این مقاله را میتوانید در مدت زمان 3 دقیقه مطالعه کنید منتشر شده در تاریخ: بهمن ۲۷ام, ۱۳۹۹ آخرین بروزرسانی: آذر ۱۶ام, ۱۴۰۱
گوگل آپدیتی را انجام داد وبا این کار الگوریتم جدیدی با عنوان الگوریتم پنگوئن ارائه نمود. الگوریتم پنگوئن در زمینه شناسایی لینک های اسپم بود. در واقع این الگوریتم لینک سازی های غیر طبیعی را شناسایی کرده و سئو اینگونه سایت ها را با مشکل مواجه می کند.
در سال ۲۰۱۲ Google رسماً “به روزرسانی الگوریتم وب اسپم” یعنی الگوریتم پنگوئن را راه اندازی کرد که به طور خاص لینک های اسپم و روش های چون لینک سازی های دستکاری شده را هدف قرار می داد.
بعداً الگوریتم وب اسپم (به طور رسمی) از طریق توییتی از Matt Cutts در آن زمان رئیس تیم وب اسپم گوگل بود، معرفی شد و به روزرسانی الگوریتم پنگوئن انجام شد. در حالی که گوگل الگوریتم را به طور رسمی پنگوئن نامگذاری کرده است ، اما هیچ دلیل رسمی در مورد اینکه این اسم از کجا آمده است وجود ندارد.
قبل از الگوریتم پنگوئن، حجم لینک ها و پیوندها بیشترین نقش را در تعیین امتیاز یک صفحه وب هنگام خزیدن ، فهرست شدن و تجزیه و تحلیل توسط Google داشت. این بدان معنی است که وقتی نوبت به رتبه بندی وب سایت ها توسط این امتیازات برای صفحات نتایج جستجو می رسید ، برخی از وب سایت ها با محتوای کم کیفیت در موقعیت های برجسته تری از نتایج جستجوی ارگانیک ظاهر می شدند.
آنچه در این نوشته خواهیم داشت
مبارزه ی گوگل با کیفیت پایین با الگوریتم پاندا آغاز شد و پنگوئن یک الحاقی برای مبارزه با این جنگ بود. پنگوئن پاسخ گوگل به افزایش روند دستکاری نتایج جستجو (و رتبه بندی) از طریق تکنیک های ایجاد لینک کلاه سیاه بود. کاتس ، در کنفرانس SMX Advanced 2012 صحبت کرد و گفت: این نوع از الگوریتم ها طراحی شده برای مقابله با محتوای بی کیفیت، این کار با پاندا آغاز شد و سپس متوجه شدیم که هنوز تعداد زیادی اسپم وجود دارد و پنگوئن برای مقابله با آن طراحی شده است.
هدف الگوریتم پنگوئن کنترل بیشتر و کاهش اثر بخشی تعدادی از تکنیک های اسپم کلاه سیاه بود.
پنگوئن با درک و پردازش بهتر انواع لینک هایی که وب سایت ها به دست می آورند(لینک های ورودی) ، تلاش می کند تا اطمینان حاصل کند که لینک هایی طبیعی ، معتبر و مرتبط به وب سایت هایی که به آنها اشاره کرده اند صحیح می باشد، و به آن ها پاداش می دهند، در حالی که لینک های دستکاری شده و هرزنامه افت رتبه پیدا می کنند و پایین آورده می شوند. پنگوئن فقط با لینک ها ی ورودی یک سایت سرو کار دارد. Google نیز فقط لینک هایی را نشان می دهد که به سایت مورد نظر اشاره می کنند و پیوندهای خروجی از آن سایت را اصلاً بررسی نمی کند.
هنگامی که پنگوئن برای اولین بار در آوریل 2012 راه اندازی شد ، طبق تخمین های خود Google ، بیش از 3 درصد از نتایج جستجو را تحت تأثیر قرار داد.
از زمان راه اندازی الگوریتم پنگوئن در سال 2012 ، چندین مورد بروزرسانی جدید وجود داشته است و احتمالاً تعدیلات دیگری نیز وجود دارد که به عنوان بروزرسانی ناشناخته الگوریتم، ثبت شده اند.
این اپدیت درواقع در زمینه ی خود الگوریتم پنگوئن نبود بلکه بیشتر در دایتا های موجود در این الگوریتم بود. با روی کار آمدنالگوریتم پنگوئن، خیلی ازوبسایت ها به سرعت شروع به حذف لینکهای اسپم خود کردند و توانستند جایگاه و رتبه ی خود را حفظ کنند. ولی بسیاری از وبسایتها بودند که در مرحله اول انتشار این الگوریتم اقدام خاصی جهت رفع اسپم در لینک های خودانجام ندادند وبه اینصورت گرفتار شدند.
با این اپدیت تمامی سایت ها با هر زبانی تحت تاثیر الگوریتم پنگوئن قرار گرفتند تاپیش ازاین فقط وبسایت های انگلیسی زبان مورد توجه ای الگوریتم بود.
این اپدیت 2.3 از وبسایت ها را علاوه براپدیت های قبلی تحت تاثیر قرار داد. بر اساس این اپدیت الگوریتم پنگوئن همه صفحات را در تیررس بررسی های خود قرار داد و فقط به وبسایت های صفحات اصلی و مهم بسنده نکرد.
در این نسخه ارائه شده از الگوریتم 1 درصد دیگر از وبسایت مورد بررسی این الگوریتم قرار گرفتند.
این به روزرسانی که به روزرسانی گسترده ای نیزمحسوب می شود،در زمینه اطلاعاتی صورت گرفت. طبق این اپدیت خیلی ازوبسایت هایی که عملکرد خود را درست کرده بودند مورد بخشش گوگل قرار گرفتند و ازطرف دیگر خیلی از وبسایت ها نیز در تیرررس الگوریتم پنگوئن قرار گرفتند.
با اخرین اپدیت ارائه شده الگوریتم پنگوئن، دیگر سایت ها جریمه نمیشدند و فقط این الگوریتم لینک هایاسپم ان ها را بی اثر می کند.
به زودی پس از معرفی الگوریتم پنگوئن ، وب مسترها، رتبه هایی که از تکنیک های ساخت لینک های دستکاری و اسپم و یا لینک سازی های بی کیفیت درست کرده بودند ، شاهد کاهش در میزان بازدید و رتبه بندی خود شدند.
الگوریتم پنگوئن با اپدیت های بعدی خود در زمینه کلات کلیدی هم ورود پیدا کرد، به این صورت که کلمات کلیدی ایی که خیلی در متن محتوا تکرار شده و اپم شده بودند را شناسایی می کرد و این امر موجب افت رتبه سایت هایی می شد که کلمات کلیدی ان ها اسپم بود.
جواب این پرسش به چند عامل بستگی دارد:
با توجه به موارد گفته شده نباید انتظار این را داشته باشد که به زودی به رتبه قبل از خود برگردید ویااینکه حتی رتبه ی بهتری کسب کنید،باید در این زمینه کمی صیوری به خرج دهید تا بتوانید دوباره جایگاه خوبی بدست آورید.
Disavow روشی است که به وسیله ی آن میتوان لینک های مخرب را بی اثر نمود
اما برای اینکه دوباره جایگاه خوبی کسب کنید حتی بااستفاده ازاین روش میبایست صبرنمود.
این مقاله در بخش مقالات آموزش سئو ارائه شده است. الگوریتم پنگوئن برای مبارزه با اسپم های موجود در سایت ها از جمله لینک سازی های غیر اصولی ومخرب که به صورت غیر طبیعی انجام می شود، و همچنین الگوریتم پنگوئن همانطور که گفتیم به تکرار بیش از حد کلمه کلیدی نیز حساس است. پس بنابراین، برای اینکه سئوی اصولی داشته باشیم باید فاکتور های مورد نظر الگوریتم پنگوئن را نیز رعایت کنیم تا بتوانیم رتبه ی خوبی را از گوگل بگیریم و نیز رتبه خود را بتوانیم حفظ نماییم.
منیع: در نگارش این مقاله از سایت searchenginejournal استفاده شده است.
همواره یکی از مشکلاتی که طراحان سایت و شرکت ها با آن دست و پنجه نرم میکنند فروش و بازدید کم سایتشان است. یکی از دلایل اصلی دیده شدن سایتها و فروش بالای آن بهبود رتبه سایت در گوگل است که به این کار سئو گویند. و موفقیت هرکسی در کسب و کار اینترنتی، وابسته به دانش سئو و بهینه سازی وب سایت است.
همواره همه موسسات و شرکت ها ، در عصر امروزی به وب سایتی برای معرفی خدمات و محصولات خود نیاز دارند . که توسط طراحان سایت و برنامه نویسان این عمل انجام می شود. اما این پایان کار نیست . این خدمات و محصولات برای دیده شدن و فروش باید در گوگل و سایر موتور های جستجو دیده شوند که انجام این کار به عهده سئو است .
ادامه...
همواره یکی از مشکلاتی که طراحان سایت و شرکت ها با آن دست و پنجه نرم میکنند فروش و بازدید کم سایتشان است. یکی از دلایل اصلی دیده شدن سایتها و فروش بالای آن بهبود رتبه سایت در گوگل است که به این کار سئو گویند. و موفقیت هرکسی در کسب و کار اینترنتی، وابسته به دانش سئو و بهینه سازی وب سایت است.
همواره همه موسسات و شرکت ها ، در عصر امروزی به وب سایتی برای معرفی خدمات و محصولات خود نیاز دارند . که توسط طراحان سایت و برنامه نویسان این عمل انجام می شود. اما این پایان کار نیست . این خدمات و محصولات برای دیده شدن و فروش باید در گوگل و سایر موتور های جستجو دیده شوند که انجام این کار به عهده سئو است .
ادامه...
پرناز حفظی