یکی از سؤالاتی که اغلب از ما سؤال میشود این است:
چرا باید از WordPress استفاده کنم؟
آیا سایت قدیمی من به اندازه کافی خوب نیست؟
چرا باید از بستر دیگری به وردپرس تغییر دهم؟
اگر این سؤالات را میپرسید، در جای مناسب قرار دارید. در این مقاله، 6 دلیل مهم برای استفاده از وردپرس را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. همچنین انواع وبسایتهای مختلفی را که میتوانید با ورد پرس ایجاد کنید را نام میبریم.
توجه: در طول این مقاله، وقتی گفته میشود WordPress ، منظور WordPress.org است که به عنوان self-hosted WordPress نیز شناخته میشود. لطفاً این مورد را با WordPress.com که یک سرویس میزبانی است اشتباه نگیرید.
یکی از رایج ترین تصور غلط در مورد وردپرس این است که فقط یک بستر وبلاگنویسی است.
قطعا این صحیح نیست! در حالی که ورد پرس به عنوان یک ابزار وبلاگنویسی آغاز شده است ، در طی سالها به یک سازنده وب سایت قدرتمند و یک سیستم مدیریت محتوایی قوی (CMS) تبدیل شده است. بهترین بخش در مورد وردپرس این است که استفاده از آن راحت و انعطاف پذیر و برای ایجاد انواع مختلف وب سایت آسان است. این دلیل اصلی افزایش محبوبیت وردپرس است. براساس بررسیهای اخیر وردپرس ٪۳۲.۳ از کل وب سایتهای اینترنتی را اختیار میکند.
با توجه به ویژگیهای قوی آن، بسیاری از مارکهای برتر از جمله مجله تایم، فیس بوک، نیویورکر، سونی، دیزنی، تارگت ،نیویورک تایمز و موارد دیگر از وردپرس برای تأمین انرژی وب سایتهای خود استفاده میکنند.
بیایید نگاهی بیندازیم که چرا باید از وردپرس برای ساخت وب سایت خود استفاده کنید.
آنچه در این نوشته خواهیم داشت
۱. وردپرس رایگان و اوپن سورس است
وردپرس یک نرم افزار رایگان است. این بدان معناست که شما برای بارگیری، نصب، استفاده و اصلاح نیاز به پرداخت پولی ندارید تا با نیازهای شما مطابقت داشته باشد میتوانید از آن برای ایجاد هر نوع وب سایت استفاده کنید. در حالی که خود نرم افزار وردپرس رایگان است ، برای نصب آن به یک نام دامنه و هاستینگ وب نیاز دارید.
نام دامنه آدرس وب سایت شما در اینترنت است. این چیزی است که کاربران شما در نوار آدرس مرورگر خود برای دسترسی به وب سایت شما تایپ میکنند.
(به عنوان مثال amanjacademy.com).
هاستینگ وب، خانهای است که وب سایت شما در آن ذخیره میشود.
وبسایت شما میتواند راه خوبی برای راهنمایی مخاطبان، آگاهی بخشی به جامعه و همچنین کسب درامد باشد.
این فرآیند قطعا به صورت خودکار اتفاق نمیافتد و بازدید کنندگان با رعایت نکات و استفاده از یک سری استراتژیهای مشخص تبدیل به مشتری خواهند شد.
راهکارهایی که در مقاله ۹ تکنیک موثر در طراحی سایت برای جذب مشتری گفته شده است راهنمای خوبی برای برطرف کردن ایرادهای سایتتان و یا ایده گرفتن برای طراحی آن به شمار رود.
۲. وردپرس با مضامین و افزونههای مختلف
بخش زیادی از افرادی که از WordPress استفاده میکنند نه طراح وب هستند و نه برنامه نویس. در حقیقت، اکثر افراد بدون هیچگونه آگاهی قبلی از طراحی وب سایت ، از WordPress استفاده میکنند. برای افراد غیر حرفهای، وردپرس راه حل مناسبی است. زیرا هزاران قالب وب سایت رایگان وجود دارد که میتوانید انتخاب کنید. یک تم وردپرس مناسب تقریباً برای هر نوع وب سایت (اعم از وبلاگ، سایت تجاری یا فروشگاه آنلاین) وجود دارد.
قالبهای وردپرس به راحتی قابل تنظیم هستند زیرا بسیاری از آنها با پنل گزینههای خاص خود همراه هستند و به شما امکان میدهند رنگها را تغییر دهید، لوگو را بارگذاری کنید، پسزمینه را تغییر دهید، اسلایدهای زیبا ایجاد کنید، و بدون نیاز به نوشتن کد آن را با توجه به نیازهای خود شخصیسازی کنید.
همچنین میتوانید با استفاده از افزونهها قابلیت شخصیسازی را به سایت وردپرس خود اضافه کنید. افزونههای WordPress مانند برنامههایی برای وبسایت شما هستند که میتوانید از آنها برای اضافه کردن ویژگی های پیشرفته مانند تجزیه و تحلیل، فرمهای تماس، لوکیشن و موارد دیگر استفاده کنید.
درست مانند قالبها، هزاران پلاگین رایگان و پریمیوم برای استفاده شما وجود دارد.
گذشته از اضافه کردن قابلیت های اضافی، برخی از افزونههای وردپرس به شما امکان میدهند وب سایت خود را به یک پلتفرم کاملاً جدید تبدیل کنید.
۳. وردپرس، دوستدار سئو است
وردپرس با کدهای دارای استاندارد تطابق و درجهی بالا نوشته شده است و میتواند کلمات ارتباط متنیِ مفهومیای ایجاد کند. به عبارت دیگر، این مساله موجب میشود گوگل و باقی موتورهای جستوجو عاشق وردپرس باشند! به همین دلیل سایتهای وردپرس تمایل به رتبه بالاتر از سایرین در موتورهای جستجو دارند.
در طراحی، وردپرس از نظر سئو بسیار دوستانه است. همچنین میتوانید از افزونههای SEO WordPress برای بهینهسازی وب سایت خود استفاده کنید.
۴. مدیریت وردپرس آسان است
وردپرس مجهز به سیستم مدیریت به روزرسانی داخلی است. این به شما امکان میدهد افزونهها و مضامین خود را از درون داشبورد مدیر وردپرس خود بهروز کنید.
همچنین در صورت وجود نسخه جدید وردپرس، وردپرس به شما اطلاع میدهد، بنابراین میتوانید سایت خود را با یک کلیک ساده بر روی یک دکمه بهروز کنید.
به منظور مراقبت از دادههایتان از هر گونه از بین رفتن تصادفی و یا هک شدن، میتوانید به راحتی از یک پلاگین بکاپگیری وردپرس استفاده کنید تا به صورت خودکار نسخههای پشتیبان تهیه کرده و اونهارا توی هر محل دلخواهی ذخیرهسازی کنید. همچنین می توانید سایت وردپرس خود را با برنامههای تلفن همراه وردپرس مدیریت کنید.
۵. وردپرس بی خطر و ایمن است
وردپرس با در نظر داشتن امنیت ساخته شده است و برای اجرای یک وب سایت یک سکوی بسیار امن و مطمئن در نظر گرفته میشود. با این حال، درست مانند دنیای واقعی، اینترنت میتواند مکانی نامشخص باشد.
۶. وردپرس میتواند انواع مختلف رسانه را مدیریت کند
وردپرس فقط به نوشتن متن محدود نمیشود و با یک آپلودکنندهی داخلی همراه است که میتواند فایلهای صوتی و تصویری و ویدئویی را کنترل کند.
وردپرس از وب سایتهای فعال شده با oEmbed پشتیبانی میکند، به این معنی که میتوانید ویدیوهای یوتیوب ، عکسهای اینستاگرام، توییتها و صدا Soundcloud را فقط با قرار دادن URL در ویرایشگر پست WordPress جاسازی کنید.
انواع مختلف وب سایتهای وردپرس
در زیر انواع مختلف وب سایتهایی که میتوانید با وردپرس ایجاد کنید نام برده شده است:
- وبلاگ یا وب سایت شخصی
- وب سایت تجاری
- تجارت الکترونیک
- هیئت شغلی
- دایرکتوری تجار
- وب سایت پرسش و پاسخ
- وب سایتهای غیرانتفاعی و مذهبی
- وب سایتهای نمونه کارها
- انجمنهای آنلاین
- وب سایت کوپن
- وب سایتهای حراج
- وب سایتهای چند زبانه
- وب سایتهای دانش / ویکی
- وب سایتهای پادکست
- وب سایتهای وابسته
- وب سایتهای عکاسی
- وب سایتهای مدرسه یا کالج
- وبلاگهای خصوصی
- وبلاگهای خانوادگی
جمع بندی
وردپرس، یک سیستم سایتسازحرفه ای و رایگان است که با استفاده ازقالب و افزونههای مختلف به ما امکان طراحی و ساخت وبسایت به طور کامل و با جزئیات و امکانات متفاوت و طرح دلخواه را میدهد. همچنین پشتیبانی قوی و منابع آموزشی در وردپرس به حد کافی وجود دارد که میتوان با استفاده از آنها به رفع مشکلات و نیازهای خود بپردازید. امیدواریم که این مقاله به سؤال شما پاسخ دهد که چرا باید از WordPress استفاده کنید. بهترین روش برای تجربه واقعی وردپرس استفاده از آن است.
آن را امتحان کنید و به ما بگویید که شما چه فکر میکنید؟