپ می‌کند، این یک فرصت طلایی برای مکانیک‌های اطراف کاربر است. چون این کاربر قطعا به دنبال مکانیک است و بعد از جستجو، روی اولین نتیجه سئو محلی کلیک خواهد کرد!

 

چرا سئو لوکال اهمیت دارد؟

بسیاری از مشاغل برای مشتریان خود، به جامعه محلی اعتماد می‌کنند. آرایشگاه‌ها، مکانیک اتومبیل و رستوران‌ها همه می‌دانند که مشتری‌های آن‌ها منحصراً افرادی هستند که در نزدیکی آن‌ها هستند. این به تنهایی اثبات می‌کند که سئو محلی یک ضرورت است. هیچ فایده‌ای ندارد که شرکت‌های محلی برای کاربرانی که کیلومترها از آن‌ها فاصله دارند، هزینه‌های بسیار سنگین تبلیغات را بپردازند. در عوض، هدف قرار دادن چشم‌اندازهای مربوطه در منطقه نزدیک، منطقی‌تر است.

سئو محلی در مقایسه با روش‌های سنتی تبلیغات فوق‌العاده ارزان است. برای مثال تبلیغات چاپی که یکی از انواع رایج تبلیغات در کسب‌وکارهای محلی است، می‌تواند هزینه بسیار سنگینی را برای کسب‌وکارها داشته باشد. در حالی‌که بسیاری از تکنیک‌های سئو محلی به صورت رایگان مورد استفاده و پیاده‌سازی قرار می‌گیرند.

شما با سئو محلی کسب‌وکار خود، این سیگنال را به گوگل می‌دهید که شرکت شما می‌تواند نیازهای کاربران محلی را تأمین کند. در نتیجه جایگاه شما بالاتر می‌رود و کسب‌وکارتان دیده می‌شود. سئو محلی همچنین به شما کمک می‌کند مشریان واقعی و آماده به خرید را هدف قرار دهید. در نتیجه این یک معامله کاملا برد-برد است!

آمار جالب از سئو محلی!

به این آمار قابل توجه سئو محلی توجه کنید! طبق مطالعه Google و Ipsos MediaCT:
• از هر ۵ مصرف‌کننده، ۴ نفر در موتورهای جستجو به دنبال کسب‌وکارهای محلی هستند.
• ۵٠ درصد از کاربران تلفن‌های هوشمند ساعت‌های کاری مشاغل را جستجو می‌کنند و به دنبال فروشگاه‌های محلی هستند.
• در همین حال، در رایانه‌ها و تبلت‌ها، ۴۵ درصد از جستجوی محلی استفاده می‌کنند تا بفهمند محصول یا خدمتی که می‌خواهند در فروشگاه محلی موجود است یا نه.
• ۵٠ درصد از کاربران در طی ۲۴ ساعت جستجو در فروشگاه از طریق تلفن هوشمند خود بازدید می‌کنند.
• ۱٨ درصد جستجوهای محلی از طریق تلفن‌های هوشمند منجر به خرید شد، درحالی‌که این عدد برای جستجوهای غیرمحلی فقط ٧ درصد است.

این ارقام به تنهایی ثابت می‌کنند که جستجوی کاربران با هدف یافتن مشاغل محلی، عامل مهمی در افزایش نرخ تبدیل است. با وجود این، علی‌رغم مزایای بسیار سئو لوکال، بسیاری از شرکت‌های محلی از این فرصت استفاده نمی‌کنند.

 

سئو لوکال چگونه کار می‌کند؟

همانطور که گفته شد، سئو محلی کاملاً متفاوت از سئو عمومی است.
عامل اصلی رتبه بندی گوگل برای جستجوی محلی، مکان فیزیکی کاربر است. به عبارت دیگر، گوگل نتایج را بسته به جایی که فکر می‌کند اکنون کاربر در آن قرار دارد، نشان می‌دهد.

در تبلت‌ها و نوت‌بوک‌ها، نتایج بر اساس موقعیت مکانی نشان داده شده توسط آدرس IP، و در تلفن‌های هوشمند از مکان‌یاب GPS نمایش داده می‌شود.
الگوریتم سئو محلی گوگل (و موتورهای جستجوی دیگر مانند Bing و Yahoo!)، بر سه رکن متمرکز است: مجاورت، ارتباط و برجستگی.

 

مجاورت یا نزدیکی

در سال ۲۰۱۶ ، گوگل به عنوان بخشی از به‌روزرسانی “Possum” خود رسما اعلام کرد که مکان کاربر مهم‌ترین سیگنال رتبه‌بندی برای جستجوی محلی است. ٣ سال بعد یعنی در سال ۲۰۱٩ تاثیر مجاورت بر نتایج جستجوهای محلی، ۲ برابر شد. در نتیجه، برخی از مشاغل متوجه کاهش چشم‌گیر ترافیک ارگانیک از مناطق خارج از مجاورت خود شدند. پس نزدیک بودن کاربر به تجارت شما یکی از اصلی‌ترین عواملی است که گوگل هنگام تعیین رتبه‌بندی جستجوی محلی در نظر می‌گیرد.

 

ارتباط محلی

ارتباط محلی مانند سئو معمولی کار می کند. گوگل با استفاده از چند سیگنال متوجه می‌شود که کدام کسب‌وکارها با کلمه کلیدی کاربر مطابقت دارد.
برخی از این سیگنال‌ها عبارتند از:
• متاتگ‌ها و توضیحات
• تگ‌های عنوان ، متن alt و ساختار URL
• جزئیات Google My Business
• اطلاعات NAP(Name , Address , Phone number)
• بازخورد و نظرات کاربران
• کلیدواژه‌ها
این لیست ممکن است ترسناک به نظر برسد، اما آنچه شما باید به خاطر بسپارید مهم بودن ارتباط اطلاعات کسب‌وکار شما با کلمه کلیدی کاربر است!

یکی از ساده‌ترین و اغلب نادیده‌گرفته‌شده‌ترین سیگنال‌های رتبه‌بندی، Google My Business است. افزودن اطلاعات دقیق کسب‌وکار می‌تواند به گوگل در درک بهتر کسب‌وکار شما کمک کند و لیست شما را با مرتبط‌ترین جستجوها مطابقت دهد. اما کمی بعد بیشتر به آن می‌پردازیم.

 

برجستگی

گوگل برجستگی تجارت شما را در نظر می‌گیرد. منظور از برجستگی این است که این تجارت تا چه اندازه شناخته شده است. برجستگی همچنین در مواردی مانند لیست دایرکتوری و نظر کاربران نقش دارد. به گفته گوگل، رتبه کلی ستاره یک کسب‌وکار و تعداد بازخورد کاربران برای تعیین رتبه‌بندی جستجوی محلی استفاده می‌شود. زیرا گوگل معتقد است برندهای دارای رتبه بهتر تجربیات برتر را به کاربران ارائه می‌دهند.

 

نتایج سئو لوکال کجا نمایش داده می‌شود؟

نتایج جستجوی محلی، به این صورت است که در یک جعبه، ٣ تا از مرتبط‌ترین کسب‌وکارها به همراه نقشه‌ای که موقعیت مکانی روی آن پین شده است، نمایش داده می‌شود (Local 3-pack) و در زیر این جعبه، لیست نتایج ارگانیک قرار دارد.
طبق یک مطالعه، ٣٣ درصد از کلیک‌های جستجوی محلی به نتایج Local Pack می‌رود، درحالی‌که ۴۰ درصد به نتایج جستجوی ارگانیک می‌رود بنابراین باید علاوه بر توجه به سئو سایت خود به سئو محلی نیز اهمیت دهید.

 

Googles-local-pack

 

سئو محلی برای چه کسب‌وکارهایی مفید است؟

استفاده از سئو لوکال، سوخت موشکی برای مشاغل محلی است. همانطور که قبلاً توضیح دادیم، سئو محلی به شما کمک می‌کند تا علاوه بر خرید آنلاین مشتریان از شما، مراجعه حضوری به محل کسب‌وکار شما هم افزایش یابد.
برای همه مشاغلی که به جامعه محلی اعتماد می‌کنند، مانند آرایشگاه‌ها، مکانیک اتومبیل و رستوران‌ها، استراتژی سئو محلی یک ضرورت است. تنها راهی که آن‌ها می‌توانند مشتریان جدید به دست آورند، ارتقا مشاغل خود در مناطق نزدیک و محلی است.

ما می‌دانیم که پلتفرم سئو محلی گوگل گسترده است. گوگل اطلاعات مهمی را برای کاربران فراهم می‌کند تا آن‌ها بتوانند بهترین مشاغل محلی را برای تأمین نیازهای خود پیدا کنند. کاربران می‌توانند موقعیت مشاغل محلی را مشاهده کرده و به سرعت ببینند که کدام از آن‌ها نزدیک‌ترین موقعیت به موقعیت فعلی آن‌ها است.

 

نحوه بهینه‌سازی و رتبه‌بندی برای سئو محلی

حال بیایید وارد قسمت عملی شویم و یاد بگیریم برای بهینه‌سازی وبسایت خود برای سئو محلی باید چه مراحلی را طی کنیم.

 

کلمات کلیدی خود را شناسایی کنید

شما به عنوان یک صاحب کسب‌وکار باهوش، از اهمیت تحقیق کلمات کلیدی برای سئو و چگونگی تأثیر آن بر جایگاه شما در نتایج ارگانیک، آگاهی دارید.
حال، در مورد سئو محلی چطور؟

شما با تمرکز بر روی کلمات کلیدی که مستقیماً مربوط به انواع جستجوهای افراد هنگام جستجوی خدمات در اطراف هستند، سود خواهید برد. به ترکیب کلمات کلیدی زیر توجه کنید:
• استفاده از کلمه کلیدی مرتبط + شهر یا منطقه در عنوان صفحه مقصد
• استفاده از کلمه کلیدی مرتبط + شهر یا منطقه در URL صفحه مقصد
• استفاده از کلمه کلیدی مرتبط + شهر یا منطقه در تگ H1
• استفاده از کلمه کلیدی مرتبط + شهر یا منطقه در محتوای صفحه مقصد
• استفاده از کلمه کلیدی مرتبط + شهر یا منطقه در متن جایگزین تصویر(Alt Image) صفحه مقصد

با توجه به ترکیب‌های بالا، نتیجه می‌گیریم که برای نمایش صفحاتتان در نتیجه جستجوی محلی کاربران، شما باید علاوه بر استفاده از کلمات کلیدی اصلی خود که در روش معمول سئو سایت از آن استفاده می‌کنید، از ترکیب کلمه کلیدی و نام شهر یا محدوده مکانی خود نیز در بخش‌های مهم صفحه مانند عنوان، تگ H1، متن جایگزین تصویر و… استفاده کنید.

 

Google my business

Google my business (GMB) ابزاری است که شرکت‌های محلی باید از آن برای بهبود سئوی محلی استفاده کنند. طبق گفته گوگل، “مشاغل دارای اطلاعات کامل و دقیق، راحت تر با در نتایج جستجوهای محلی نمایش داده می‌شوند.” در نتیجه اگر از GMB برای کسب‌وکار خود استفاده نمی‌کنید و یا اینکه لیست GMB شما ناقص است، حتما آن را تهیه و کامل کنید.

در اینجا یک چک لیست ساده سئو محلی برای برای شروع کار در GMB آورده شده است:

۱. وارد حساب گوگل مرتبط با کسب‌وکار خود شوید. (اگر حساب کاربری گوگل را ندارید، یک حساب کاربری ایجاد کنید.) 

۲. نام کسب‌وکار خود را وارد کنید.

 

Business name in local seo

 

 

۳. آدرس خود را وارد کنید.

 

Location in GMB

 

 

اگر کسب‌وکار شما به این صورت است که محصول یا خدمات خود را به آدرس مشتری ارسال می‌کنید، گزینه “من کالاها و خدمات را به مشتریان خود تحویل می‌دهم” را علامت بزنید و اگر در آدرسی کار می‌کنید که نمی‌خواهید به صورت عمومی نشان داده شود، “پنهان کردن آدرس من” را علامت بزنید.

 

۴. محدوده تحویل کالا و خدمات خود را انتخاب کنید.

 

Delivery area in GMB

 

 

۵. مکان دقیق آدرس را در نقشه مشخص کنید.

 

 

Map Location in GMB

 

۶. دسته بندی مناسب با کسب‌وکار خود را انتخاب کنید.
سعی کنید دقیق‌ترین دسته‌بندی ممکن را انتخاب کنید. در واقع با این کار شما به گوگل می‌گویید کدام نوع مشتری باید لیست مشاغل شما را ببیند.

 

business category in GMB

 

 

۷. شماره تلفن و آدرس وبسایت خود را وارد کنید.

 

URL and phone in GMB

 

٨. اطلاعات خود را تایید کنید.

 

Verification in GMB

 

گوگل باید مطمئن شود که محل کار شما همان جایی است که شما می‌گویید. برای این کار چند گزینه وجود دارد:

  • Postcard verification : این روش تایید برای همه مشاغل در دسترس است و نسبت به بقیه بیشتر استفاده می‌شود. با استفاده از این فرآیند ،کارت حاوی کد تأیید به آدرسی که قبلاً وارد کرده اید ارسال می‌شود (باید ظرف پنج روز به دست شما برسد). پس از دریافت، کد را در حساب GMB خود وارد کنید تا کسب‌وکارتان تایید شود.

 

  •  Phone verification : بعضی از مشاغل این گزینه را دارند که لیست خود را از طریق تلفن تأیید کنند. اگر در ابتدای مراحل تأیید گزینه “تأیید از طریق تلفن” را مشاهده کنید، یعنی برای استفاده از این روش واجد شرایط هستید. با استفاده از این فرآیند، یک پیام خودکار با کد تأیید دریافت می‌کنید که باید آن را در حساب GMB خود وارد کنید.

 

  • Email verification : مانند تأیید تلفنی، این مورد فقط برای برخی مشاغل در دسترس است و اگر گزینه “تأیید از طریق ایمیل” را مشاهده کنید، می‌دانید که واجد شرایط آن هستید. با این روند ساده، یک کد تأیید در صندوق ورودی حساب گوگل مرتبط با لیست GMB دریافت می‌کنید و آن را در مرحله تأیید وارد می‌کنید.

 

  • Instant verification : فقط درصورتی که وبسایت مشاغل خود را با گوگل سرچ کنسول تأیید کرده باشید، می توانید از این گزینه استفاده کنید.

 

  • Bulk verification : برای کسب‌وکارهایی که مدیریت بیش از ده مکان را دارند استفاده می‌شود.

 

توجه : ممکن است چند هفته طول بکشد تا اطلاعات کسب‌وکار شما در گوگل نمایش داده شود. هنگامی که اطلاعات شما فعال شد، می‌توانید نام کسب‌وکار و شهر خود را در جستجوی گوگل یا گوگل‌مپ جستجو کرده و نتایج خود را مشاهده کنید.

 

٩. هنگامی که کسب‌وکار خود را تأیید کردید، زمان آن فرا رسیده است که مشخصات خود را کامل کنید.
به داشبورد Google my business بروید، لیستی را که می‌خواهید روی آن کار کنید کلیک کنید، “Info” را انتخاب کنید و تا جایی که می توانید اطلاعات و تصویر اضافه کنید، از جمله عکس برند کسب‌وکار، منطقه‌ای که در آن خدمات ارائه می‌دهید، ساعات کاری، ویژگی‌های خاص شما (به عنوان مثال “دسترسی به صندلی چرخدار” ، “وای فای رایگان”)، روز و ساعت کاری و یک شماره تلفن عمومی و URL وب سایت.

 

دریافت نظرات برای رتبه بندی محلی

مشاغلی که می‌خواهند در سئو محلی موفق باشند، باید نظرات و بازخورد کاربران را جمع آوری و مدیریت کنند. سایت Moz تخمین می‌زند که لیست Google My Business و نظرات کاربران ۴۰ درصد از عوامل رتبه بندی مشاغل محلی را تشکیل می‌دهد.

بررسی نظرات کاربران، نه تنها سئو محلی شما را تقویت می‌کند بلکه به اعتمادسازی مشتریان کمک می‌کند. هنگامی که مشتریان شما راضی باشند، شما را به دیگران معرفی می‌کنند. پس شما باید سعی کنید شرایط لازم را مهیا کنید تا کاربران بتوانند به راحتی نظرات خود را بنویسند. هرچه نظرات بیشتری دریافت کنید، مستقیماً بر سئو محلی شما تأثیر می‌گذارد.

 

اول سئو داخلی، بعد سئو محلی

سئو داخلی سایت شما باید با سئو محلی سازگار باشد. این موضوع بسیار اهمیت دارد و نباید آن را نادیده بگیرید. اگر می‌خواهید وبسایت شما بالاتر از رقبا باشد، توجه به سئو داخلی سایت و به‌روزرسانی منظم آن مطابق با به‌روزرسانی‌های الگوریتم موتورهای جستجو، ضروری است. سئو داخلی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل بیشتری بر عوامل موثر بر رتبه‌بندی صفحه داشته باشید. پس اگر می‌خواهید در نتایج سئو محلی، جایگاه خوبی داشته باشید، رعایت نکات سئو داخلی، اولین اقدامی است که باید انجام دهید.

 


برای مطالعه مقاله «سئو داخلی (one-page SEO) چیست؟+(چک لیست کامل)» کلیک کنید.


سازگاری سایت با موبایل 

شما باید یک وب سایت کاملاً بهینه شده برای موبایل داشته باشید. چرا؟ به آمار زیر توجه کنید:
• ٨۰ درصد کاربران اینترنت صاحب تلفن هوشمند هستند.
• ۷۰ درصد از مشتریان تلفن همراه که تجارت شما را به صورت آنلاین پیدا می کنند، ظرف ۱ ساعت اقدام به خرید می‌کنند.

همانطور که مشخص است، قسمت عمده‌ای از بازدید سایت شما از دستگاه‌های تلفن همراه و تبلت حاصل می‌شود. اگر وبسایت شما برای موبایل بهینه نباشد، بازدیدکنندگان ممکن است آنجا را ترک کنند و احتمالاً دیگر برنخواهند گشت. برای بررسی اینکه وبسایت شما برای موبایل بهینه شده است یا نه، از ابزار Test-Friendly Google استفاده کنید.

 

ناوبری سایت (Site Navigation) 

اطمینان حاصل کنید که ناوبری وبسایت شما واضح، کاربردی و آسان برای استفاده است. ساختار ناوبری سایت باید به گونه ای طراحی شود که به کاربران شما کمک کند محصولات یا اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند. این به معنی دسته بندی عناوین و لینک‌سازی داخلی است.

 

توجه به تجربه کاربری سایت 

شما می‌توانید تمام وقت و هزینه خود را برای بهینه‌سازی سئو محلی خارج از سایت خود صرف کنید، اما اگر وب سایت شما تجربه کاربری فوق‌العاده‌ای ارائه ندهد، همه این کارها بی‌فایده خواهد بود.

 

بهینه‌سازی متا‌دیسکریپشن 

تگ‌های عنوان و توضیحات متا یک عنصر عظیم در سئو محلی است. تگ‌های عنوان و توضیحات متا باید شامل محصول یا خدمتی باشد که در آن مکان ارائه می‌دهید. این به عنوان یک تابلوی راهنمای آشکار برای موتورهای جستجو است که شما این سرویس را در این مکان ارائه می‌دهید.

 

بهینه‌سازی محتوا 

کلمات کلیدی سئو محلی باید در تمام صفحاتی که شامل اطلاعات در مورد شماست، وجود داشته باشد. از همه مهم‌تر، اطمینان حاصل کنید که کلمات کلیدی به طور طبیعی در محتوا گنجانده شده‌اند. همچنین خوانایی یک عامل مهم در سئو است. موتورهای جستجو به دنبال صفحاتی هستند که درک و هضم محتوای آن برای کاربران راحت‌تر باشد. استفاده از عناوین مناسب و افزودن کلمات کلیدی لوکال و منطقه‌ای به آن، به سئو محلی شما کمک می کند.

 

بهینه‌سازی صفحه تماس با ما 

صفحه “تماس با ما” یکی تأثیرگذارترین موارد در استراتژی سئو محلی شما است. شما در این صفحه باید تمام اطلاعات کسب‌وکار خود را برای استفاده در استراتژی سئو محلی خود قرار دهید. این اطلاعات شامل آدرس کامل، شماره تلفن و محتوای شامل کلمات کلیدی است.

توجه : این اطلاعات باید آنچه را در صفحه Google my business وجود دارد منعکس کند!

علاوه‌براین، صفحه تماس با ما باید حاوی یک فرم تماس یا آدرس ایمیل باشد تا مشتریان بتوانند با شما در تماس باشند. نکته مهم برای صفحه “تماس با ما” این است که سوالات متداول (FAQ) را اضافه کنید که شامل کلمات کلیدی محلی برای هدف قرار دادن کادر “مردم نیز می‌پرسند” در نتایج جستجو است. این کمک زیادی به بهبود دید شما در SERP خواهد کرد. صفحه “تماس” شما همچنین محلی است که می توانید نقشه را انتخاب کنید.

ما توصیه می‌کنیم که یک نقشه گوگل مپ را در صفحه “تماس با ما” قرار دهید. گوگل میزان بازخورد کلیک را به عنوان یک عامل رتبه‌بندی دنبال می‌کند، بنابراین برای همه مهم‌ترین عناوین مهم رتبه دیگری است!

 

استفاده از تصاویر باکیفیت 

شما با به اشتراک‌گذاری عکس‌های باکیفیت، شخصیت کسب‌وکار خود را نشان می‌دهید و این به شما کمک می‌کند تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. تصاویر با کیفیت می‌تواند توجه کاربران را به کسب‌وکار شما جلب کند و به شما کمک می‌کنند تا ورودی بیشتری را داشته باشید.

به گفته گوگل، لیست‌های دارای عکس با کیفیت ۴۲ درصد دارای مراجعه حضوری بیشتری هستند و ۳۵ درصد کلیک بیشتر به وب سایت‌های خود دریافت می‌کنند. قبل از بارگذاری هر عکس، اطمینان حاصل کنید که تصویر بهینه شده است.

 

لینک‌سازی در سئو محلی

لینک‌سازی در سئو محلی بسیار مهم است و همچنین چیزی است که اغلب نادیده گرفته می‌شود.
در سئو محلی، هدف لینک‌سازی در سایت‌هایی است که به کسب‌وکار مرتبط باشند. در واقع برای لینک‌سازی سئو محلی، برخلاف سئو استاندارد، ما به دنبال دامنه‌هایی با اعتبار بسیار بالا نیستیم، بلکه هدف این است که سایت‌های محلی مشابه به صفحه ما لینک دهند. این یعنی دایرکتوری‌های محلی منبع مفیدی برای لینک سازی هستند.

 


مقاله «لینک سازی (Link Building) در سئو » آمانج را از دست ندهید!


کلام آخر

امروزه میان اقیانوسی از صفحات وب و محتوای جهانی، رقابت با برندهای بسیار بزرگ می‌تواند برای مشاغل کوچک چالش‌برانگیز باشد. خوشبختانه، سئو محلی به شما این امکان را می‌دهد تا بر روی منطقه خاص خود تمرکز کنید و به طور موثر به مخاطبانی برسید که احتمال خرید آن‌ها از شما بیشتر است. اول از همه، باید تجارت خود را در GMB و سایر دایرکتوری‌های آنلاین لیست کنید. همچنین باید کلمات کلیدی محلی را جستجو کنید و آن‌ها را در وبلاگ‌ها، فیلم‌ها و محتوای وب خود بگنجانید.

علاوه‌براین، شما باید مشتریان راضی را به نوشتن نظرات مثبت و توصیفات تشویق کنید. شما باید با سئو داخلی اصولی و درست، سایت خود را برای سئو محلی آماده کنید. به یاد داشته باشید که سئو سایت یک فرایند طولانی‌مدت است. اما استفاده از سئو لوکال یا سئو محلی می‌تواند ساده‌ترین راه برای جلب مشتریانی باشد که برای شما بیشترین اهمیت را دارند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

نوشته شده توسط
نگین سعیدی

من نگین سعیدی هستم کارشناس سئو و تولیدمحتوا آکادمی آمانج

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *