// Add scroll event listener window.addEventListener('scroll', function() { // Check scroll position if (window.scrollY >= 40) { // Perform your desired action here (function (s, e, n, d, er) { s['Sender'] = er; s[er] = s[er] || function () { (s[er].q = s[er].q || []).push(arguments) }, s[er].l = 1 * new Date(); var a = e.createElement(n), m = e.getElementsByTagName(n)[0]; a.async = 1; a.src = d; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', 'https://cdn.sender.net/accounts_resources/universal.js', 'sender'); sender('986212f6399684') // You can replace the console.log statement with your own code } });

۱۵ ابزار برتر توسعه اندروید

ابزار توسعه اندروید

طبق آمارطبق آمار statsia سه میلیارد برنامه در Google Play موجود است. با افزایش استفاده از دستگاه های اندرویدی ، نیاز به برنامه های اندرویدی با کیفیت بالا همچنان در حال افزایش است. این روزها ، توسعه دهندگان اندروید برای تولید برنامه های با کیفیت بهتر و با سرعت رکورد ، باید بازده خود را حفظ کنند. برای این منظور ، آنها تعداد زیادی ابزار و برنامه کاربردی در دسترس دارند. در این مقاله ، نگاهی خواهیم انداخت به آنچه در جعبه ابزار توسعه دهنده و کیت توسعه اندروید است. در اینجا لیستی از بهترین ابزارهای توسعه اندروید را به شما معرفی میکنیم.

۱) Android Studio 

Android Studio بدون شک اولین مورد در بین ابزارهای توسعه دهندi اندروید است. این ابزاریک محیط رسمی و یکپارچه برای توسعه برنامه ی اندروید است که به شما امکان ویرایش کد ، اشکال زدایی و آزمایش را نیز می دهد. این برنامه در سال 2013 ایجاد شد. این برنامه رایگان است و توسط جامعه توسعه دهندگان اندروید پشتیبانی می شود. 

 

۲) AIDE

Android IDE اجازه می دهد یک برنامه توسعه Androidرا در دستگاه Android خود ایجاد کنید. AIDE راهی را برای نوشتن کد روی تلفن همراه میباشد.این برنامه برای ، آزمایش و اشکال زدایی فراهم می کند. این محیط در مقایسه با Android Studio یا IntelliJ IDEA گزینه خوبی برای توسعه دهندگان تازه کار است.

 

۳) Stetho

Stetho یک کتابخانه منبع باز است که توسط فیس بوک توسعه یافته و برای رفع اشکال سریع برنامه طراحی شده است. استتو با ایجاد اجازه دسترسی به ویژگی Chrome Developer Tools ، مرورگر دسک تاپ ، یک برنامه تجربه وب سایت می باشد.
با استفاده از Chrome DevTools ، می توانید سلسله مراتب یک برنامه را مشاهده کنید ، فعالیت شبکه را نظارت کنید ، یک پایگاه داده SQLite را مدیریت کنید ، SharedPreferences به اشتراک گذاشته شده و موارد دیگر را کنترل کنید.

۴) Gradle

Gradle یک سیستم اتوماسیون ساخت منبع باز است که در سال 2013 ظاهر شد. با ترکیب بهترین های Apache Maven و Apache Ant ، این سیستم برای پروژه های بزرگ و حتی چند پروژه ایده آل است. Gradle قابلیت افزودن کتابخانه شخص ثالث با یک خط کد را نیز آسان می کند. Gradle عمدتا برای توسعه نرم افزار اندروید با استفاده از جاوا استفاده می شود ، اما پلاگین های Groovy و Scala نیز وجود دارد.

۵) Android Asset Studio

این مجموعه ای عالی از ابزارهای آسان برای استفاده و تولید انواع مختلف آیکون است که هنگام طراحی و توسعه برنامه ها به آن نیاز خواهید داشت.

این ابزار قدرتمند پس از نصب ، به طور خودکار هر گونه نشت حافظه در برنامه شما را راه اندازی کرده و به شما اطلاع می دهد. برای اصلاح مشکلات ، ردیابی پشته داخلی برای استفاده موجود است.

 

۶) IntelliJ IDEA

JetBrains یک Java IDE با پشتیبانی از Android ایجاد کرد. این یک جایگزین خوب برای Android Studio است که عمدتا برای برنامه های ساده تر استفاده می شود. IntelliJIDEA سریع است و با انواع ابزارهای توسعه درست خارج از جعبه ارائه می شود کاری که این ابزار می کند تکمیل کد هوشمند ، تجزیه و تحلیل فوری کد ، بازسازی و پلاگین های JetBrains. می باشد.

 

intellij idea برای اندروید

 

 

۷) Source Tree

ابزاری ساده و رایگان که روشی آسان برای مدیریت مخازن Git با استفاده از GU GUI فراهم می کند. شما می توانید بدون نیاز به نوشتن حتی یک دستور در خط فرمان ، تمام تغییرات ، تعهدات ، شاخه های خود را بصری تجسم کنید. برای کاربران Mac و Windows موجود است.

۸) Unity 3D

برای بازی های فشرده گرافیکی VR / AR قابل استفاده است. خوب است که برای توسعه بازی ها می شود از Android Studio یا IntelliJ IDEA استفاده کرد ، اما Unity ابزارهای متناسب تری برای بازی مانند داستان سرایی ، نمایه سازی سطح سه بعدی و موارد دیگرارائه می دهد.

 

۹) GameMaker: Studio

این یکی از محبوب ترین موتورهای بازی از بازی های YoYo است که به شما امکان می دهد بازی های 2 بعدی را برای اندروید و سایر سیستم عامل ها توسعه دهید. GameMaker: Studio ابزاری قدرتمند در عین حال ساده و با کاربرد آسان با رابط کشیدن و رها کردن است. و همچنین یک ابزار خوب برای شروع حرفه بازی سازی شما است.

 

 

game maker در طراحی اندروید

 

۱۰) BlockCanary

این برنامه یک کتابخانه نظارت بر عملکرد که توسط بسیاری توصیه می شود، به شما کمک می کند تا مشخص کنید چه زمانی موضوع رابط کاربری برنامه شما برای مدتی مسدود شده و باعث کند شدن برنامه می شود. نصب BlockCanary بسیار ساده است و تقریباً مانند LeakCanary کار می کند.

۱۱) Firebase

برنامه های تلفن همراه برای انجام کارهایی مانند تأیید اعتبار کاربران و همگام سازی داده های کاربر در چندین دستگاه به سرور نیاز دارند. با این حال ، ساخت چنین سروری به مجموعه مهارت هایی نیاز دارد که اکثر ISV ها از آن بی بهره اند. خوشبختانه چندین سیستم عامل پشتیبان وجود دارد که اغلب به آنها BaaS گفته می شود و امروزه می توانید از آنها استفاده کنید. Firebase گوگل یکی از چنین بسترهایی است.

 

Firebase خدمات اساسی مانند تجزیه و تحلیل ، گزارش خرابی ، احراز هویت کاربر و پیام رسانی ابری را به صورت رایگان ارائه می دهد. سرویس های freemium آن شامل پایگاه داده NoSQL به صورت لحظه ای ، میزبانی فایل و میزبانی وب استاتیک است.

۱۲) RAD Studio

یک محیط یکپارچه که در آن می توانید برای دستگاه های Android برنامه ایجاد کنید. RAD Studio دارای یک طراح بصری و ویرایشگر کد است که به شما امکان می دهد با استفاده از یک پایگاه کد برنامه های ترکیبی را بنویسید ، کامپایل کنید و استقرار دهید. در کل SDLC با پشتیبانی همراه است. با استفاده از نسخه آزمایشی می توانید آن را به کاربگیرید.

۱۳) Vysor

Vysor ابزاری است که اندروید را به دسک تاپ می آورد تا بتوانید دستگاه را از طریق رایانه خود نمایش داده و با آن ارتباط برقرار کنید. به شما امکان می دهد از صفحه کلید تایپ کنید ، صفحه نمایش خود را در طول جلسات نشان دهید و کارایی بیشتری داشته باشید. Vysor با تمام سیستم عامل ها سازگار است.

 

۱۴) NimbleDroid

بستری که در آن می توانید برنامه Android خود را قبل از وارد کردن آن به Google Play ، از نظر نقص آزمایش کنید. این ابزار برای فرآیند تضمین کیفیت ارزش زیادی دارد زیرا به تسریع مرحله آزمایش کمک می کند. NimbleDroid توسط Pinterest ، Tinder ، Yahoo ، Paypal و بسیاری دیگر مورد استقبال قرار گرفته است.

۱۵) Android Debug Bridge

این برنامه یک ابزار خط فرمان همه کاره است که به شما امکان می دهد با یک دستگاه ارتباط برقرار کنید. ADB به شما امکان می دهد داده ها را با یک شبیه ساز آندروید در حال اجرا یا یک دستگاه Android متصل (از طریق USB ، شبکه Wi-Fi) واقعی (رایانه لوحی ، تلفن) تبادل کنید. این ابزار متعلق به ابزارهای Android SDK است و در بسته Android SDK Platform Tools موجود است.

 

جمع بندی

این مقاله در سری آموزش اندروید آکادمی آمانج برای شما علاقه مندان به برنامه نویسی اندروید ارائه شده است.توسعه اندروید به سرعت در حال پیشرفت است و ابزارهای زیادی وجود دارد که کار روزانه را آسان تر می کند. این انتخاب معمولاً به تنظیمات شخصی و همچنین نیازهای محصول خلاصه می شود. امیدواریم که این ابزارهای توسعه اندروید به شما در ارائه برنامه های مفید برای Android کمک کنند. 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

نوشته شده توسط
پرناز حفظی

من پرناز حفظی هستم دانشجوی برتر دوره تخصصی آموزش سئو آکادمی آمانج کارشناس سئو و تولید محتوای آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *