Site icon آکادمی آمانج

چرا ویدئو مارکتینگ در digital marketing ضرورت دارد؟ (۵ دلیل مهم)

5 دلیل مهم بر ضرورت ویدئو مارکتینگ، بازاریابی ویدئویی در سئو و دیجیتال مارکتینگ ، انواع video marketing،ویدئو مارکتینگ چیست

اگر الان اینجا هستید و در حال خواندن این مقاله، احتمالا به این دلیل است که اهمیت بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ را می دانید. وب سایت ها و برند ها دیگر تنها با استفاده از محتوای متنی و تصاویر نمی توانند رتبه ای به دست بیاورند و دیده شوند.

امروزه دیگر تنها محتوای متنی برای کاربران غرق در ویدئو های لایو، ویدئوهای تعاملی 360 ، واقعیت افزوده (AR)  جالب و جذاب نیست. در ایالات متحده امریکا بازاریابی ویدئویی (video marketing ) یک صنعت 135 میلیارد دلاری است. این بدان معناست که برند ها در همه جا به ارزش ویدئو مارکتینگ پی برده و در ایجاد و توسعه آن سرمایه گذاری می کنند.

تشخیص اینکه چرا ویدئو مارکتینگ این روزها اینقدر محبوب شده است چندان دشوار نیست. یک دلیل این است که فرمت ویدئو به راحتی قابل هضم است و به چشم ما در روبرو شدن با وفور اطلاعات متنی آنلاین استراحت می دهد. در این راستا گزارش می شود که مردم در جهان روزانه یک میلیارد ساعت! ویدئوی شبکه اجتماعی YouTube را مشاهده می کنند.

همانطور که در مقاله ” راهنمای جامع اسکیما و تاثیر آن بر سئو سایت ”  ذکر کردیم از بین رسانه های سمعی و بصری و نوشتاری، سریع ترین و عمیق ترین و البته ماندگارترین اثر را همواره رسانه بصری داشته است و نکته دیگر اینکه انسان ها به لحاظ ادراکی به چهار دسته مختلف بصری، سمعی ، لمسی و جنبشی تقسیم بندی می شوند. 

اکثر افراد از بین این 4 دسته در گروه بصری قرار می گیرند یعنی اکثریت مردم به کیفیت های دیداری بیشتر از بقیه حواس ادراکی خود توجه دارند و آنچه می بینند بیشتر برایشان مهم است و در ذهنشان می ماند، تازه در بحث ویدئو مارکتینگ که به حس بینایی، حس شنوایی هم اضافه می شود پس به گروه دیداری ها، افراد شنیداری را هم اضافه کنید ، بنابراین جامعه هدف ما گسترده تر هم می شود.  بر همین اساس در ویدئو مارکتینگ می شود در زمان کوتاه تر، بیشترین و ماندگار ترین اثر را بر ذهن مخاطب گذاشت.

کسانی از بین شما که به دنبال مشاغل مرتبط با دیجیتال مارکتینگ هستید باید درک کاملی از قدرت ویدئو مارکتینگ به عنوان یک ابزار بازاریابی قوی داشته باشید. این امر نه تنها به این دلیل است که دیجیتال مارکتر ها علاقه مند به ساختن ویدئو های شگفت انگیز هستند، بلکه به این دلیل که باید یاد بگیرند که ویدئو را در محتوای خود بگنجانند تا در میدان رقابت باقی بمانند.

به دلیل این رشد در ویدئو مارکتینگ اگر محتوای ویدئویی برند خود را به طور منظم منتشر نمی کنید، اکنون عقب افتاده اید. اگر تا به حال ویدئویی برای خود ایجاد نکرده اید  شروع کار شاید برایتان کمی دشوار باشد. اینجاست که ما وارد می شویم!

گوگل نیز این روز ها اهمیت ویژه ای به محتوا های ویدئویی می دهد و الان در بسیاری از کشورها در نتایج سرچ گوگل تب videos اولین تبی است که در صفحه نتایج سرچ گوگل به شما نشان داده می شود و احتمالا این مورد به زودی همه گیر می شود و در همه کشور ها اجرایی خواهد شد.

در اینجا با هم نکات و مزایای بازاریابی ویدئویی (ویدئو مارکتینگ) را خواهیم آموخت، با انواع  ویدئو مارکتینگ آشنا می شویم، و این که بدانید به چه نوع ویدئویی نیاز دارید تا نحوه توزیع آن برای بدست آوردن نتیجه حداکثری، و اینکه چرا ویدئو برای استراتژی بازاریابی شما بسیار مهم است و چه تاثیری بر سئو شدن سایت شما دارد.

 برای یادگیری همه چیزهایی که برای ویدئو مارکتینگ نیاز دارید با  مقاله “چرا ویدئو مارکتینگ در digital marketing ضرورت دارد؟ (۵ دلیل مهم)” که از سری مقالات دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ آکادمی آمانج است تا انتها با ما همراه باشید.

 


بیشتر بخوانید: “ ۶ نکته کلیدی طراحی adaptive در مقایسه با طراحی responsive “


 

آنچه در این نوشته خواهیم داشت

 ویدئو مارکتینگ چیست؟ ;  بازاریابی ویدئویی 

ویدئو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی یعنی از ویدئوهایی که می سازیم برای تبلیغ و بازاریابی محصول یا خدمات خود استفاده کنیم و با استفاده از این ویدئو ها مشارکت در کانال های دیجیتالی و اجتماعی را افزایش دهیم. به کاربران و مشتریان آموزش دهیم و به مخاطبان خود با رسانه ای جدید دسترسی داشته باشیم.

 

 

 

چرا ویدئو مارکتینگ (video marketing ) اهمیت دارد؟

به قول  neilpatel هیچ شکی در این مورد وجود ندارد که یک کمپین بازاریابی ویدئویی یا ویدئو مارکتینگ موفق نحوه عملکرد کسب و کار شما را کاملاً تغییر خواهد داد. اگر رویای افزایش آگاهی مردم از نام تجاری خود، رشد ارگانیک پیشرو و ساختن ارتباطات شخصی با مشتریان خود را دارید ویدئو مارکتینگ و ایجاد محتوای ویدئویی می تواند راه حلی باشد که به دنبال آن هستید.

درواقع در ویدئو مارکتینگ ویدئو یک قالب محتوای همه کاره و جذاب است که نه تنها تصویری واقعی از آنچه در جریان است به ما می دهد بلکه به اشتراک گذاری آن را در چندین پلت فرم را برای ما امکان پذیز می کند. همچنین کاربران محتوای ویدئویی را دوست دارند زیرا هضم آن آسان، سرگرم کننده و جذاب است و بازاریابان آن را می پسندند زیرا می تواند پتاسیل بازگشت سرمایه (ROI) بالایی را به همراه داشته باشد.

 


بیشتر بخوانید: “ راهنمای تخصصی نرخ بازگشت سرمایه (ROI) برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ


 

محتوای ویدئویی برای هر کسی که به اینترنت دسترسی دارد امکان پذیر است، هم برای تماشا و هم برای تولید. البته مطمئناً گرایش به سمت ویدئو های با کیفیت بالاتر در سطح حرفه ای وجود دارد و هر کس می تواند تنها با استفاده از یک لپ تاپ، محتوای ویدئویی خود را در کمتر از یک ساعت ایجاد کند.

 

Even a small advertising budget can pay off big

حتی یک بودجه تبلیغاتی اندک می تواند سود زیادی را به همراه داشته باشد

 

 

نگاهی به آمار ویدئو مارکتینگ

بیایید نگاهی به آمار ویدئو مارکتینگ بیندازیم.

به طور متوسط  محتوای ویدئویی 1200 درصد بیشتر از پست های متنی و تصویری به اشتراک گذاشته می شود و این امر برای کسب و کارهایی که به دنبال افزایش دسترسی ارگانیک (organic reach) خود هستند قطعا ایده آل است.

به طور مشابه  آمارهای مثبت ROI (نرخ بازگشت سرمایه) برای محتوا های ویدئویی سال ها در حال رشد بوده است  از 33 درصد در سال 2015 تا 87 درصد در سال 2021.

در ویدئو مارکتینگ هم مشاغل و هم بازاریابان توجه کرده اند که بودجه را به سمت استخدام ویدئوبرداران حرفه ای ببرند برای ایجاد مطالب بازاریابی جدید برای وب سایت خود ، ارسال ایمیل ، رسانه های اجتماعی و حتی تبلیغات ویدئویی “OTT”  (over the top media services) در پلت فرم های مختلف پخش ویدئو.

محتوای ویدئویی بیش از یک سرگرمی، مفید است. ویدئو در لندینگ پیج ها می تواند نرخ تبدیل (conversion rate) را بیش از 80 درصد افزایش دهد و فقط ذکر کلمه “ویدئو” در عنوان ایمیل شما نرخ باز شدن را 19 درصد افزایش می دهد. 90 درصد مشتریان نیز می گویند ویدئو ها به آنها در تصمیم گیری در خرید کمک می کند.

 

۵ دلیل مهم بر ضرورت ویدئو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی

۵ آماری که ثابت می کند بازاریابان به ویدئو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی نیاز دارند:

۱.اطلاع رسانی و آموزش در ویدئو مارکتینگ

97 درصد از بازاریابان ادعا می کنند که ویدئو ها به مشتریان در درک محصولات کمک می کنند. (Hubspot)

در بیشتر موارد امروزه بازاریابان دیگر از رویکردهای متداول استفاده نمی کنند، دلیل آن چیست؟ به سادگی چون انتخاب های زیادی وجود دارد. مصرف کنندگان و مشاغل به سادگی خرید و فروش ندارند. در عوض آنها در حال جستجوی سریع اینترنتی هستند تا بهترین محصول را در همسایگی خود یا حتی در جهان پیدا کنند، جایی که برای سفارش آنلاین اقدام می کنند.

برای این منظور ، بازاریابان در بسیاری از زمینه ها (شاید نه همه) باید به جای “فروش” با یک پیشنهاد مبتنی بر ارزش به مخاطبان نزدیک شوند. و ویدئوها در ارائه یک نگاه واقعی از نزدیک به محصول و خدمات مثل  یک معلم تأثیرگذار بر مشتریان، عالی عمل می کنند.

۲.بهینه سازی موتورهای جستجو در ویدئو مارکتینگ

تا امسال یعنی سال 2021 بیش از 80 درصد از کل ترافیک شامل ویدئو است. (سیسکو)

گوگل به ویدئو مارکتینگ اهمیت ویژه ای می دهد. موتورهای جستجو گوگل ویدئوها را دوست دارند زیرا آنها را به عنوان محتوای با کیفیت بالا می بینند.

 بنابراین برای این منظور  استفاده از ویدئو ها در انواع مختلف محتوا و همچنین صفحات وب اصلی شما می تواند برای (سئو) SEO شما معجزه کند البته تا زمانی که خود ویدئو ها بهینه شده باشند. این بدان معناست که از کلمات کلیدی مناسب ، یک توضیح متا جامع و همچنین یک عنوان قوی استفاده کنید.

۳.رقابتی ماندن در ویدئو مارکتینگ

81 درصد از مشاغل در حال حاضر از ویدئو مارکتینگ برای بازاریابی استفاده می کنند. (Hubspot)

ویدئوها برای ارسال انواع پیام ها شگفت انگیز هستند و اگر از نظر کاربردی فکر کنیم ، یک ویدئوی کوتاه و منحصر به فرد می تواند آموزش های مفیدی را به افراد در مورد جنبه های داخلی و خاص محصول خاص شما بدهد. با استفاده از قصه گویی و انواع رسانه های منحصر به فرد می توانید به راحتی توجه افراد را به خود جلب کرده و در عین حال واقعاً سرگرم کننده هم باشید.

۴.شخصی شدن در ویدئو مارکتینگ

تا امسال یعنی سال 2021 در ویدئو مارکتینگ، ویدئوی زنده (لایو) 13 درصد ترافیک را به خود اختصاص داده است. (سیسکو)

آیا تا به حال خواسته اید استوری ها و لایو های  Facebook  یا Instagram را بررسی کنید؟ اگر در حرفه بازاریابی دیجیتال هستید یا در این جهت حرکت می کنید، به آن نیاز خواهید داشت.

استوری های اینستاگرام و اسنپ چت هر دو برای ارائه نگاهی صمیمی به مردم یا نگاه کوتاه و شخصی به آنچه شما در سر دارید، بسیار عالی هستند و به عنوان ابزارهایی خلاقانه بسیار عالی هستند. نکته جالب در مورد این ویدئوها این است که آنها فقط 24 ساعت در حال پخش هستند تا بیشتر احساس لایو بودن را ایجاد کنند. همچنین به بازاریابان این فرصت را می دهد تا تبلیغاتی را توسعه دهند که بر تبلیغات حساس به زمان متمرکز هستند.

 

محتوای زودگذر در ویدئو مارکتینگ

در ویدئو مارکتینگ محتوای زودگذر و زمان واقعی برای موارد زیر عالی است:

✔️ ایجاد حس تعامل رو در رو

✔️ ایجاد اعتماد به نام تجاری

✔️ ارائه به روز رسانی جالب و معمولی برای مخاطبان (به عنوان مثال: پشت صحنه)

 

۵.افزایش نرخ تبدیل در ویدئو مارکتینگ

90 درصد از کاربران و مصرف کنندگان ادعا می کنند که یک ویدئو به آنها در تصمیم گیری در خرید کمک می کند. (رسانه های اجتماعی امروز)

Wyzowl ادعا می کند که 74 درصد از افرادی که فرصتی برای مشاهده محصول از طریق یک ویدئو پیدا می کنند ،آن را خریداری می کنند. و لندینگ پیج ها مکان های مناسبی برای قرار دادن ویدئوها هستند.

ظاهراً نرخ تبدیل را تا 80 افزایش می دهد (فقط مطمئن شوید که پخش خودکار را خاموش نگه دارید تا به یکباره با صداهای بلند مشتری را نترسانید).

یکی دیگر از دلایلی که ویدئو مارکتینگ برای نرخ تبدیل در وب سایت ها عالی است این است که آنها در واقع افراد را به مدت طولانی در صفحه خود نگه می دارند تا به اطراف سایت نگاه کنند.

 این امر به ویژه برای کسانی که خواننده خوبی نیستند صادق است (یک قاعده خوب این است که فرض کنیم چشم افراد از نگاه کردن به صفحه نمایش در تمام طول روز خسته شده است). ظاهراً افرادی که ویدئویی را تماشا می کنند، در صورت وجود یک ویدئو، حدود دو دقیقه بیشتر در آن صفحه می مانند.

 

چگونه از ویدئو مارکتینگ استفاده کنیم؟

 

 

برای شروع ویدئو مارکتینگ باید پلن (برنامه) بریزیم، اهداف را مشخص کنیم و آنها را ارزیابی کنیم.

Create a Plan, Set Goals, and Measure Them

در ویدئو مارکتینگ هم مانند هر کمپین بازاریابی موفق، باید با یک برنامه شروع کنید.

در دست گرفتن تلفن همراه خود، تنظیم کردن  آن در جهت و زاویه مناسب و کلیک روی “ضبط” ممکن است غریزی به نظر برسد، اما کارهای بیشتری در پشت صحنه محتوای ویدئویی انجام می شود.

برنامه ها در ویدئو مارکتینگ به شما کمک می کنند سرعت خود را کاهش دهید ، نفس بکشید و به شما جهت می دهند. اگر می خواهید کمپین بازاریابی ویدئویی شما موفق باشد ، تا آنجا که ممکن است به توجه بیشتری نیاز دارید.

داشتن یک برنامه درست در مورد محل انتشار ویدئو به شما کمک می کند تا با ارسال ویدئوی خود در مکان های مناسب، دسترسی خود را به مخاطبین هدف به حداکثر برسانید. با فرض اینکه مخاطبان کاملاً همپوشانی ندارید ، اگر می خواهید مطمئن شوید که به تک تک دنبال کنندگان (فالوور های) خود دسترسی دارید، باید محتوای ویدئویی خود را در تمام اکانت های رسانه های اجتماعی خود منتشر کنید.

اگر کارت های خود را درست بازی کنید، حتی ممکن است برخی از ویدئوهای شما وایرال (viral) شوند.

علاوه بر این، به جای دست از کار کشیدن در روزی که احساس می کنید ایده ای ندارید و بدون الهام هستید، یک برنامه می تواند به شما در ایجاد ایده های محتوا کمک کند، اطمینان حاصل کنید که ابزارهای مناسب ویدئو را در اختیار دارید و به شما این امکان را می دهد تا قبل از ارسال زمانبدی خود را سر و سامان دهید، و زمان واقعی مورد نیاز برای ویرایش ویدئو خود را برنامه ریزی کنید.

این امر به طور قابل توجهی کیفیت محتوای ویدئویی شما را بهبود می بخشد.

در مرحله بعد ، باید اهداف خود را بر اساس برنامه خود تعیین کنید و نتایج قابل اندازه گیری را پیگیری و ارزیابی کنید.

این را در نظر بگیرید: موفقیت را چگونه تعریف می کنید؟

فروش بیشتر؟ CTR بالاتر؟ مشارکت بهتر در پست های رسانه های اجتماعی خود داشتن؟

به این اهداف (هوشمند)  SMART نگاهی بیندازید:

اهداف در ویدئو مارکتینگ

اهداف تعیین شده در ویدئو مارکتیگ باید مشخص، قابل اندازه گیری، قابل اجرا، مرتبط و با زمان محدود باشد.

مشخص –   specific: آیا جزییات کافی در اطلاعات وجود دارد برای اشاره دقیق به مشکلات و فرصت ها؟ آیا اهداف به حد کافی ریز شده و جزییاتش مشخص شده است برای اندازه گیری مشکلات و فرصت ها؟

قابل اندازه گیری –  measurable: آیا یک صفت کمی یا کیفی برای ایجاد متریک و معیار اعمال شده است؟

قابل اجرا –   actionable: آیا اطلاعات می توانند برای اجرای بهتر و بهبود پرفورمنس استفاده شوند؟

مرتبط – relevant : آیا اطلاعات مرتبط هستند و می توانند برای یک مشکل مشخص که مارکتر با آن مواجه است به کار برده شوند؟

زمان محدود – time-bound : آیا اهداف می توانند برای بازه های زمانی متفاوت به عنوان تارگت هایی برای بررسی به کار گرفته شوند؟

پس برای داشتن یک ویدئو مارکتینگ موفق باید:

⭐ با اهداف ویدئویی خود شروع کنید.

⭐ مخاطب هدف خود را پیدا کنید.

⭐ مشخص کنید چه داستانی را می خواهید بیان کنید.

⭐ الزامات خلاقانه را آماده نگه دارید.

⭐ به جدول زمانی خود پایبند باشید.

⭐ بودجه واقعی را حفظ کنید.

 

۴ المان مهم در ویدئو مارکتینگ

 

 

در ویدئو مارکتینگ این ۴ المان چهارچوب اصلی داستان ویدئو شما را تشکیل می دهند:

 قهرمان اصلی با هدفProtagonist with a goal : این شخص باید با مشخصات جامعه هدف شما هماهنگ و هم راستا باشد.

 تضاد – Conflict : این نقطه درد مشتری شماست.

 تلاش و جستجو – Quest : نحوه معرفی محصول یا خدمات شما به این شکل خواهد بود.

 رفع  کردن یا واضح ساختن – Resolution : اینگونه است که محصول یا خدمات شما مشکل را حل می کند.

همچنین در ویدئو مارکتینگ باید به این فکر کنید که می خواهید داستان ویدئو شما در حین ساخت داستان چه احساسی را بر بیننده بگذارد. آیا می خواهید آنها بخندند؟ آیا بعد از تماشای ویدئوی شما باید احساس الهام کنند یا خوشحال شوند؟ هر احساسی که می خواهید بینندگان شما داشته باشند، هنگام نوشتن فیلم نامه خود به آن فکر کنید. همه چیز از لوازم جانبی و مکان گرفته تا رنگ و حتی لباس این را نشان می دهد ، بنابراین تک تک جزئیات را دقیق و هدفمند انتخاب کنید!

 

These elements of your story should take the viewer on a journey — one that should align with your brand mission

المان های داستان شما باید بیننده را به سفری ببرد – سفری که باید با رسالت برند شما هماهنگ باشد.

 

انواع ویدئو در ویدئو مارکتینگ

از ویدئو های تجاری گرفته تا سوالات متداول (FAQ) تا ویدئو های آموزشی و موارد دیگر تقریباً تعداد بیشماری از ویدئو ها وجود دارند که می توانید در ارتباط با قیف بازاریابی خود بسازید. با وجود تعداد بسیار زیاد انواع ویدئو در ویدئو مارکتینگ، نوع خاصی از ویدئوها برای برآوردن اهداف بازاریابی شما مناسب تر هستند. هنگامی که اهداف خود را به صورت استراتژیک درآوردید، می توانید با تفاوت انواع ویدئوها آشنا شوید و موارد مناسب را انتخاب کنید.

 

5 تا از محبوب ترین انواع ویدئو در ویدئو مارکتینگ:

۱.  Commercials در ویدئو مارکتینگ

تبلیغات تجاری – Commercials در ویدئو مارکتینگ، آگهی های بازرگانی ویدئوهای مختصر وکوتاهی هستند برای جلب توجه.

تبلیغات آنلاین می تواند یک مفهوم گیج کننده و اسرارآمیز به نظر برسد. ممکن است از خودتان بپرسید که “آیا من واقعاً به تبلیغات آنلاین نیاز دارم؟”

ویدئو مارکتینگ بهترین ویژگی های شرکت شما را با صحنه ای پویا ، تصاویر زیبا یا خلاصه ای از ویژگی های هیجان انگیز برجسته می کند و با یک فراخوانی به اقدام (call to action) واضح به پایان می رسد.

تبلیغات تجاری  در ویدئو مارکتینگ رایج ترین نوع ویدئو هستند. حتما هزاران بار در تلویزیون ، خدمات پخش یا پلت فرم های ویدئویی مانند YouTube تماشا کرده اید. از آنجا که هدف اصلی ویدئو مارکتینگ جذب مشتریان جدید است، تبلیغات تجاری اغلب جذاب هستند و تنها مهمترین و مرتبط ترین اطلاعاتی را که بیننده ممکن است نیاز داشته باشد، ارائه می دهند.

 مهمتر از همه  ویدئو ها به یاد ماندنی هستند! آنها برند شما را به گونه ای نشان می دهند که به ذهن بیننده بچسبد، بنابراین اگر بیننده برای اولین بار در معرض نام تجاری شما قرار گیرد، به زودی آن را فراموش نمی کند.

تبلیغات معمولاً کوتاه هستند و فقط 30 ثانیه تا یک دقیقه طول می کشد و از طریق تبلیغات پولی آنلاین یا تلویزیونی توزیع می شوند. همچنین در ویدئو مارکتینگ قرار دادن این ویدئو ها در وب سایت یا صفحه اصلی شما عالی هستند، زیرا نمای کلی از نام تجاری شما را ارائه می دهند و رسالت نام تجاری شما را در قالبی سریع و به راحتی و قابل هضم نشان می دهند.

۲. Social Content Videos در ویدئو مارکتینگ

ویدئو های با محتوای اجتماعی – Social Content Videos، ویدئو های شبکه های اجتماعی در ویدئو مارکتینگ ترکیب رسانه های اجتماعی و بازاریابی ویدئویی است که قوی ترین راه برای دستیابی به مشتریان بالقوه است.

در ویدئو مارکتینگ این ویدئو ها کلیپ های کوتاهی هستند که فقط برای بسترهای رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک ، اینستاگرام ، توییتر ، LinkedIn و موارد دیگر ایجاد شده اند.

اینها معمولاً سرگرم کننده ، بازیگوش ، جذاب و برای اشتراک گذاری طراحی شده اند. این ویدئو ها می توانند شامل عکس های سبک زندگی (لایف استایل)، مونتاژ صحنه های مربوط به محصول یا خدمات شما ، تکه های کوتاه مصاحبه یا نقل قول ها یا فقط یک عکس زیبا از محصول شما باشند.

اگر تا به حال تبلیغاتی در تلویزیون ندیده اید! مطمئناً یک ویدئو در رسانه های اجتماعی دیده اید. ویدئوهای اجتماعی می توانند تقریباً هر چیزی باشند و معمولاً در هر جایی از سفر خریدار در نت قرار می گیرند. با توجه به طبیعت سرگرم کننده ، جذاب و طول کوتاه آنها ، بیشتر اوقات به جذب مشتریان بالقوه و فعلی کمک می کنند.

سعی کنید ویدئوهای محتوای اجتماعی را زیر 30 ثانیه نگه دارید. به جنبه های منحصر به فرد رسانه های اجتماعی مانند خاموش  بودن پخش خودکار و حلقه بازپخش ویدئو توجه کنید. در واقع می توانید با بازی با صدای خاموش و ایجاد حلقه های به ظاهر بی پایان از این ابزارها به نفع خود استفاده کنید. همچنین از برجسته کردن بازخورد مثبت مشتری در ویدئوهای اجتماعی خود استفاده کنید. این امر اعتبار شما را افزایش می دهد و دهان به دهان پخش می شود که امتیاز مثبت خیلی خوبی است.

۳. Explainer Videos در ویدئو مارکتینگ

ویدئوهای توصیف کننده – Explainer Videos ، برای درک ویدئوهای توضیح دهنده در ویدئو مارکتینگ، تصور کنید در حال تحقیق درباره محصول جدیدی هستید که اخیراً در مورد آن شنیده اید، خوش شانس هستید و احتمالاً ویدئویی برای آن وجود دارد این همان ویدئو توضیح دهنده یا توصیف کننده است.

 این ویدئو ها بیشتر در مورد شرکت ، نام تجاری ، محصول یا خدمات شما به مخاطبان شما آموزش می دهد. مانند ویدئوهای محتوای اجتماعی ، تقریباً هر ویدئویی می تواند یک ویدئوی توضیح دهنده باشد، تنها مورد این است که باید تمرکز را بر نحوه حل مشکل کاربر توسط خودتان بگذارید.

ویدئوهای توضیح دهنده در ویدئو مارکتینگ معرفی بسیار خوبی برای نام تجاری شما هستند. آنها باید سریع و کارآمد توضیح دهند که شرکت شما چه کاری انجام می دهد و چرا اهمیت دارد. به طور معمول کمتر از سه دقیقه طول می کشد و توضیح دهندگان آن را با یک فراخوانی به اقدام (call to action) قوی به پایان می رسانند و یک راه حل ساده برای یک مشکل پیچیده ارائه می دهند.

به یاد داشته باشید در ویدئو مارکتینگ در این نوع از ویدئو ها همیشه باید به سه سوال اصلی پاسخ دهند:

مشکل مخاطبان شما چیست؟

چگونه محصول یا خدمات شما آن را برطرف می کند؟

چرا باید مخاطبان شما را انتخاب کنند؟

۴.Product Videos در ویدئو مارکتینگ

ویدئو های محصول – Product Videos، برای ویدئو های محصول در ویدئو مارکتینگ باید پرفروش ترین محصولات یا خدمات و ویژگی های برتر آنها را به مخاطبان خود بگویید. این ویدئو محصول شما را در عمل نشان می دهد و به افزایش اعتماد مصرف کننده به شرکت یا برند شما کمک می کند.

در اینجا  هدف اصلی شما احتمالاً جذب مشتریان جدیدی است که در مرحله اول تحقیقات محصول هستند. شما می خواهید نه تنها زیبایی محصول خود را نشان دهید  بلکه کاربرد آن را نیز نشان دهید

شما همچنین می خواهید ویژگی محصول خود را بهتر از بقیه نشان دهید – از آنجا که این بازدیدکنندگان جدید هنوز در حال تحقیق هستند ، باید مطمئن شوید که ویدیوی محصول شما شما را از رقبا متمایز می کند.

ویدیوهای محصول در ویدئو مارکتینگ معمولاً حدود 30 ثانیه طول می کشند و می توانند در وب سایت شما ، شبکه های اجتماعی ، از طریق ایمیل یا تبلیغات پولی به اشتراک گذاشته شوند. از تولید با کیفیت بالا و صدای عالی ، اعم از موسیقی ، دیالوگ یا میزان وضوح و بلندی صدا ، برای برقراری ارتباط مخاطب با محصول خود فوق العاده استفاده کنید.

۵. Testimonials در ویدئو مارکتینگ

توصیفات یا تاییدیه های مشتریان قبلی – Testimonials،توصیفات در ویدئو مارکتینگ، مشتریان راضی گذشته یا فعلی را نشان می دهند که در مورد تجربه مثبت خود در مورد استفاده از محصول یا خدمات شما صحبت می کنند.

بازخورد صادقانه از مشتری قوی تر از هر چیزی است که می توانید در مورد شرکت خود بگویید. بر اساس یک نظرسنجی اخیر90 درصد از مصرف کنندگان می گویند تصمیمات خرید آنها متأثر از نظرات آنلاین است ، بنابراین از این نظرات برای افزایش اعتبار نام تجاری شما و متقاعد کردن مشتریان بسیار مهم و تاثیرگذار است.

توصیفات مشتریان معمولاً بین 30 ثانیه تا دو دقیقه طول می کشد و می تواند بر یک مشتری خوشحال تمرکز کند یا تعداد زیادی. این ویدئوها بسیار متنوع هستند، به این معنی که می توانید آنها را تقریباً در هر کجا منتشر کنید. شما فقط باید مطمئن شوید که از هر کسی که فیلم می گیرید کاملاً معتبر است یک توصیف اجباری یا تقلبی می تواند برای برند شما مضرتر باشد، بنابراین کمی وقت بگذارید تا شخص کامل را پیدا کنید.

 

میزبان (host) های ویدئویی در ویدئو مارکتینگ

در ویدئو مارکتینگ انتخاب میزبان ویدئو تقریباً ضروری است. خوشبختانه اکثر پلت فرم های میزبانی ویدئو اطلاعات زیادی را در زمان واقعی به شما ارائه می دهند. می توانید ویدئوی خود را در مکان های مختلف توزیع می کنید چون نمی خواهید داده های خود را فقط به یک منبع محدود کنید.

  1. YouTube
  2. Wistia
  3. Vidyard
  4. Vimeo
  5. SproutVideo
  6. Cincopa
  7. BrightCove

 

پلت فرم های شبکه های اجتماعی در ویدئو مارکتینگ

ارسال ویدئوی شما در پلت فرم های اجتماعی نیز اساساً مورد نیاز است اگرچه شبکه های اجتماعی که انتخاب می کنید بسته به جایی که مخاطبان شما بیشتر فعال هستند ممکن است متفاوت باشد. شما همچنین می توانید به ارسال ویدیوی خود به صورت نیتیو یا بومی فکر کنید. اکثر بسترهای اجتماعی ویدئوهای بومی را ترجیح می دهند.

  1. Facebook
  2. LinkedIn
  3. Twitter
  4. Instagram

 

پلت فرم های تجزیه و تحلیل در ویدئو مارکتینگ

یک پلت فرم تجزیه و تحلیل بهترین تصویر کلی از داده های مهم شما و منبع آن را در اختیار شما قرار می دهد. خوبی این پلت فرم ها این است که چگونه می توانند تمام تلاش های بازاریابی شما را به هم متصل کنند. تبلیغات شما ، پست های اجتماعی شما ، منابع ارجاع شما ، حتی شناسایی جامعه مخاطب هدف شما و موارد دیگر. این پلت فرم در ویدئو مارکتینگ تلاش های ردیابی را ساده کرده و همه داده های شما را به راحتی در یک مکان قرار می دهند. هزاران ابزار تجزیه و تحلیل وجود دارد  اما اینها  ابزار های مورد علاقه ما هستند:

  1. Kissmetrics
  2. Google Analytics

 


بیشتر بخوانید: “اصول طراحی فراگیر (inclusive design) در UX


 

بهترین روش های بازاریابی ویدیویی 

بسیار خوب تا اینجا ویدئو مارکتینگ دلایل شگفت انگیزی برای گنجاندن ویدئو در فعالیت های بازاریابی شما داشت. اما در واقع چگونه می توانید ویدیویی جذاب را بهینه سازی کنید؟ در اینجا چند نکته وجود دارد.

ابتدا بدانید طول ویدئو ایده آل برای پلت فرم شما چقدر است ، در اینجا آنچه Hubspot توصیه می کند:

از دیگر مواردی که می توانید در ویدئو مارکتینگ برای اطمینان از بهترین مشارکت و دسترسی و همچنین بهبود (سئو) SEO خود استفاده کنید ، استفاده از زیرنویس ها است و خاموش نگه داشتن پخش خودکار و بازپخش ویدئو است مخصوصا در صورت قرار گرفتن در لندینگ پیج. ویدئوها در صفحات فرود می توانند بسیار موثر باشند اما تنها در صورتی که بینندگان را با پخش خودکار نترسانند. شما همچنین باید مطمئن شوید که ویدیوی شما در موبایل هم به درستی پخش می شود.

در ویدئو مارکتینگ برای درک نحوه عملکرد ویدئوهای خود ، استانداردهای SEO را به خوبی رعایت کنید و همیشه معیارهای خود را بررسی کنید. می توانید ویدئو های خود در یوتوب را در اشکال مختلف محتوا مانند وبلاگ ها و ایمیل ها قرار دهید. و فراخوان اقدام (call to action) را فراموش نکنید ، مثلا در YouTube معمولاً شامل حاشیه نویسی کوچکی است که به کاربران پیشنهاد می دهد در کانال شما مشترک شوند.

یک رویکرد قوی تر در ویدئو مارکتینگ برای مدیریت محتوای ویدئویی شما و ردیابی کامل ROI آن استفاده از یک سرویس میزبانی ویدیوی اختصاصی مانند Cincopa است.

 


بیشتر بخوانید: “۶ صفحه ساز برتر وردپرس در سال ٢۰٢١


 

جمع بندی

تا اینجا دانستیم به خوبی ویدئو مارکتینگ یا بازاریابی ویدئویی چیست و ویدئو یکی از محبوب ترین فرم های محتوا در جهان است و حقیقت این است که به احتمال زیاد به این زودی ها به جایی نمی رود و از مد نمی افتد و منطقی است در دنیای دیجیتال غیر شخصی ، ما مشتاق ارتباط و شخصی سازی هستیم. ما می خواهیم مردم را در شرایط واقعی ببینیم و بشنویم و همین به محتوای ما معنا می بخشد.

ویدئو مارکتینگ نه تنها سرگرم کننده است، بلکه واقعاً یکی از بهترین راه ها برای نزدیک شدن به مخاطبان و ارائه تصویری واقعی از آنچه شما و کسب و کار یا مشتریان شما انجام می دهند است.

نکته اصلی در اینجا این است که فراتر از سود و محصول خود فکر کنید. در مورد فلسفه کار خود چیزی به آنها نشان دهید، یا اطلاعاتی را در مورد یک رویداد جالب به اشتراک بگذارید و اطلاعات ارزشمندی ارائه دهید. هرچه آنها از عملکردهای مثبت شما آگاهی بیشتری داشته باشند ، احتمال اینکه با شما ادامه دهند و وفادار شوند بیشتر است.

وقت آن است که ویدئو مارکتینگ یا بازاریابی ویدیویی را به استراتژی محتوای خود اضافه کنید. پس وقت را هدر ندهید و در دوره آموزش کانتنت مارکتینگ شرکت کنید تا جزییات بیشتری را در مورد این رشته جذاب و پولساز بیاموزید و یک دیجیتال ماکتر کاربلد و حرفه ای شوید.

برایمان در کامنت بنویسد، اگر قبلاً بازاریابی ویدیویی را امتحان کرده اید چه چیزی در ارتباط با video marketing برای شما مفید بوده است؟ تبلیغات پولی شما در سایت هایی مانند فیس بوک و اینستاگرام چگونه کار کرده است؟

 


بیشتر بخوانید “راهنمای جامع انتخاب سرور مناسب


 

 

منابع مقاله “چرا ویدئو مارکتینگ در دیجیتال مارکتینگ ضرورت دارد؟”:

Hubspot

دوره آموزش سئو آکادمی آمانج

neilpatel

digitalmarketinginstitute

lemonlight

 

 

مشاهده نسخه گرافیکی و کامل