// Add scroll event listener window.addEventListener('scroll', function() { // Check scroll position if (window.scrollY >= 40) { // Perform your desired action here (function (s, e, n, d, er) { s['Sender'] = er; s[er] = s[er] || function () { (s[er].q = s[er].q || []).push(arguments) }, s[er].l = 1 * new Date(); var a = e.createElement(n), m = e.getElementsByTagName(n)[0]; a.async = 1; a.src = d; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', 'https://cdn.sender.net/accounts_resources/universal.js', 'sender'); sender('986212f6399684') // You can replace the console.log statement with your own code } });

۹ سرور دیسکورد برای متخصصان پایتون و ماشین لرنینگ

سرورهای دیسکورد برای یادگیری پایتون و ML

یکی از مهم ترین موضوعاتی که معمولا دانشجویان در مسیر یادگیری یک مهارت با آن مواجه می شوند، عدم دسترسی به یک جامعه قابل قبول از متخصصان آن حوزه برای گفتگو، شبکه سازی، رفع اشکالات مختلف و … می‌باشد. اگر شما نیز به تازگی یادگیری برنامه نویسی، علم داده و … را شروع کرده اید و یا در این حوزه چندسالی تجربه دارید و می‌توانید مشاوره های ارزشمندی به دیگران ارائه دهید، این مقاله برای شما نوشته شده است.
داشتن یک community مناسب برای الهام بخشی و حمایت شما در مسیر یادگیری موضوعی است که خوشبختانه در حال حاضر بیشتر از گذشته به آن توجه می‌شود و دلیل آن هم وجود تعداد بیشمارمنابع یادگیری رایگان می باشد.
در حوزه های برنامه نویسی گرچه وبسایت های خوبی مثل؛ kaggle، stackoverflow و…حضور دارند و در طبقه بندی شبکه های اجتماعی نیز ورک اسپیس هایی مثل slack فضای بسیار مناسبی برای این تبادل دانش فراهم کرده اند اما ایرادات و نقد های فراوانی به این انجمن ها همچنان وارد است.

بنابراین، حتی اگر شما دانشجوی موسسه ای خاص نباشید، قطعا عضویت در انجمن های معتبر برای یادگیری بیشتر و رفع ایرادات شایسته شماست.
در رابطه با این موضوع، یکی از محبوب ترین و معتبر ترین کانال های موجود برای برقراری ارتباط بین متخصصان حوزه های گوناگون، Discord میباشد. به همین منظور من قصد دارم در ادامه این مقاله بهترین سرورهای دیسکورد را برای کارشناسان همراه با ادرس عضویت در آن ها را خدمت شما ارائه کنم، تا قدم کوچکی در مسیر دستیابی به دانش آزاد برای همگان برداشته باشم.

 


نکته: این سرورها، در حوزه ریاضیات(پیش نیاز برنامه نویسی)، برنامه نویسی پایتون، علم داده، ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی می‌باشد.


 

۱) ریاضیات

به جرات مهم ترین پیش نیاز شما برای ورود به بحث برنامه نویسی پایتون، علم داده و ماشین لرنینگ، آشنایی با مفاهیم پایه ای ریاضی به خصوص در جبر و تئوری های احتمال می‌باشد.
ریاضیات برخی اوقات یکی از مهم ترین دلایلی است که دانشجویان را از یادگیری زبان برنامه نویسی منصرف می‌کند!
اما واقعیت این است که ریاضیات برنامه نویسی و علم داده بسیار ساده است به شرط آنکه شما از حمایت های لازم بهره مند باشید و بتوانید اشکالات خود را بی دریغ بپرسید.
اولین سرور دیسکوردی که برای شما در این مقاله معرفی میکنم mathematics می‌باشد. این سرور در حال حاضر بیش از ۴۷۰۰ عضو دارد و در زیرشاخه های مختلف ریاضیات در حال فعالیت است.
نکته: به شما توصیه می کنم در این بخش کانال های #prealg-algebra، #linear-algebra، #computing-softwear، #probability-statistics را جدی بگیرید!

 

۲) بریم با هم کد بزنیم!

اگر شما نیز فکر می‌کنید که این آمار و ارقام هستند که قصه گوی اصلی داستان ما هستند و هدف رسیدن به یک الگو و روند قابل پیش بینی است، به شما توصیه می‌کنم برنامه نویسی را در هر شغلی که هستید بسیار جدی بگیرید.
برای اینکه شما بتوانید پروژه های خود را مخصوصا درحوزه دیتا ساینس ارتقا دهید می توانید از هر زبان برنامه نویسی که با آن راحت ترید استفاده کنید. (گرچه زبان برنامه نویسی پایتون به دلایل بسیار زیادی با اختلاف نسبت به زبان های دیگر برتری دارد!)
سرور code together دیسکورد هرچیزی که شما در حوزه برنامه نویسی به آن نیاز دارید را در اختیار شما قرار خواهد داد! شما می‌توانید در این سرور پایه ترین سوالات تا پیچیده ترین مسائل و مدل سازی های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و یا در صورت تمایل به دیگران نیز کمک کنید.

 

۳) Microsoft python

فرض کنیم شما قصد دارید یک دانش عمومی نسبت به برنامه نویسی کسب کنید و سپس به یادگیری یک زبان برنامه نویسی خاص بپردازید. برای این منظور سرور قبلی انتخاب بسیار مناسبی برای شما خواهد بود، اما اگر قصد دارید صرفا بر روی برنامه نویسی پایتون (که در ماشین لرنینگ و دیتا ساینس بیشتر از مابقی زبان های برنامه نویسی به شما کمک می کند و یادگیری آن راحت تر است) تمرکز کنید توصیه من به شما عضویت در سرور Microsoft python می‌باشد.
این سرور که توسط مایکروسافت پشتیبانی می شود دارای کانال های متعدد برای بررسی مسائل مختلف در حوزه برنامه نویسی پایتون بوده و جدا از تمامی موارد فوق شامل یک کانال مجزا برای آموزش و تست پروژه های علم داده می‌باشد.

 

۴) پایتون

سرور مایکروسافت، تمرکز بالایی بر روی پایتون عمومی و آن بخش هایی از این زبان برنامه نویسی دارد که توسط کمپانی بزرگ مایکروسافت پشتیبانی می‌شود.
اگر شما جدا از این موارد می‌خواهید بر روی تمامی جنبه های زبان برنامه نویسی پایتون مثل امنیت، game dev، علم داده، ML و…. دانش خود را افزایش دهید و یا به صورت خاص بر روی پروژه هایی کار کنید که به دلایل متعدد نیاز به جامعه متخصصان بیشتری دارید، به شما توصیه می‌کنم در سرور python عضو شوید.
این سرور دارای یکی از بزرگترین کامیونیتی های دنیای برنامه نویسی در دیسکورد بوده و حدود ۱۸۵ هزار عضو فعال دارد! بنابر این شما در هر منطقه زمانی در جهان باشید احتمالا چند هزار نفر در آن لحظه برای گفتگو و رفع اشکالات شما آماده هستند!

 

۵) Data version control

وقتی من در حال یادگیری اصول توسعه نرم افزار بودم، version control شاید یکی از آن بخش هایی بود که بیشترین زمان و انرژی را از من می‌گرفت!
اگر شما به دنبال یک راه حل برای version control پروژه های خود به خصوص در حوزه علم داده هستید باید از DVC استفاده کنید. DVC ابزاری است که تمام فایل های پروژه شما را با گیت همگام کرده و از برنامه های مختلف ذخیره سازی نیز پشتیبانی می‌کند.
این ابزار همچنین دارای یک سرور دیسکورد بسیار عالی برای کاربران خود نیز می‌باشد، پس اگر شما نیز مثل من دوست دارید سوالات خود را در این حوزه با دیگر متخصصان مطرح کنید و یا دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید به شما توصیه می‌کنم در سرور DVC عضو شوید.

 

۶) r/DatalsBeautiful

اگر از من بپرسند زیبا ترین قسمت ماشین لرنینگ چیست؟ به شک جواب خواهم داد: تصویر سازی و پردازش تصویر
این بخش بی شک یکی از چالش برانگیز ترین و جذاب ترین قسمت های علم داده و یادگیری ماشین می باشد چرا که یک اشتباه کوچک در این مسیر می‌تواند به طور کل صحت پروژه شما را زیر سوال ببرد.
به همین دلیل حضور یک انجمن فعال از کارشناسان و دانشمندان علم داده که در این حوزه فعالیت می‌کنند می‌تواند به شکل قابل توجهی شما را از آزمون و خطا دور کرده و با سرعت بیشتری به هدف برساند.
سرور r/DatalsBeautiful با حدود ۱۷ هزار عضو فعال یکی از بهترین و با کیفیت ترین انجمن های برای گفتگو و پرسش و پاسخ در این حوزه می‌باشد؛ پس به شما توصیه می‌کنم حتما در آن عضو شوید.

۷) هوش مصنوعی

علم داده یا data science یک حوزه بسیار گسترده با زیرشاخه های بسیار فراوان است. علم داده به صورت کلی برای توصیف هر تکنولولوژی که با داده ها در ارتباط است، استفاده می‌شود و یکی از مهم ترین شاخه های آن هوش مصنوعی است.
هوش مصنوعی فناوری اصلی بسیاری از فناوری های بزرگ مثل، مترجم خودکار، اتوموبیل های خودران، سیستم های تشخیص چهره و… می‌باشد.
سرور artificial intelligence دیسکورد مکانی بسیار مناسب برای بحث در حوزه هوش مصنوعی می باشد. به شما توصیه می‌کنم حتی اگر در این حوزه فعالیت نمی‌کنید خودتان را از جریان سوالات و پروژه های خلاقانه ای که در این حوزه در حال انجام است، محروم نکنید!

 

۸) DS/ML/AI

این سرور گرچه مشابه سرورهای قبلی بر روی مباحث علم داده، هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ مشغول فعالیت است اما به دلیل تعداد اعضای کمتر، اصولا سوالات و چالش های افراد با مشارکت و عمق بیشتری مورد بررسی قرار می‌گیرد.
سرور دیسکورد DS/ML/AL فعالیت های گوناگونی را از جمله؛ مسابقات وبسایت کگل، گفتگو در مورد آخرین یافته های ماشین لرنینگ، بحث در مورد پروژه های هوش مصنوعی و… را پوشش داده و ازین رو فضای بسیار مناسبی برای یادگیری بیشتر شما می‌باشد.

 

۹) DIT

سرور DIT که قبلا با اسم Nerding Man مشغول فعالیت بود یکی از بهترین کانال های حوزه تکنولوژی و ماشین لرنینگ برای ایرانیان داخل و خارج از کشور است که توسط کوشیار عظیمیان، متخصص علم داده فیسبوک تاسیس شده است. در این سرور مسائل گوناگونی همچون؛ covid research، stocks، ML، Bioteck و … مورد بحث و گفتگو قرار گرفته و متخصصان می‌توانند نت ورک بسیار خوب و با کیفیتی با دیگر ایرانیان سراسر جهان ایجاد کرده و در پروژه های مختلف با هم همکاری کنند.

 

جمع بندی

در این مقاله که از سری مقالات آموزش پایتون و ماشین لرنینگ آکادمی آمانج خدمت شما ارائه گردید، سعی شد به طور کامل به معرفی سرورهای یادگیری پایتون و یادگیری ماشین که در دیسکورد فعال هستند، پرداخته شود. اگر شما هم در این اپلیکیشن جذاب  سرورهایی می شناسید که در این حوزه فعال بوده و در این لیست از آن نام برده نشده، حتما در بخش کامنت برای ما بنویسید تا در آپدیت مقاله در این لیست ذکر شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

نوشته شده توسط
علی سخا

علی سخا هستم مدیر واحد خلاقیت آکادمی آمانج علاقه‌مند به دیجیتال مارکتینگ، ماشین لرنینگ و فلسفه اینجا مطالعات و تجربیات خودم در حوزه سئو، مارکتینگ و مدیریت با شما به اشتراک میگذارم.

2 دیدگاه

  1. مطلب جالبی بود حتما در نظر می‌گیرم. فقط یک سوال داشتم؛ اینکه این کانال‌های دیسکورد برای آموزش پایتون دائما بروز می‌شوند یا خیر؟

    1. بله تعداد زیادی از این سرورها کاملا فعال هستند و علاقه مندان در آن به بحث و گفتگو و حل مسائل مختلف پایتون و ماشین لرنینگ میپردازند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *