Site icon آکادمی آمانج

راهنمای جامع بازاریابی پیامکی (SMS مارکتینگ)

بازاریابی پیامکی یا sms مارکتینگ

هنگامی که صدای رسیدن پیامک را از تلفن همراه خود می شنوید، واکنش شما چیست؟
احتمالا گوشی را بر می دارید تا بررسی کنید چه کسی برای شما پیام ارسال کرده است، درست است؟
اگر پیامی که دریافت کرده اید از طرف یکی از اعضای خانواده یا دوستان شما نباشد، به احتمال خیلی زیاد، ممکن است یک پیام بازاریابی و تبلیغاتی از یک شرکت تجاری باشد.
آیا خواندن آن متن شما را خوشحال می کند یا خیر؟

طبیعی است که واکنش شما به این نوع پیام ها، بستگی به روش بازاریابی پیامکی یا SMS مارکتینگ آن شرکت خواهد داشت. اگر این پیام از روش های اشتباه بازاریابی ارسال شده باشد، شما پیام را بدون آن که بخوانید، حذف خواهید کرد. اما اگر از روش های درست و اصولی استفاده شده باشد توجه شما به این پیام تبلیغاتی جلب خواهد شد.

در این مقاله از آمانج، بازاریابی پیامکی را بررسی خواهیم کرد و خواهیم گفت روش های اصولی آن چیست.
قبل از پرداختن به نکات، بیایید به طور مختصر در مورد بازاریابی پیامکی صحبت کنیم.

 

آنچه در این نوشته خواهیم داشت

بازاریابی پیامکی یا SMS Marketing چیست؟

منظور از بازاریابی پیامکی، استراتژی است که به کسب و کارها اجازه می دهد از طریق ارسال پیامک به مشتریان، برای افزایش آگاهی از برند، افزایش تعامل و حتی ایجاد فروش استفاده کنند.
بازاریابی پیامکی با بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ متفاوت است. یکی از مهم ترین تفاوت ارسال پیامک نسبت به ایمیل این است که، طول متن پیامک ها بسیار کوتاه است (حدود ١۶۰کاراکتر). همچنین پیامک فقط چند ثانیه پس از ارسال، بر روی تلفن همراه مشتری ظاهر می شود و از این نظر سریع تر است.

همان طور که گفتیم، از بازاریابی پیامکی برای سه مورد زیر استفاده می شود:

• افزایش آگاهی از نام تجاری
• افزایش تعامل مشتریان
• افزایش فروش

استفاده از بازاریابی پیامکی، به عنوان یک کانال بازاریابی، فرصتی منحصر به فرد را برای ایجاد ارتباط با مشتریان یا مشترکان، به متخصصان دیجیتال مارکتینگ  می دهد.

 

بازاریابی پیامکی انبوه یا Bulk SMS Marketing چیست؟

بازاریابی پیامکی انبوه متمایز از بازاریابی پیامکی است.

پیام های SMS مارکتینگ شامل تأیید سفارش، تأیید ارسال، اعلان های سبد خرید و موارد دیگر است. در واقع، این پیام ها وابسته به رفتار کاربر هستند و به صورت انبوه ارسال نمی شوند.

اما بازاریابی پیامکی انبوه، عمدتا برای کمپین های تبلیغاتی استفاده می شود. پیام های کمپپین های تبلیغاتی می تواند شامل فروش عمومی یا پیام های فصلی و مناسبتی مانند فروش زمستانی یا روز مادر باشد.
علاوه بر این، شما می توانید از پیامک های انبوه برای ارسال اطلاعات مهم برند یا شرکت استفاده کنید تا همیشه در ذهن مشتریان خود باشید.

 

 

مزایای بازاریابی پیامکی یا SMS مارکتینگ

ارسال پیامک یکی از مفیدترین کانال های بازاریابی است. در این جا به برخی از مهم ترین مزایای بازاریابی پیامکی اشاره کرده ایم:

١. نرخ دیده شدن بالا

داده های گارتنر، میزان باز شدن پیامک ها را به طور متوسط ٩٨ درصد نشان می دهد، که قدرت این کانال بازاریابی را نشان می دهد. باز شدن بیشتر به معنای نرخ تبدیل بیشتر است، و این ROI یا نرخ بازگشت سرمایه شما را افزایش می دهد.

 

٢. مقرون به صرفه

هزینه کل بازاریابی پیامکی بستگی به این دارد که چند پیام می خواهید ارسال کنید و از چه ارائه دهنده ای استفاده می کنید. از آنجا که حدود ٩٨ درصد از این پیام ها باز می شوند، این کار بسیار مقرون به صرفه است.

 

۳. دسترسی به تعداد زیادی از مشتریان

از سال ٢٠١٩، دستگاه های تلفن همراه نیمی یا بیشتر از کل استفاده از اینترنت را به خود اختصاص داده اند، بنابراین سرمایه گذاری کسب وکارها در بازاریابی مناسب تلفن همراه بسیار مهم است. پیام های SMS این کار را به آسانی انجام می دهند زیرا برای خواندن روی صفحه نمایش تلفن همراه طراحی شده اند.

 

۴. محبوبیت کانال های پیامکی نسبت به سایر کانال های بازاریابی

به گفته Pew Research، پیام کوتاه متداول ترین فعالیتی است که افراد با تلفن همراه انجام می دهند. در حالی که پیامک ممکن است به نسل های جوان تر مرتبط باشد، اما یک کانال ارتباطی بین نسلی است. در حقیقت، افراد ۳۵ تا ۴۴ ساله بیشترین مصرف کنندگان اطلاعات مربوط به ورزش و اخبار از طریق پیامک هستند.

ارسال پیامک به افراد در هر سن و با هر پیشینه ای، به شما این امکان را می دهد تا مخاطبان بیشتری را جذب کنید. این امر به ویژه در مقایسه با کانال هایی مانند Instagram یا Snapchat، که عمدتا توسط مخاطبان جوان استفاده می شود، صادق است.

 


بیشتر بخوانید :هر آنچه از اینستاگرام مارکتینگ باید بدانید


۵. سریع بودن

پیام های متنی به طور متوسط کمتر از دو دقیقه پس از دریافت باز می شوند. این امر بازاریابی پیامکی را به یک کانال عالی برای پیشنهادات حساس به زمان، مانند فروش پایان فصل یا فروش فوری تبدیل می کند.

 

۶.قابلیت ادغام با سایر روش های دیجیتال مارکتینگ

هیچ یک از کانال های بازاریابی به تنهایی برای اهداف بازاریابی بهترین نیست. اما بازاریابی پیام کوتاه می تواند با انواع کانال ها کار کند. بنابراین می توانید از آن در سایر کانال ها و کمپین های خود نیز استفاده کنید.


بیشتر بخوانید : دیجیتال مارکتینگ چیست و چه اهدافی را دنبال می‌کند؟


٧. تقویت مشارکت مشتریان

مردم دوست دارند احساس کنند برای برندها اهمیت دارند. وقتی کسب و کار شما از پیام کوتاه برای اطلاع مصرف کنندگان در مورد پیشنهادات، رویدادها و سایر اخبار مهم استفاده می کند، آن ها احساس می کنند بخشی از این روند هستند. و این باعث افزایش مشارکت و وفاداری مشتریان می شود.

 

٨. قابلیت انتخاب توسط مشتری

شما می توانید این امکان را برای مشتریان فراهم کنید که بتوانند ارسال پیامک توسط شما را قطع کنند. این موضوع در نگاه اول، ممکن است منفی به نظر برسد. اما آیا واقعاً می خواهید پیام هایی را برای افرادی ارسال کنید که مایل به کسب اطلاع از محصولات، کسب و کار یا پیشنهادات شما نیستند؟

 

SMS مارکتینگ چگونه کار می کند؟

بازاریابی پیامکی یک فرایند نسبتاً ساده و در عین حال موثر است که شامل دو مرحله اصلی است. ابتدا، باید مشتریان یا حامیان خود را قادر سازید تا دریافت پیام های تبلیغاتی از طریق SMS را فعال کنند. ثانیاً، به یک سرویس برای پیش نویس و ارسال پیام برای مشترکان خود نیاز دارید.

انتخاب پلت فرم بازاریابی پیامکی می تواند پیچیده شود. مهم این است که پلت فرمی را انتخاب کنید که به شما کمک کند با کسب ROI، شخصی سازی پیام ها و تقسیم بندی مخاطبان، به اهداف تجاری خود برسید.

به علاوه، با استفاده از یک پلت فرم بازاریابی یکپارچه که ایمیل مارکتینگ و SMS مارکتینگ را زیر یک سقف پوشش می دهد، می توانید به طور موثرتری اتوماسیون خود را ایجاد کرده و عملکرد کمپین های خود را با دقت بیشتری ارزیابی کنید.

 


بیشتر بخوانید :۸ گام در طراحی کمپین تبلیغاتی اصولی و استاندارد


پلت فرم بازاریابی پیامکی چیست؟

پلت فرم بازاریابی پیامکی، ابزاری است که برای ایجاد و ارسال پیام های متنی به لیست مشخصی از شماره تلفن ها استفاده می شود. شما می توانید از پیام های متنی برای ارسال هر چیزی مانند اعلان های فروش فوری تا ارسال ایمیل های تأیید و موارد دیگر استفاده کنید. همچنین اکثر این پلت فرم ها به شما این امکان را می دهند تا کمپین ها و پیام های متنی خودکار را که بر اساس اقدامات خریدار فعال می شوند، ارسال کنید.

 

از بازاریابی پیامکی برای چه مواردی استفاده می شود؟

پیامک ها می توانند به روش های مختلف مورد استفاده قرار گیرند. در این جا برخی از رایج ترین موارد استفاده از بازاریابی پیامکی اشاره شده است تا بتوانید تصور بهتری از آن چه می توانید با پیامک انجام دهید، داشته باشید.

 

تبلیغات کوتاه مدت برای کسب و کارهای خرده فروشی یا اینترنتی

کوپن ها و تبلیغات، راهی عالی برای جذب افراد بیشتر به فروشگاه یا وب سایت شما هستند. اگر در حال انجام فروش یا تبلیغات محدود هستید، بدیهی است که می خواهید تا آنجا که ممکن است افراد بیشتری در مورد آن بشنوند.
پیام کوتاه یک کانال عالی برای برقراری ارتباط است. زیرا در این صورت مشتریان پیام را به سرعت دریافت خواهند کرد.

 

به روز رسانی فوری در مورد رویدادها یا سفارشات مشتری

معمولا در زمان اجرای رویدادها و کمپین ها، موقعیت های خاصی پیش می آید که نیاز به اطلاع رسانی فوری به مشتریان خواهید داشت. هرچه تعداد افراد بیشتری در این رویداد شرکت کنند، انتقال اطلاعات لازم به همه چالش برانگیزتر می شود.
از طریق ارسال پیامک، می توانید به راحتی هرگونه تغییر، لغو، اطلاعات عمومی یا به روز رسانی را با تعامل بهتر و در زمان مناسب تر نسبت به ایمیل یا سایر کانال ها، به اشتراک بگذارید.

 

یادآوری قرار ملاقات

اگر کسب و کار شما به گونه ای است که در زمان های ملاقات از قبل برنامه ریزی شده انجام می شود، حتما می دانید که تاخیر مشتریان یا فراموش کردن ملاقات با شما، چقدر نا امید کننده خواهد بود. این امر نه تنها برنامه شما را از بین می برد، بلکه وقت شما را نیز هدر می دهد. ارسال پیام های متنی یادآوری قرار ملاقات، یک روش فوق العاده برای اطمینان از این است که مشتریان قرارهای خود را فراموش نکرده و در زمان مناسب حاضر شوند.

 

پیام های داخلی

اگر تعداد زیادی کارمند دارید، ارسال پیام های فوری (تعطیلی دفتر، به روزرسانی های اضطراری و غیره) به طور هم زمان برای تمام کارمندان دشوار خواهد بود. ارسال پیام کوتاه یک راه عالی برای تضمین این است که همه کارمندان، پیام شما را به موقع دریافت می کنند.

 

ارسال سریع به روز رسانی سفارش پس از فروش

ارسال به روزرسانی سفارش از طریق ارسال پیامک، به تقویت استراتژی پیامک شما کمک می کند.  آگاه کردن مشتری از مراحل سفارش شامل زمان بندی حمل و نقل و تحویل، اعتماد آن ها را جلب خواهد کرد. فراموش نکنید که مشتریان آگاه، مشتریان راضی هستند.

 

جذب ورودی های جدید برای فروش بیشتر

شما می توانید محبوب ترین محصولات خود را از طریق پیام های بازاریابی پیامکی تبلیغ کنید. یا در صورت ورود محصول جدید و پر طرفدار به فروشگاه خود، آن را به مشتریان اطلاع دهید. این به اطلاع رسانی ها علاوه بر افزایش ترافیک آنلاین، راهی عالی برای افزایش فروش هستند! شما همچنین می توانید مشتریانی را که قبلاً از شما خرید کرده اند را مورد هدف قرار دهید و با این ترفند، آن ها را به بازگشت و تکرار سفارش خود ترغیب کنید.

 

نکات مهم در بازاریابی پیامکی

تا این جا درباره مزایای SMS مارکتینگ صحبت کردیم. اما قبل از این که از این کانال بازاریابی مناسب و مقرون به صرفه استفاده کنید، به نکات زیر توجه کنید:

 

از مشتریان اجازه بگیرید.

قبل از شروع بازاریابی پیامکی، از مخاطبانتان اجازه بگیرید و از ارسال پیام بیش از حد خودداری کنید. این برای برند تجاری شما خوب نیست و ممکن است شما را با مشکل قانونی مواجه کند. در عوض، تنها با ارسال پیام های ضروری و به موقع، به زمان مخاطب خود احترام بگذارید.

 

از ابزارهای بازاریابی پیامکی استفاده کنید.

از یک ابزار بازاریابی پیامکی استفاده کنید. نرم افزار بازاریابی پیامکی به شما امکان می دهد بازاریابی پیامکی خود را به صورت خودکار انجام دهید. به عبارت دیگر شما می توانید به طور خودکار مخاطبان خود را پیگیری کنید، زمان دقیق ارسال پیام را تعیین کرده و پیام های متنی را که وابسته به رفتار کاربر است، ارسال کنید. به عنوان مثال، هنگامی که مشتری خرید می کند، می توانید به طور خودکار پیام به روز رسانی تحویل را برای او ارسال کنید.

نرم افزار بازاریابی پیامکی همچنین، ارزیابی و تحلیل نتایج بازاریابی را برای شما آسان می کند. شما می توانید ببینید چه تعدادی از مخاطبان پیام شما را باز کرده اند، چند بار روی لینک داخل متن پیامک کلیک شده است و غیره.

 

پیام های ارزش مند ارسال کتید.

هنگامی که کاربران تصمیم به دریافت پیام های متنی از شما می گیرند، انتظار دارند که این پیام ها ارزشی را به آن ها اضافه کند.
یکی از ساده ترین راه ها برای ارزش مند ساختن پیام های متنی، ارائه پیشنهاد های شگفت انگیز مانند تخفیف ویژه یا کد تخفیف منحصر به فرد است. پیشنهادات منحصر به فرد به مشتریان شما احساس خاص بودن می دهد. حتی اگر پیشنهادات شما آن طور که به نظر می رسد منحصر به فرد نباشد، اما اگر کاربر احساس کند خاص است، به احتمال زیاد از پیشنهاد شما استقبال کرده و اقدام به خرید خواهد کرد.

 

متن پیام مختصر و مفید باشد.

سعی کنید متن پیام تا حد امکان مختصر باشد. متن پیام شما فقط باید حدود ١۶۰ کاراکتر باشد. بنابراین، پیام های متنی خود را کوتاه و ساده نگه دارید.
متن خود را با عبارتی که توجه را جلب می کند، شروع کنید. افزودن عبارتی مانند “پیشنهاد ویژه” به ابتدای پیام، علاقه کاربران را جلب می کند و آن ها را به خواندن و سپس اقدام وادار می کند.

 

متن پیام را برای مشتریان، شخصی سازی کنید.

وقتی مشتریان پیام هایی را دریافت می کنند که به طور خاص برای آن ها طراحی شده است، به احتمال زیاد به آن توجه کرده و اقدام می کنند. در حقیقت، محتوای شخصی شده ۴٢ درصد از محتوای استاتیک بهتر عمل می کند. بنابراین، مطمئن شوید که از نشانه های شخصی سازی را در بازاریابی پیامکی خود استفاده کنید. برخی از مثال های شخصی سازی در SMS مارکتینگ شامل استفاده از نام کاربران در پیام، ارسال پیشنهادات یا اطلاعات بر اساس موقعیت مکانی آن ها و ذکر فعالیت های اخیر آن ها مانند خریدهای اخیر، یادآوری های ترک سبد خرید، به روزرسانی حمل و نقل و موارد دیگر است.

 

راهنمای بازاریابی پیامکی یا SMS مارکتینگ

در این جا یک راهنمای ساده برای ارسال پیامک در SMS مارکتینگ آورده شده است.

 

١. اهداف کسب و کار خود را مشخص کنید.

با تعیین آن چه می خواهید انجام دهید شروع کنید. آیا می خواهید افراد بیشتری را به طور کلی به فروشگاه اینترنتی خود وارد کنید یا سعی می کنید در مورد یک محصول خاص صحبت کنید؟
شناسایی اهدافتان به شما این امکان را می دهد که بدانید چه کسانی را باید هدف قرار دهید و چه نوع پیام هایی را ارسال کنید.

 

٢. یک سرویس بازاریابی پیامکی پیدا کنید.

برای یافتن سرویس بازاریابی پیامکی که نیازهای شما را برآورده کند و ویژگی های مورد نیاز برای پشتیبانی از اهداف خود را ارائه می دهد، تحقیق کنید.

 

۳. مشتریان خود را افزایش دهید.

سعی کنید از روش های مختلف برای افزایش مخاطبان بازاریابی پیامکی، استفاده کنید. یادتان باشد، تنها با داشتن لیستی از شماره تلفن ها و ارسال انبوه پیامک به آن ها، موفق نخواهید بود.

شما می توانید از طریق فرم های آنلاین در وب سایت یا شبکه های اجتماعی، مشتریان را تشویق کنید که به کمپین بازاریابی پیامکی شما بپیوندند. همچنین اگر دارای فروشگاه فیزیکی هستید، می توانید هنگام مراجعه مشتریان، از آن ها بخواهید در صورت تمایل، شماره همراه خود را در لیست شما وارد کنند، تا بتوانند پیام های تبلیغاتی شما را دریافت کنند.

 

۴. مشترکین را برای ارسال پیام های مربوط تقسیم بندی کنید.

از تجزیه و تحلیل داده ها برای شناخت افرادی که در لیست شما هستند استفاده کنید تا بتوانید آن ها را به گروه های مختلف تقسیم بندی کنید. این به شما امکان می دهد مرتبط ترین پیام ها را برای آن ها ارسال کنید.

به عنوان مثال، اگر فروشگاه تجارت الکترونیک شما پوشاک و لباس مردانه و زنانه می فروشد، ممکن است لیست خود را بر اساس افرادی که فقط لباس زنانه خریداری کرده اند و کسانی که فقط لباس مردانه خریداری کرده اند تقسیم بندی کنید. این به شما امکان می دهد اطلاعات فروش در مورد محصولات مناسب را به هر لیست ارسال کنید.

 

۵. از روش آزمون و خطا استفاده کنید.

با بررسی نتایج، پیگیری کنید تا بتوانید بفهمید که چه کاری را درست انجام داده اید و چه چیزی را می توانید بهبود بخشید. با ارسال پیام ها در زمان و روزهای مختلف، آزمایش کنید تا روشی را که برای کسب و کار شما مناسب است پیدا کنید.

 

چه کسانی می توانند از خدمات بازاریابی پیامکی سود ببرند؟

استفاده از پیامک ها، بدون توجه به نوع کسب و کار شما، می تواند یک روش عالی برای بازاریابی دیجیتال شما باشد. اما، برخی از کسب و کارها هستند که نمی توانند بدون SMS در استراتژی بازاریابی خود کار کنند:

فروشگاه های تجارت الکترونیک: پیام کوتاه یک ابزار عالی برای فروشگاه های تجارت الکترونیک است. از جمله ارسال کمپین های تبلیغاتی یا تأیید سفارش یا ارسال و …

شرکت های مسافرتی: پیامک برای شرکت های مسافرتی ضروری است زیرا مشتریان به اطلاعات لحظه ای نیاز دارند. این اطلاعات شامل به روزرسانی زمان پرواز، تغییر زمان سفر، لغو سفر، هشدارهای هواشناسی و موارد دیگر است. با پیامک می توانید دقیقاً آنچه را که مشتریان باید بدانند را به آن ها بگویید.

مشاغل خدماتی که به قرار ملاقات نیاز دارند: با ارسال یادآوری پیامکی به مشتریان خود اطمینان حاصل کنید که هیچ وقت ملاقات دیگری را از دست نمی دهند. این کار باعث صرفه جویی در وقت و پول زیادی می شود که برای عدم حضور و قرارهای دیرهنگام هدر می رود.

سازمان های بزرگ با بیش از 100 کارمند: ارتباطات داخلی سازمان بسیار مهم است. استفاده از پیامک برای ارتباطات داخلی شما بهترین راه برای اطمینان از این است که هر کارمند اطلاعاتی را که می خواهید در زمان مناسب برای آن ها ارسال کنید را دریافت کند.

 

اشتباهات بازاریابی پیامکی که باید از آن ها اجتناب کرد.

 

 

در این جا برخی از مهم ترین اشتباهاتی که هنگام بازاریابی با پیام کوتاه باید از آنها اجتناب کنید، اشاره شده است:

غفلت از قانون

اکثر کشورها قوانین بسیار خاصی در مورد بازاریابی پیامکی، به ویژه در مورد حریم خصوصی داده ها دارند. سعی کنید با این قوانین آشنا شوید. برای مثال طبق قانون، بازاریابان موظفند قبل از ارسال ارتباطات بازاریابی، رضایت صریح مشتریان یا مشترکین را کسب کنند. بازاریابان همچنین موظفند به درخواست های مشتریان را برای انصراف از دریافت پیام احترام بگذارند.

ارسال بیش از حد پیام

استفاده بیش از حد از کانال ارسال پیامک احتمالاً مشتریان یا مشترکان شما را مجبور به انصراف می کند. به یاد داشته باشید، فقط به این دلیل که مجوز برقراری ارتباط با مشتریان خود را از طریق پیامک دریافت کرده اید، به این معنا نیست که می توانید مرتب برای آن ها پیامک ارسال کنید. این کانال را برای پیام های هیجان انگیز نگه دارید تا مشتریان از دیدن پیام شما خوشحال شوند.

عدم برنامه ریزی مناسب

ارسال پیامک در زمان نا مناسب باعث می شود پیامتان دیده نشود. این امر نه تنها بر اهداف کمپین شما تأثیر منفی می گذارد، بلکه می تواند منجر به افزایش نرخ انصراف از شرکت شود. برای به حداقل رساندن این خطر، سعی کنید زمان ارسال پیام های خود را عاقلانه تنظیم کنید.

زمان مناسب برای ارسال پیام های متنی بستگی به محتوا و هدف پیام دارد. مثلا برای اعلام فروش در آخر هفته، با ارسال پیامک های خود در پنج شنبه قبل و سپس پیام دیگری در صبح روز اول فروش، بهترین مشارکت را خواهید داشت.

از سوی دیگر ، یادآوری های قرار ملاقات باید روز قبل از تاریخ قرار ملاقات و احتمالاً یک ساعت قبل از زمان مقرر ارسال شود. اگر مخاطب بین المللی دارید، تفاوت های منطقه زمانی را در نظر بگیرید.

فراموش کردن معرفی خود

وقتی حجم زیادی از پیامک را برای مخاطبان ارسال می کنید، آن ها باید بدانند شما چه کسی هستید. در غیر این صورت، آن ها بلافاصله پیام شما را حذف می کنند. از به کار بردن نام تجاری خود نترسید. زمانی که شما دارای یک برند عالی هستید، معرفی خود در پیام های متنی باعث ایجاد اعتماد می شود و بنابراین مخاطبان شما بیشتر به آن توجه می کنند.

عدم وجود دعوت به اقدام (Call-to-action)

یک فراخوان برای اقدام، مخاطبان را وادار می کند تا قدم بعدی را بردارند. برای این منظور، ضروری است که تا حد امکان پیام های متنی واضح و مختصر باشد.
در این جا چند نمونه متن پیام بازاریابی پیامکی آورده شده است:

درست مانند این مثال ها، پیام های خود را طوری بسازید که مشتریان یا مشترکین شما دقیقاً بدانند در مرحله بعد، چگونه و در چه زمانی این کار را انجام دهند.

 

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم دید جامع و کاملی از بازاریابی پیامکی به شما ارائه دهیم. اگر تا به حال از روش بازاریابی پیامکی یا SMS مارکتینگ استفاده نکرده اید، حتما آن را در استراتژی بازاریابی خود وارد کنید. همان طور که مطالعه نمودید، SMS مارکتینگ بازاریابی پیامکی اگر به درستی پیاده شود می تواند به استراتژی دیجیتال مارکتینگ شما ارزش زیادی بدهد. اما اگر به آن توجه نشود و به صورت اصولی انجام نشود می تواند صدمات جبران ناپذیری را به برند و کسب و کارتان وارد کند.

ادغام مناسب و به موقع بازاریابی پیامکی با سایر کانال های بازاریابی، می تواند بسیار به نفع شما باشد و نتیجه ی دلخواه را که همان افزایش فروش و رضایت مشتری است را برای شما به ارمغان آورد. پس آگاهی از سایر روش های بازاریابی و طراحی کمپین های تبلیغاتی از طریق آموزش جامع دیجیتال مارکتینگ می تواند برای پیشرفت شما بسیار مفید واقع شود.

 

برای تهیه این مقاله از سایت های زیر استفاده شده است:

sendinblue.com

kenect.com

bigcommerce.com

مشاهده نسخه گرافیکی و کامل