Site icon آکادمی آمانج

۱۵+۵ ابزار برتر انتخاب نام دامنه (با کمک هوش مصنوعی)

ابزارهای انتخاب نام دامنه - ابزار هوش مصنوعی انتخاب نام دامنه

انتخاب نام دامنه قبل از طراحی بسایت و ورود به بازار کسب‌وکارهای دیجیتال، از مهم‌ترین کارهایی است که شما باید به‌عنوان مدیر، مشاور و یا کارشناس در انتخاب آن دقت کنید. ازآن‌جایی که تعویض اسم دامنه پس از مدتی (به هر دلیل) سریع‌ترین راه برای نابود کردن بیزینس شماست، پس بهتر است قبل از هرکاری با وسواس و البته استفاده از ابزارهایی که در ادامه خدمت شما معرفی خواهم کرد، تمام فیلترهای لازم برای انتخاب یک نام دامنه عالی برای کسب وکار خود را در نظر بگیرید. در این مقاله به بررسی ۱۵ ابزار کاربردی برای بررسی و انتخاب نام دامنه با هوش مصنوعی و ۵ ابزار انتخاب نام دامنه با هوش مصنوعی خواهیم پرداخت.

دامنه چیست؟

دامنه در اصل، همان آدرسی است که شما آن را در مرورگر لپ تاپ یا تلفن هوشمند خود وارد کرده تا وارد یک سایت شوید. مانند amanjacademy.com.
به‌همین‌دلیل نام دامنه شما باید خاص، ساده و مرتبط با کسب‌وکارتان باشد.

نام دامنه چیست؟

نام دامنه نامی منحصربه‌فرد، جذاب، با قابلیت به‌یادسپاری و از همه مهم‌تر تجاری است که شما باید در طول مدت حیات کسب‌وکار خود از آن برای هرگونه تعامل در فضای دیجیتال استفاده کنید.


مطالعه مقالات زیر در حوزه بررسی و آنالیز سایت و دامنه وبسایت به شما عزیزان توصیه می‌شود:

ده نکته مهم برای انتخاب نام و دامنه وبسایت 

پنج حقیقت مهم در مورد اعتبار دامنه که تمام کارشناسان سئو باید بدانند


ابزارهای بررسی و انتخاب نام دامنه

۱) Lean Domain Search

Lean Domain Search یکی از ابزارهای رایگان و پرکاربرد در زمینه تولید نام دامنه است. این وبسایت یکی از بهترین‌ها در نوع خود برای تولید نام دامنه است.
تنها کاری که لازم است با ورود به این سایت انجام دهید این است که کلمه خود را وارد کرده و فهرستی از دامنه‌های پیشنهادی که بر اساس محبوبیت، طول کاراکتر و الفبا مرتب شده‌اند را مشاهده نمایید.
در این وب‌سایت شما می‌توانید از فیلترها و گزینه‌های متعددی برای تولید نام دامنه مناسب استفاده کنید. رابط کاربری آسان و هوش بالا برای تولید نام دامنه از ویژگی‌هایی است که این سایت را به عنوان یک فیلتر و پیشنهاددهنده خوب در این لیست قرار می‌دهد.

۲) Domainr

شما با وارد کردن نام پیشنهادی خود در این وبسایت می‌توانید پیشنهادات بسیار جالب و خوبی domainr دریافت کنید. این سایت علاوه‌بر معرفی دامنه، دامنه‌های آزاد و غیرآزاد (اسامی که به نام دامنه شما مربوط نیست) را نیز مشخص می‌کند. دامینر علاوه‌بر معرفی بیش از۲۰۰۰ دامنه با رتبه‌بندی بالا، دارای دو رابط خارجی برای سرویس‌دهی به مشتریان از سرورهای مختلف است.
یکی از بارزترین مشخصه‌های این وب‌سایت برخورداری از قدرت جستجو است. قدرت جستجو برای نام‌های مختلف در پسوندهای مختلف برای ثبت یا بررسی وضعیت دامنه از ویژگی‌های بارز این وب‌سایت است. می‌توانید همین الان به بررسی وب‌سایت‌های مختلف بپردازید، حتی قیمت ثبت آن‌ها را هم داشته باشید.

۳) Namecheap

Namecheap یکی از محبوب‌ترین و قابل اعتمادترین پلتفرم‌های ثبت دامنه در دنیاست. این پلتفرم با ارائه ابزارهای جستجوی پیشرفته، پیشنهادات خلاقانه و قیمت‌های رقابتی، به شما کمک می‌کند تا بهترین نام دامنه را برای کسب‌وکار یا وب‌سایت خود انتخاب کنید.

علاوه بر جستجو و ثبت دامنه، Namecheap امکان مدیریت آسان دامنه‌ها را نیز فراهم می‌کند. شما می‌توانید از طریق پنل کاربری خود، DNS دامنه را تغییر دهید، ایمیل‌های مرتبط با دامنه را مدیریت کرده و از سایر امکانات آن بهره‌مند شوید. همچنین، Namecheap با ارائه سرویس‌هایی مانند WhoisGuard و SSL Certificates، امنیت و حریم خصوصی دامنه شما را تضمین می‌کند.

اگر به دنبال یک پلتفرم جامع و کاربرپسند برای ثبت و مدیریت دامنه هستید، Namecheap یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست.

۴) NameBoy

NameBoy ابزاری است که به شما این امکان را می‌دهد، با وارد کردن یک یا دو کلمه ی کلیدی، لیستی از ترکیب‌های متفاوتی از اسامی، دامنه‌ی هم‌قافیه با کلمات موردنظر خود و بسیاری از حالت‌های دیگر را در اختیار داشته باشید.
برای کار با این سایت، کلمه‌ی کلیدی و توضیح مورد نظر خود را وارد کنید تا این سایت وضعیت دامنه‌های مختلف را به شما اعلام کند. همچنین برای دامنه‌هایی که از قبل ثبت شده‌اند گزینه‌ای تعریف شده که شما می‌توانید با انتخاب آن پیشنهادی برای دریافت دامنه به شخص صاحب امتیاز آن دامنه اعلام کنید. به‌این‌ترتیب شانسی برای داشتن دامنه‌های از قبل ثبت شده را نیز خواهید داشت.

۵) GoDaddy

GoDaddy یکی از بزرگ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین شرکت‌های ثبت دامنه در جهان است. با سال‌ها تجربه و میلیون‌ها کاربر، GoDaddy طیف گسترده‌ای از خدمات مرتبط با وب‌سایت‌ها را ارائه می‌دهد. از ثبت دامنه ساده گرفته تا میزبانی وب، طراحی لوگو و ایمیل‌های حرفه‌ای، GoDaddy یک پلتفرم جامع برای راه‌اندازی و مدیریت کسب‌وکار آنلاین شماست.

یکی از دلایل محبوبیت GoDaddy، ابزارهای قدرتمند و کاربرپسند آن است. با استفاده از این ابزارها، شما می‌توانید به راحتی نام دامنه مورد نظر خود را جستجو و ثبت کنید. همچنین، GoDaddy به شما کمک می‌کند تا یک لوگو حرفه‌ای برای کسب‌وکار خود طراحی کرده و ایمیل‌های سازمانی با دامنه خود ایجاد کنید. علاوه‌براین، GoDaddy خدمات میزبانی وب باکیفیت و قابل اعتمادی را ارائه می‌دهد که برای هر وب‌سایت ضروری است.

۶) BustAName

BustAName ابزاری است که با ترکیب کردن کلمات مورد نظر شما بهترین دامنه را پیشنهاد می‌دهد. این سایت همچنین گزینه‌هایی دارد که شما با انتخاب آن‌ها می‌توانید شرایط متفاوتی را برای دامنه‌ی خود در نظر بگیرید. شاید وقتی به این وب‌سایت وارد شوید، طراحی رابط کاربری و ظاهر آن، چنان که باید حرفه‌ای نباشد. اما Bust a Name مجموعه ای از ابزارهایی پیشرفته با روش استفاده آسان را در اختیار شما قرار می‌دهد.

۷) Impossibility

Impossibility سایتی است که با اضافه کردن اسم، صفت و فعل به اول یا آخر کلمه کلیدی مورد نظر، دامنه مناسب را به شما پیشنهاد می‌دهد. این سایت برای نتیجه و سرعت بهتر از چند سرور به طور همزمان استفاده می‌کند. به شما توصیه می‌کنم استفاده از این وبسایت را به هیچ وجه فراموش نکنید.

۸) Domain Typer

وبسایت Domain Typer یک وبسایت سریع برای انتخاب نام دامنه است که به شما نشان می‌دهد آیا دامنه شما قابل خریداری است یا خیر. از ویژگی‌های جالب این سایت این است که شما می‌توانید نام کلمه مورد نظر خود را علاوه بر جستجو با پسوندهای مختلف در شبکه‌های اجتماعی هم جستجو کرده و وضعیت نام مورد نظر برای دامنه (دامین) خود را نیز در شبکه‌های مختلف اجتماعی مشاهده کنید.
نکته: شما با استفاده از این ابزار می‌توانید از قیمت جهانی دامنه خود با پسوندهای مختلف نیز آگاه شوید.

۹) Name Mesh

وب‌سایت name mesh ابزاری دارد که برای تولید نام دامنه به طرز شگفت‌انگیزی به‌دور از پیچیدگی است و کاربری ساده‌ای دارد. برای استفاده از این وبسایت کافیست دو کلمه کلیدی خود را تایپ کرده تا نام دامنه‌ای جدید تحویل بگیرید. این وب‌سایت نام دامنه شما را با پسوند های مختلف دامنه ها مثل com, .org. و از این قبیل برای‌تان فراهم می‌کند. همچنین نام دامنه در این ابزار، پس از تولید، در دسته‌بندی‌های مختلف برای شما نمایش داده می‌شود.

۱۰) NAMES4BRANDS

سایت names4brands یک سایت خوب و کاربردی برای پیشنهاد اسم دامنه است. زمانی که شما وارد این سایت می‌شوید آدرس‌های پیشنهادی برای ثبت دامنه را مشاهده می‌کنید که در بسیاری از مواقع خیلی از آن‌ها آزاد هستند و همچنین نام‌های پیشنهادی منحصربه‌فردی را می‌توانید در بین آن‌ها پیدا کنید.

۱۱) DomainsBot

domain bot ابزاری است که کلمه مورد نظر شما را دریافت و به اسم های معنی دار، خلاقانه و جالب تبدیل کرده و دامنه هایی را به شما نمایش می دهد که قابل ثبت و قابل خرید باشند.
علاوه بر این موارد دامین بات برای حساب کاربری شبکه های اجتماعی شما نیز کاربرد داشته و شما می‌‌توانید از این ابزار جهت بررسی و انتخاب نام کاربری در سوشال مدیاهایی نظیر فیسبوک و توییتر استفاده کنید.

۱۲) NameStall

NameStall وبسایتی است که با دریافت کلمه ی کلیدی شما، پسوند و پیشوند مناسب، و گروه بندی آن ها بیش از ۱۸۰ پیشنهاد مختلف در اختبار شما قرار می‌دهد.
این ابزار با ساختن عبارات ۲ یا ۳ کلمه ای و پیشنهاد 5 گروه مختلف دامنه ه صورت همزمان پیشنهادات متنوعی به شما ارائه می‌کند. از مزیت های این ابزار این است که اطلاعات دامنه های آزاد و همچنین سختی نام دامنه از دید موتور جستجو را نیز به شما ارائه می‌کند.

۱۳) Panabee

Panabee ابزار ساده ای است که شما می توانیدبا استفاده از آن نام دامنه ، نام برنامه، اسم برند و یا شرکت خود را انتخاب کنید. این وبسایت نیز مثل سایت namestall با استفاده از کلمه کلیدی اصلی و ترکیب آن با پسوندها و پیشوندهای مختلف اسامی زیادی را به شما پیشنهاد خواهد داد.

۱۴) Domain Puzzler

Domain Puzzler یکی از سایت هایی است که با ارائه چند گزینه مختلف در انتخاب اسم، متد متفاوتی را نسبت به دیگر ابزارها پیش گرفته است. شما با ورود به این وبسایت و وارد کردن کلمه کلیدی خود با سه گزینه آسان، پیشرفته و جادویی مواجه خواهید شد. گزینه ی آسان تنها می تواند بررسی کند که آیا این کلمه به صورت دامنه قابل ثبت است یا خیر.گزینه ی پیشرفته هم امکان انتخاب کلمات اضافی و کمکی را به شما می دهد و با ترکیب آنها با یکدیگر لیستی از دامنه آزاد و ثبت شده را ارائه می کند.

۱۵) Name Station

این سایت امکان بررسی انواع اسم‌ها و کلمات را به شما می‌دهد. شاید این جمله در نگاه اول مفهومی نداشته باشد اما با وارد کردن کلمه‌ی مورد نظر خود در Name Station خواهید دید که این سایت با سرعت بالا مجموعه‌ای از واژه‌های مترادف و کلمات کلیدی مرتبط را به شما پیشنهاد می‌کند. علاوه‌براین شما می‌توانید معنی کلمات را مورد نظر خود را در آن بیابید و به این ترتیب بهترین کلمه را برای معرفی کار خود انتخاب کنید. این سایت نیز همانند سایت‌های دیگر با دریافت کلمه مورد نظرتان به همراه پسوند و پیشوندهای مناسب ترکیب‌های جالبی را به شما ارائه خواهد داد.

 

انتخاب نام دامنه با هوش مصنوعی

هوش مصنوعی به یکی از ابزارهای کلیدی در انتخاب نام دامنه تبدیل شده است. این فناوری با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، توانایی تحلیل کلمات کلیدی، ترکیب آن‌ها و ارائه پیشنهادات خلاقانه را دارد. برخلاف روش‌های سنتی که زمان‌بر و محدود بودند، ابزارهای هوش مصنوعی می‌توانند در چند ثانیه هزاران گزینه مرتبط و بهینه را ارائه دهند. این ابزارها نه‌تنها وضعیت دسترسی دامنه‌ها را بررسی می‌کنند، بلکه با توجه به صنعت، مخاطب هدف و سبک برند، پیشنهادات سفارشی‌سازی‌شده‌ای ارائه می‌دهند. همچنین، هوش مصنوعی می‌تواند از الگوهای زبانی و ترکیب‌های غیرمنتظره استفاده کند تا نام‌هایی متمایز و به‌یادماندنی خلق کند.

 

۱) NameSnack

یکی از ابزارهای هوش مصنوعی محبوب انتخاب و بررسی نام دامنه، NameSnack است که با تحلیل کلمات کلیدی و ترکیب آن‌ها، نام‌هایی مرتبط و خلاقانه تولید می‌کند. این ابزار به‌صورت خودکار دسترسی دامنه‌های پیشنهادی را نیز بررسی می‌کند و گزینه‌هایی مناسب برای برندهای نوپا ارائه می‌دهد. این ابزار برای کسانی که به دنبال نام‌هایی ساده، مرتبط و در دسترس برای برند یا وبسایت خود هستند، NameSnack انتخابی ایده‌آل است.

 

ویژگی‌ها:

 

۲) Namelix

Namelix یکی دیگر از ابزارهای محبوب است که بر تولید نام‌های کوتاه و جذاب تمرکز دارد. این ابزار امکان فیلتر کردن پیشنهادات بر اساس سبک و طول نام را فراهم کرده و حتی لوگوهای ساده‌ای نیز برای برند شما طراحی می‌کند. درنتیجه برای برندهایی که به دنبال نام‌های خاص و جذاب هستند و می‌خواهند در کنار آن یک ایده اولیه برای لوگو داشته باشند، Namelix بسیار کاربردی است.

ویژگی‌ها:

۳) Squadhelp

برای کسانی که به دنبال نام‌های حرفه‌ای و قابل ثبت هستند، Squadhelp انتخابی عالی است. این پلتفرم با ترکیب هوش مصنوعی و مشارکت جمعی، نام‌هایی خلاقانه و مناسب برای برندهای مختلف ارائه می‌دهد و حتی وضعیت ثبت قانونی آن‌ها را بررسی می‌کند. منظور از مشارکت جمعی این است که علاوه بر پیشنهادات هوش مصنوعی، شما می‌توانید یک مسابقه برگزار کنید. در این مسابقه، افراد خلاق (مانند نویسندگان، طراحان یا متخصصان برندینگ) از سراسر جهان پیشنهادات خود را برای نام دامنه یا برند ارائه می‌دهند. در نتیجه این ابزار برای کسب‌وکارهایی که به دنبال نام‌های حرفه‌ای هستند، گزینه‌ای عالی است.

ویژگی‌ها:

 

۴) DomainWheel

اگر به دنبال ترکیب‌های جدید و خاص هستید، DomainWheel می‌تواند گزینه‌ای مناسب باشد. این ابزار علاوه بر پیشنهاد نام‌های خلاقانه، کلمات مشابه و مرتبط را نیز ارائه می‌دهد و با بررسی دسترسی دامنه‌ها، فرایند انتخاب را ساده‌تر می‌کند.

ویژگی‌ها:

 

5. BrandBucket

BrandBucket برای کسانی طراحی شده که به دنبال دامنه‌های حرفه‌ای و متمایز هستند. این ابزار با تمرکز بر برندینگ، نام‌هایی کوتاه و به‌یادماندنی پیشنهاد می‌دهد که اغلب برای کسب‌وکارهای بزرگ یا پروژه‌های مهم مناسب هستند. ابزارهای هوش مصنوعی با ارائه چنین خدماتی، انتخاب دامنه را از یک چالش به یک تجربه سریع و خلاقانه تبدیل کرده‌اند.

ویژگی‌ها:

 

جمع‌بندی

با توجه به اهمیت انتخاب اسم وبسایت و نام دامنه برای ورود یک بیزینس به فضای دیجیتال و طراحی سایت، ما در این مقاله تصمیم گرفتیم به معرفی جامع ۱۵ ابزار کاربردی برای انتخاب نام دامنه و ۵ ابزار هوش مصنوعی برای پیشنهاد نام دامنه، بپردازیم.
ممکن است با مطالعه این مقاله این سوال در ذهن شما ایجاد شود که آیا استفاده از تمام این ابزارها برای انتخاب اسم دامنه لازم است؟ خیر! چند مورد از این ابزارها همانطور که خدمت شما توضیح داده شد وظایف یکسانی داشته و به طور معمول پیشنهادات مشابهی نیز می‌دهند.

پس برای استفاده بهینه از این ابزارها چکار کنیم؟
کلمه کلیدی خود را در تعدادی از این ابزارها، که بر اساس اهمیت نیز خدمت شما معرفی شده است، وارد کنید و اسامی که توجه شما را به خود جلب می‌کند و فعال نیز هستند را در یک فایل اکسل جمع آوری کنید.
سپس با ابزارهایی نظیر moz و semrush سختی هر کلمه را به دست آورده و بر اساس آن کلماتی که سختی پایینی دارند را انتخاب کنید.
به صورت کلی با گذراندن کلمات از چنین فیلتر هایی، شما می‌توانید از بین هزاران کلمه نهایت به ۳-۴ کلمه رسیده و از بین آن با توجه به سلیقه شخصی، نظرات مشتریان، نظر کارکنان شرکت و … بهترین اسم را برای دامنه و همچنین شبکه اجتماعی خود انتخاب کنید.

مشاهده نسخه گرافیکی و کامل