// Perform your desired action here (function (s, e, n, d, er) { s['Sender'] = er; s[er] = s[er] || function () { (s[er].q = s[er].q || []).push(arguments) }, s[er].l = 1 * new Date(); var a = e.createElement(n), m = e.getElementsByTagName(n)[0]; a.async = 1; a.src = d; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', 'https://cdn.sender.net/accounts_resources/universal.js', 'sender'); sender('986212f6399684')

هرآنچه که باید از طراحی سایت با پایتون بدانید!

طراحی سایت با پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا، شی گرا و متن باز می باشد که توانسته برنامه نویسان زیادی را در به سرانجام رساندن پروژه های خود همراهی کند؛ پایتون به دلیل ویژگی های خاص خود که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد و همچنین سادگی کم نظیرش محبوبیت بالایی در بین برنامه نویسان دارد. درست از اوایل سال ۹۰ میلادی پایتون راه خودش را به طراحی سایت نیز باز کرد تا در این حوزه هم قابلیت های خودش را به رخ بکشد!

پایتون به دلیل سادگی و در اختیار داشتن ابزارها، کتابخانه ها و پلتفرم های بسیار قدرتمند در زمینه برنامه نویسی و طراحی وبسایت، سرعت کار را برای برنامه نویسان و طراحان به شکل قابل توجهی کاهش داده است.

در این مقاله من قصد دارم شما را با طراحی سایت با پایتون، مزیت استفاده از آن و رویکردی که پایتون در طراحی وبسایت ها دارد آشنا سازم تا با یک مقدمه و زمینه سازی خوب، در مقالات بعدی سراغ آموزش های مربوطه برویم.

 

مقدمه ای بر طراحی سایت با پایتون

همانطور که قطعا می‌دانید با گسترش تکنولوژی و سرعت بالای گسترش اینترنت در سال های اخیر بسیاری از کسب و کارها از اقیانوس سرخ بازاریابی و فروش سنتی به فضای کسب و کارهای آنلاین مهاجرت کردند و یا بخشی از بودجه خود را در این مسیر به عنوان یک کانال فروش جدید به این فضا اختصاص دادند.

قطعا اولین قدم برای ورود به این بازار داشتن یک سایت مناسب می‌باشد، جایی که شما بتوانید خودتان، محصولات و خدمات خود را معرفی کنید، کمپین راه بیاندازید، تبلیغ کنید و در آخر با فروش آن سهم خود را از دنیای دیجیتال به دست بیاورید.
در این مسیر، بسیاری از کسب و کارها به جای استفاده از سیستم های مدیریت محتوا  از زبان پایتون برای طراحی سایت خود استفاده می‌کنند.
چرا؟ زبان پایتون یک زبان پیشرفته، رایگان، کامل و از همه مهم تر آزاد می باشد که ابزارهای بسیار متنوع و کاملی را در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

اگر به برنامه نویسی پایتون علاقه دارید مطالعه مقالات زیر به شما توصیه می‌شود:

بهترین راه یادگیری پایتون (راهنمای ۲۰۲۰)

چگونه با استفاده از پایتون یک چت بات ساده بسازیم؟

 

 

ویژگی های استفاده از پایتون در طراحی سایت

خیلی از کسب وکار ها و شرکت های طراحی سایت ترجیح می‌دهند از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده کنند. هیچ کس منکر ویژگی ها و قدرت سیستم مدیریت محتوای وردپرس در طراحی سایت نمی تواند باشد اما …

تمام طراحان سایتی که من با آن ها برخورد داشته ام بر دو ایراد بزرگ وردپرس اتفاق نظر دارند:

۱) سنگین بودن وردپرس و افزونه های آن

۲) عدم توانایی وردپرس در مدیریت سایت ها و پروژه های بزرگ

طراحی سایت بوسیله پایتون

قطعا طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا مختلف می‌تواند این ایراد را به طور کلی از بین ببرد، پایتون در این مسیر با در اختیار گذاشتن ماژول های مختلف می‌تواند سایت شما را در رقابت با حرفه ای ها پیشتاز کند.

با استفاده از زبان پایتون سایت شما به طور کاملا استاندارد طراحی شده و می تواند در هر مقیاسی داده ها را تجزبه و تحلیل کند. یکی دیگر از ویژگی های طراحی سایت با پایتون توانایی کنترل و مدیریت کاربران در هنگام توسعه وبسایت می‌باشد.


اگر از امنیت بالا و همچنین سبک بودن سایت های کد نویسی بگذریم، بهترین ویژگی استفاده از پایتون، بازبودن دست طراح و توسعه دهنده برای ایجاد امکانات، فیچر های مختلف و همچنین پنل های مدیریتی بر روی وبسایت می‌باشد.
جدا از تمام موارد فوق پایتون از انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار می‌باشد و شما به راحتی می‌توانید الگوهای مورد نیاز خود را دنبال کرده و یا در آن تغییر ایجاد کنید.

 

یادگیری زبان پایتون برای طراحی سایت!

خیلی از افراد برای طراحی سایت خود آن را برون سپاری کرده و این وظیفه را به شرکت های طراحی سایت محول می‌کنند، گرچه شرکت های خوبی در این زمینه مشغول فعالیت می‌باشند اما این کار دو ایراد بسیار بزرگ دارد:

۱ـ عدم وجود دید سئو در طراحی اکثر سایت ها
این مورد موجب بالا رفتن هزینه های شما در مراحل بعدی خواهد شد، چرا که سایت بدون سئو معنایی ندارد و سایت با طراحی ضعیف مخصوصا در حوزه های رقابتی بسیار سخت سئو خواهد شد.

۲ـ وابسته بودن شما به شرکت طراحی سایت برای اعمال تغییرات و کم و اضافه کردن ویژگی های مدنظر

برای همین به شما توصیه می‌شود این بخش از کار خود را به درون تیم خود منتقل کنید.

 


ما در آکادمی آمانج (کانون کارآفرینی دانشگاه تهران) با آموزش های پیشرفته و جامع خود در حوزه های نظیر طراحی سایت صفر تا صد و آموزش مقدماتی و پیشرفته زبان برنامه نویسی پایتون به صورت حضوری و غیر حضوری سعی بر مرتفع ساختن این مهم داشته ایم.


طراحی وبسایت حرفه ای با پایتون

جمع بندی

پایتون زبان برنامه نویسی بسیار ساده ای بوده و قواعد نوشتاری آن بسیار به زبان انگلیسی شباهت دارد. این سادگی در عین قدرت بالای پایتون آن را به یک ابزار مناسب برای عملی کردن پروژه ها و همچنین طراحی سایت بدل کرده است. همین موضوع موجب می‌شود هرکسی که وارد بخش طراحی سایت شما بشود به راحتی این کدها را فرا گرفته و تغییرات مورد نظر شما را بر آن اعمال کند.

این مزایای فوق العاده، هزینه نگهداری و طراحی سایت با پایتون را نسبت به مابقی سیستم های مدیریت محتوا و زبان های برنامه نویسی کمی بیشتر کرده است. پس به شما توصیه می‌شود اگر ایده و طرح بزرگی دارید یا برنامه بلند مدتی برای وبسایت خود در نظر دارد از آن استفاده کنید.

 

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

نوشته شده توسط
علی سخا

علی سخا هستم مدیر واحد خلاقیت آکادمی آمانج علاقه‌مند به دیجیتال مارکتینگ، ماشین لرنینگ و فلسفه اینجا مطالعات و تجربیات خودم در حوزه سئو، مارکتینگ و مدیریت با شما به اشتراک میگذارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *