(function (s, e, n, d, er) { s['Sender'] = er; s[er] = s[er] || function () { (s[er].q = s[er].q || []).push(arguments) }, s[er].l = 1 * new Date(); var a = e.createElement(n), m = e.getElementsByTagName(n)[0]; a.async = 1; a.src = d; m.parentNode.insertBefore(a, m) })(window, document, 'script', 'https://cdn.sender.net/accounts_resources/universal.js', 'sender'); sender('986212f6399684')
بهترین ابزارهای طراحی گرافیک

  این مقاله را میتوانید در مدت زمان 8 دقیقه مطالعه کنید   منتشر شده در تاریخ: مرداد ۱۱ام, ۱۴۰۰   آخرین بروزرسانی: آذر ۲۳ام, ۱۴۰۱


همانطور که در مقاله« تاریخچه جالب گرافیک تبلیغاتی که همه طراحان باید بخوانند» به آن اشاره کردیم، صنعت تبلیغات قدمت بسیار زیادی دارد و اولین جرقه های شکل گیری آن مربوط به یونان باستان می‌باشد. اما پس از انقلاب دیجیتال و همچنین ورود اینترنت به زندگی روزمره بشر، صنعت تبلیغات رنگ تازه ای به خود گرفت و طراحی گرافیک نیز به عنوان یکی از بازوهای قدرتمند این حوزه، دچار تحولات زیادی شد.
امروزه طراحی گرافیک نقش بسیار پررنگی در فضای تجاری ایفا می‌کند و تقریبا تمامی کسب و کارها برای تولید محتوای اثرگذار گرافیکی؛ اعم از هویت بصری، لوگو، وبسایت و… نیاز به طراحان گرافیک دارند.
یکی از مهم ترین دلایل اهمیت طراحی گرافیک، ارتباط مستقیم خروجی های آنان با مخاطب می‌باشد. کم نیستند تبلیغاتی که افرادی را به خود جذب کرده اند و یا برعکس، گروهی را از خود برای همیشه رانده و به سمت رقبا برده اند.

جدا از مهارت هایی که طراحان گرافیک معمولا بنابر آموزش و تجربه خود به دست می‌آورند، شناخت ابزارهای تخصصی برای طراحی گرافیک در هر کسب و کار موضوع بسیار مهمی است.
این موضوع بیشتر از آنکه برای مدیران مهم باشد برای افرادی مهم است که قصد دارند طراحی را شروع کنند و به صورت اخصصی یک یا چند نرم افزار را فرا بگیرند.
من در این مقاله که راهنمای جامعی بر بهترین و پرکاربرد ترین نرم افزارهای طراحی گرافیک می باشد، قصد دارم با معرفی ۱۱ مورد از بهترین ابزارهای طراحی و همچنین ذکر مزایا و معایب هرکدام، مسیری که شما می‌خواهید برای آموزش طراحی گرفیک بردارید را بیش از پیش روشن کنم.امیدوارم مطالعه این مقاله برای شما مفید باشد.

 

بهترین ابزارهای طراحی گرافیک

۱) فوتوشاپ (Adobe Photoshop)

ادوبی فوتوشاپ یکی از بهترین برنامه های طراحی و ویرایش عکس برای طراحان می‌باشد. فرقی ندارد شما قرار است با چه نرم افزاری به صورت تخصصی کار کنید. یادگیری فوتوشاپ به عنوان یک ابزار همه فن حریف مخصوصا در طراحی بنر و پوسترهای تبلیغاتی برای تمامی طراحان ضروری است.

 

فوتوشاپ

 

 

ویژگی های کلیدی

ابزارهای طراحی جامع: فوتوشاپ ابزارهای بسیار فوق العاده ای برای طراحی فراهم می‌کند که نه تنها در حوزه طراحی دیجیتال و طراحی سایت بلکه در تبلیغات بنر و پوستر نیز شما را به طور کامل از ابزارهای دیگر بی نیاز می‌سازد.

Creative cloud: قابلیت همگام شدن فوتوشاپ با adobe creative cloud ویژگی های منحصر به فردی برای شما به ارمغان می‌آورد، دراین رابطه می‌توان به: Content-Aware Crop، Face-Aware Liquify، Artboards، the Design Space view، synced libraries، a glyph panel، Cloud Documents، touch، stylus input support و … اشاره کرد.

رابط کاربری فوق العاده: به صورت کلی ادوبی به طور دائم در حال بهبود و ارتقا رابط کاربری خود می‌باشد، دراین رابطه ادوبی در نرم افزار فوتوشاپ، work spaceهای متنوعی برای طراحی گرافیک، طراحی وب، موشن، طراحی سه بعدی، نقاشی، عکاسی و … ارائه کرده است.

معایب

ادوبی فوتوشاپ همراه با اشتراک adobe creative ارائه می‌شود.
پرداخت های مکرر آن ممکن است برای برخی گران باشد.

نکته: در کشور ما، ادوبی فوتوشاپ، مانند بسیاری از نرم افزارهای دیگر به صورت کرک دانلود می‌شود و این موارد عمدتا جز ضعف های آن محسوب نمی‌شود ولی به دلیل عدم دخل و تصرف در آنچه که در منابع مختلف ذکر شده در این قسمت به آن پرداخته شد.

 

۲) Adobe InDesign

Adobe InDesign بهترین نرم افزار برای طراحی e-book. مجلات، نشریات و بروشورهاست و می‌توان گفت در این حوزه هیچ رقیب قدرتمندی ندارد. پس اگر شما قصد دارید برای وب سایت خود یک کتاب الکترونیکی طراحی کنید و یا در طراحی مجلات دستی داشته باشید بدون هیچ گام اضافه ای به سراغ یادگیری این نرم افزار بروید و در مسیر خود تردید نداشته باشید.

 

ادوبی این دیزاین

 

 

ویژگی های کلیدی

آمورش آسان: برخلاف فوتوشاپ (که به دلیل گستردگی ابزارها و کاربردها، نیاز به مدت زمان بیشتری برای یادگیری و تسلط دارد)، اآموزش این‌دیزاین نیاز به صرف زمان کمتری دارد و افرادی که علاقه مند به این حوزه هستند می‌توانند در طی چند روز آن را به خوبی یادبگیرند و پروژه ای کوچک را برای تثبیت آموخته های خود و شناخت نقاط ضعف و قوت خود شروع کنند.

Adjust Layout: ویژگیAdjust Layout، طراح را قادر می سازد فقط متن قالب را بدون تغییر در المان ها در صورت نیاز تغییر دهد که این موضوع برای اینفوگرافیک ها بسیارعالی است.

تکنولوژی Sensi: فناوری سنسی، تغییر اندازه و ترتیب تصاویر را به صورت خودکار تنظیم می‌کند . این تکنولوژی با بهره گیری از هوش مصنوعی و تجهیز به recommendation system تطبیق و تنظیم تصاویر را برای شما، مخصوصا در پروژه های بزرگ بسیار آسان خواهد کرد.

معایب

برای کارهای سازمانی بسیار مناسب است.
گران‌تر از نرم افزارهای مشابه است.

 

۳) CorelDraw Graphics Suite

نرم افزارCorelDraw Graphics Suite دارای تعداد قابل توجهی امکانات حرفه ای است که رابط کاربری بسیارفوق العاده ای نیز دارد که استفاده از آن آسان است و به شما در ویرایش تصاویر به خوبی کمک خواهد کرد.

 

کورل دراو

 

 

ویژگی های کلیدی

کتابخانه قدرتمند: کورل دارای یک کتابخانه دیجیتال قدرتمند می‌باشد که از طریق آن کاربران ثبت نام شده می توانند به هزاران عکس و تصاویر دیجیتالی با وضوح بالا دسترسی پیدا کنند. همچنین بیش از 2000 قالب، 1000 فونت ، بیش از 500 فریم تعاملی و … را نیز شامل می‌شود.
پرداخت انعطاف پذیر: Corel سه برنامه پرداختی جداگانه دارد که از طریق آن کاربران می توانند نرم افزار را به همراه هزینه های اسمی برای ارتقاء دوره ای خریداری کنند.

UI قابل تنظیم: شما یک محیط UI قابل تنظیم برای دسکتاپ،آیکون، جعبه ابزار، گزینه هایی برای نحوه باز شدن اسناد خود و طرح رنگ حاشیه پنجره دریافت می کنید. کاربران همچنین می توانند از وب سایت انجمن توسعه دهندگان Corel برای طراحی ماکروهایی متناسب با پروژه خود استفاده کنند.

تطبیق پذیری: این نرم افزار برای پروژه هایی با ابعاد گسترده، مثلا ۲۰ در ۳۰ متر بسیار مناسب است، در حالی که نرم افزارهایی مثل ایلاستریتور ممکن است در این مورد دچار محدودیت هایی باشد.

خروجی های متنوع: این برنامه قادر است فایل‌ها را تا 48 نوع فرمت متنوع از جمله AutoCAD ، JPG ، PNG ، SVG ، AutoCAD ، JPG و TIFF پشتیبانی کند. همچنین می تواند 35 نوع فایل شامل EPS ، HTML ، AutoCAD ، PDF ، PowerPoint ، SVG و حتی فایل‌های قدیمی FreeHand را نیز باز کند.

 

معایب

برخلاف adobe، هیچ برنامه موبایلی توسط کورل ارائه نشده است.
کار برای افراد مبتدی برخلاف ادوبی خیلی آسان نیست.
هزینه نسبتا بالا

 

۴) Inkspace

Inkscape یک نرم افزار رایگان طراحی گرافیکی است که می تواند به طراحان کمک کند طرح های گرافیکی مقیاس پذیر یا برداری ایجاد کنند که در هنگام تغییر اندازه کشیده یا تار نشوند. به اصطلاح دقیق تر این نرم افزار در در طراحی تصاویر وکتور به شما کمک کند.

 

inkspace

 

 

ویژگی های کلیدی

تجربه کاربری: این نرم افزار از لحاظ تجربه کاربری بسیار فوق العاده است و اگر شما یکبار با فوتوشاپ یا ادوبی ایلاستریتور کار کرده باشید قادر خواهید بود تا به آسانی این نرم افزار را نیز فرا بگیرید.

به روز رسانی های منظم: یکی دیگر از ویژگی های خیلی خوب این نرم افزار آن است که به صورت کامل اوپن سورس بوده و جدا از آن به دلیل پشتیبانی قوی تیم سازنده به طور منظم آپدیت هایی جهت بهبود تجربه و رابط کاربری منتشر می‌کند.

کاملا رایگان: برخلاف نرم افزارهای شرکت ادوبی، این نرم افزار که از آن معمولا به عنوان یکی از جایگزین های ایلوستریتور یاد می‌شود. کاملا رایگان بوده و کاربران در هر کجای جهان می‌توانند آن را دانلود و برای پیشبرد پروژه های خود از آن استفاده کنند.

منبع باز: همانطور که گفته شد این نرم افزا.ر اوپن سورس بوده و برنامه نویسان می‌توانند آن را با توجه به نیازهای خود یا کاربر، شخصی سازی کنند.

نکته: به دلیل متن باز بودن این نرم افزار، قابلیت نصب inkspace بر روی لینوکس مهیا می‌باشد.

معایب

پردازش آن نسبت به مابقی نرم افزارها کمی کند تر است.
نسخه مک آن عاری از خطا نیست
خروجی های آن برخی اوقات با ایلاستریتور سازگاری ندارد.

 

۵) Sketch

اسکچ نیز مانند نرم افزار ایلاستریتور، inkspace یک نرم افزار مبتنی بر بردار است که معمولا توسط طراحان وب و UX/UX مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

اسکچ

 

 

ویژگی های کلیدی

قیمت مناسب: شما می‌توانید با صرف هزینه ای بسیار اندک اشتراک سالانه sketch را تهیه کرده و از آن استفاده کنید.

سازگار با موبایل و وب:  اسکچ از نمایش نیم پیکسل و یا پیکسل ناقص جلوگیری می‌کند. این موضوع در نمایش چندگانه و خارج از وضوح تصاویر بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

افزونه های سفارشی: اسکچ قابلیت این را دارد تا طراحان با توجه به نیازهای خود بتوانند پلاگین های مختلفی را به نرم افزار اضافه کنند.

تمپلیت ها: اسکچ دارای یک کتابخانه ارزشمند از تمپلیت های مناسب برای طراحی IOS و Responsive Design است که کابران می‌توانند بسته به نیاز خود از آن ها به بهترین شکل استفاده کنند.

معایب

هنوز به عنوان یک ابزار قدرتمند در حوزه طراحی تصاویر وکتور، نتوانسته رقبای خود را کنار بگذارد.
برای طراحی تصاویر پیچیده، ممکن است شما را با محدودیت ابزار مواجه کند.
هنگامه استفاده از فضای ابری، وضوح تصویرآن خیلی بالا نمی‌ باشد.
فقط برای نرم افزار mac ارائه شده است.

۶) Adobe illustrator

ادوبی ایلاستریتور چیزی فراتر از یک ابزار طراحی گرافیکی است و در حوزه های بسیاری اعم از: طراحی بنرهای گرافیکی، طراحی لوگو، دیزاین سایت و… مناسب است.

 

ایلاستریتور

 

 

ویژگی های کلیدی

قابلیت سفارشی سازی بالا: یکی از ویژگی های فوق العاده ادوبی ایلاستریتور، ارائه تمپلیت های بسیار متنوع به همراه گزینه های سفارشی سازی قابل تنظیم است.

ویرایش درون صفحه: قابلیت ویرایش همزمان، این قابلیت را برای کاربر مهیا می‌کند تا بتوانند به صورت همزمان چند آرت بورد را مدیریت کنند و با سرعت بیشتری پروژه های خود را تکمیل کنند.

سازگاری بالا: نرم افزار ایلوستریتور با سیستم عامل های مختلف اعم مک و ویندوز همخوانی دارد.

رابط کاربری: یکی دیگر از مزایای ادوبی ایلاستریتور، مانند تمامی نرم افزارهای ادوبی، رابط کاربری بسیار عالی و قابلیت شخصی سازی بالای آن می‌باشد.

معایب

نرم افزار نسبتا گرانی است که البته در ایران قابلیت استفاده از آن به صورت کرک وجود دارد، گرچه با اینکار شما توانایی استفاده از adobe cloud را نخواهید داشت.
به دلیل گستردگی بالای این نرم افزار. ممکن است یادگیری آن کمی زمان بر باشد.
نرم افزار ایلوستریتور نصبتا سنگین است و فضای زیادی را اشغال می‌کند.

 

۷) Affinity Designer

یکی از بهترین نرم افزارهای جایگزین ایلاستریتور که سرعت بالایی نیز دارد، نرم افزار affinity designer است.

 

افینیتی

 

 

ویژگی های کلیدی

محیط دوگانه: از طریق affinity designer کاربران می‌توانند هم به صورت برداری (وکتور) هم به صورت پیکسلی طراحی کنند و از تصاویر خود خروجی بگیرند.

بزرگنمایی بالا: شما میتوانید در افینیتی دیزاینر، تصاویر خود را تا یک میلیون درصد بزرگ نمایی کنید و با نهایت دقت تصاویر خود را طراحی کنید.

معایب: قابلیت خروجی گرفتن در فرمت ai. امکان پذیر نمی‌باشد.

 

۸) Photoscape

فوتواسکیپ یکی از بهترین ابزارهای گرافیکی رایگان است که ویژگی های منحصربه فردی برای ویرایش و مدیریت تصاویر را داراست.

 

فوتواسکیپ

 

 

ویژگی های کلیدی

ابزارهای ویرایش متنوع: فوتواسکیپ ابزارهای مختلفی برای ویرایش تصاویر را فراهم کرده است تا شما بتوانید به راحتی فرمت های مختلفی را متناسب با پروژه ای که دارید ویرایش کرده و از آن خروجی بگیرید.

چندزبانه: این نرم افزار از ۳۰ زبان مختلف پشتیبانی می‌کند.

رابط کاربری: رابط کاربری این نرم افزار برای مبتدیان بسیار مناسب است.

 

معایب

مثل نرم افزارهای حرفه ای ویرایش تصاویر به شما ابزار نمی‌دهد.
با لینوکس سازگار نیست.

۹) Gravit designer

این نرم افزار، یک برنامه طراحی گرافیکی مبتنی بر html است که برای طراحی تصاویر وکتور بسیار کاربرد دارد و معمولا طراحان گرافیک، طراحان محصول و طراحان وب از آن استفاده می‌کنند.

 

گرویت دیزاینر

 

 

ویژگی های کلیدی

داشبورد Gravit Designer: طراحی داشبورد این ابزار گرافیکی بسیار ارزان است و به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید به راحتی بین برگه ها جابجا شوید

ابزارها و جلوه ها: ابزارهای متعددی از جمله Bezigon ،Lasso، Pen و… به شما این امکان را می‌دهد به راحتی المان های مختلفی به تصویر اصلی خود اضافه کنید.

 

معایب

اطلاعات زیادی در مورد نرم افزار در منابع رسمی وجود ندارد.
طراحان نمی توانند نمونه های اولیه را در تلفن همراه اجرا کنند.
فونت ها برای کار نیاز به اتصال اینترنتی فعال دارند.

 

جمع بندی

یافتن بهترین نرم افزار طراحی گرافیکی که تمام نیازهای شما را برآورده کند می‌تواند بسیار سخت باشد. برای همین اگر قصد دارید تصمیم درستی بگیرید به شما توصیه می کنم موارد زیر را در نظر داشته باشید.

بودجه: گرچه ما در کشورمان بسیاری از نرم افزارهای گرافیکی را به صورت کرک تهیه می‌کنیم ولی اینکار ما را از بسیاری از قابلیت های نرم افزار محروم خواهد کرد. برای همین سعی کنید اگر می خواهید به صورت حرفه ای در حوزه طراحی گرافیک کار کنید، حتما به نسخه پولی نرم افزار خود فکر کنید.

ویژگی ها: اگر به دنبال یک طراحی حرفه ای هستید فوتوشاپ بسیار نرم افزار خوبی است اما اگر می‌خواهید پروژه های پیچیده را پیگیری نکنید نرم افزارهای رایگان مثل inkspace انتخاب بسیار خوبی است.

منبع: وبسایت adamenfroy 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

دوره تخصصی کانتنت مارکتینگ

آموزش تخصصی بازاریابی محتوا

حتما در این چند سال عبارت «تولید محتوا» را زیاد شنیده‌اید؛ حتی ممکن است این جملات هم برای شما آشنا باشند:

  • بلاگرهایی که کار تولید محتوا انجام می‌دهند، درآمد بسیار بالایی دارند.
  • شرکت‌های بزرگ در دنیا و حتی در ایران به فکر گسترش تیم محتوای خود هستند تا بتوانند از طریق بازاریابی محتوا فروش خود را بالا ببرند.
  • محتوا پادشاه است.

بازاریابی محتوا از آن دسته موضوعات جذابی است که خیلی‌ها تصور می‌کنند انجام آن هم کار ساده‌ای است. کافی است یک روز را به تولید محتوا یا تدوین برنامه بازاریابی محتوایی اختصاص دهید تا متوجه شوید این کار چقدر ظرافت و پیچیدگی دارد. این روزها بازاریابی محتوایی توانسته در همه صنایع، از کسب‌وکارهای کوچک و خانگی گرفته تا سازمان‌های شناخته‌شده و تخصصی جای خود را پیدا کند. حالا دیگر کسی نمی‌تواند منکر این شود که روش سنتی بازاریابی جای خود را به بازاریابی محتوایی داده است. همه کسب‌وکارها متوجه این موضوع شده‌اند که برای داشتن سهم بازار در فضای کاری بزرگ و کنار رقبای سرسخت، به محتوای منحصربه‌فرد، خلاقانه و جذاب نیاز دارد تا بتواند اعتماد کاربر را به دست آورده و او را متقاعد کند که از میان میلیون‌ها محتوای رنگارنگ، آن را انتخاب کند.
ادامه...

شاید به این مطالب نیز علاقه مند باشید.

نکات طراحی گرافیک تبلیغاتی

۱۰‌نکته ی طلایی که در طراحی گرافیک تبلیغاتی باید بدانید

گرافیک تبلیغاتی ، ترکیب جذابی از متن و تصویر است که نقش مهمی را در صنعت تبلیغات ایفا می‌کند. گرافیک تبلیغاتی در فرمت های مختلف و با استفاده از ابزارهای…

تاریخچه گرافیک تبلیغاتی

تاریخچه جالب گرافیک تبلیغاتی که همه طراحان باید بخوانند!

احتمالا شما هم مثل بیشتر مردم براین باورید که تبلیغات پدیده ای نسبتا مدرن است که در ایالات متحده ابداع شده و شاید یک یا دو قرن بیشتر از عمر…

تفوت تایپ فیس و فونت - تایپ فیس چیست

تایپ فیس (Typeface) چیست و چه تفاوتی با فونت دارد؟

احتمالا شما با فونت آشنا هستید. هر کسی که تجربه کار با نرم افزار word را داشته، هر چند اندک، قطعا با واژه فونت آشناست. تایپ فیس چطور؟ آیا می…

0 0 رای
امتیازدهی به مقاله
دنبال کردن
با خبر کردن از
guest
0 دیدگاه
بازخورد داخلی
دیدن همه نظرات
تهران - نارمک، خیابان آیت، پلاک ۳۵۰، واحد۴

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

امتیازشو ثبت کنید

میانگین / 5. تعداد رای

اولین نفر شما امتیاز دهید

دوره تخصصی کانتنت مارکتینگ

آموزش تخصصی بازاریابی محتوا

حتما در این چند سال عبارت «تولید محتوا» را زیاد شنیده‌اید؛ حتی ممکن است این جملات هم برای شما آشنا باشند:

  • بلاگرهایی که کار تولید محتوا انجام می‌دهند، درآمد بسیار بالایی دارند.
  • شرکت‌های بزرگ در دنیا و حتی در ایران به فکر گسترش تیم محتوای خود هستند تا بتوانند از طریق بازاریابی محتوا فروش خود را بالا ببرند.
  • محتوا پادشاه است.

بازاریابی محتوا از آن دسته موضوعات جذابی است که خیلی‌ها تصور می‌کنند انجام آن هم کار ساده‌ای است. کافی است یک روز را به تولید محتوا یا تدوین برنامه بازاریابی محتوایی اختصاص دهید تا متوجه شوید این کار چقدر ظرافت و پیچیدگی دارد. این روزها بازاریابی محتوایی توانسته در همه صنایع، از کسب‌وکارهای کوچک و خانگی گرفته تا سازمان‌های شناخته‌شده و تخصصی جای خود را پیدا کند. حالا دیگر کسی نمی‌تواند منکر این شود که روش سنتی بازاریابی جای خود را به بازاریابی محتوایی داده است. همه کسب‌وکارها متوجه این موضوع شده‌اند که برای داشتن سهم بازار در فضای کاری بزرگ و کنار رقبای سرسخت، به محتوای منحصربه‌فرد، خلاقانه و جذاب نیاز دارد تا بتواند اعتماد کاربر را به دست آورده و او را متقاعد کند که از میان میلیون‌ها محتوای رنگارنگ، آن را انتخاب کند.
ادامه...